- Konu Sahibi casperayse
-
Bana da kan sulandırıcı yaptı kolonyalı pamukla ovalıyorum bu sefer erken yaptı anlamadım bendeKızlar, Karın bölgenizdeki morluklar için ne yapıyorsunuz peki? Benim morarma ve hafif şişlik var
İLacı birden değil de yavaş yavaş enjekte edince daha az morarıyor. Morluk filan gözümde değildi benim yeter ki sağlıkla kavuşayım bebeğime.Kızlar, Karın bölgenizdeki morluklar için ne yapıyorsunuz peki? Benim morarma ve hafif şişlik var
İLacı birden değil de yavaş yavaş enjekte edince daha az morarıyor. Morluk filan gözümde değildi benim yeter ki sağlıkla kavuşayım bebeğime.
Bn dede bi degisiklik yok canim pek cok fazla sirt agrim var kasiklarimda cok agri olmadı ama olmasi normalmis.Transfer olanlar, herhangi bir değişiklik var mı vücudunuzda, ne bileyim şişlik gaz mide bulantısı falan..benim transferden sonra şişlik vardı birkaç gün sonra geçti. 7 sinde transfer oldum bu arada.
Arada da kasık ağrılarım oluyor.
Merhaba ben varımMerhaba, 2 başarısız aşılama ve 2 ameliyattan sonra bu ay tüp bebek deniyoruz. Çok heyecanlıyım. Yumurta büyütmek için 10 günlük bir serüven yaşadık Az önce çatlatma iğnesi vurduk. Bakalım pazartesi gidicem doktora tekrar. Bu ay başka tüp bebek deneyen var mı?? Heyecanımıza ortak olup süreci beraber yaşarsak daha iyi olur diye düşündüm..
Allah rahmet eğlesin canim kızına da Allah uzun omur versin ins bu sefer kucağına almayı nasip eder Allah17. Hafta da kaybettim
5 yaşında bir kızım var
Canim havuz yapiyorlar ya ohss riski olmuyor muTransferiniz hayırlı olsun.Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun.
Bende havuz uygulandığı için 3. kez bugün iğnelere başlıyorum. Bakalım bu ay ne çıkacak.
Amin canım Allah razı olsun Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasib etsin inşallahAllah rahmet eğlesin canim kızına da Allah uzun omur versin ins bu sefer kucağına almayı nasip eder Allah
Yok cnm lekelenme olmadı valla kızım var benim onda da olmamıştı herkeste olmaz o lekelenme yani.içini ferah tutJulietta sende kahverengi lekelenme oldu mu? Yerleşme lekelenmesi yani??? Genelde olanlar hamile kalıyormuş Bende bişi yok☹
Canim havuz yapiyorlar ya ohss riski olmuyor mu
Ben de kırılıyorum herşeye..zaten yengeç burcuyumKızlar ne durumdasınız ben çok duygusallaştım eşimle kavga eder oldum herşeye alınıyorumprogesteron fena
Ben de Başak burcuyum umarım bu süreç sabırla geçsin Allah herkese hayırlısını sağlıklısını versin kimsenin emeğini boşa çıkarmasın sevgilerBen de kırılıyorum herşeye..zaten yengeç burcuyum
Havuz nasil oluyor bilmiyorum ko canim onda da fazla.yumurta mi oluşturuyorlar ohss fazla yumurta olusunca oluyor daOhss'nin belirtileri neler tam bilmiyorum ama doktorum bu konuda bişi söylemedi bana. Eyvah korktum şu an. Havuzda böyle bir risk mi var canım yaa
Bende herşeye ağlıyorum ve takıyorumKızlar ne durumdasınız ben çok duygusallaştım eşimle kavga eder oldum herşeye alınıyorumprogesteron fena
Biraz daha sabredelim kızlar hayırlısını diliyorum herkes için umarım sağlıkla meleğine kavuşur herkesBende herşeye ağlıyorum ve takıyorum
Pazar ya da pazartesi kan vereyim diyorum neyse çıksın hayırlısı Rabbimden iyice eve kapandım asosyal gibi yaşıyorum bı da geriyor normalde cok aktif bir insanımBiraz daha sabredelim kızlar hayırlısını diliyorum herkes için umarım sağlıkla meleğine kavuşur herkes
Havuz nasil oluyor bilmiyorum ko canim onda da fazla.yumurta mi oluşturuyorlar ohss fazla yumurta olusunca oluyor da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?