Kasım-aralık 2019 da tüp bebek deneyenler süreci beraber geçirelim mi??

Ben göbeğimi tanıyamıyorum zaten. Eşim mübarek iğne yaparken öyle sıkıp ve çekiyorki vücudumdan ayrı bir organ gibi oldu. Morarmaması için iğne vurulduktan sonra asla hareket etmeyin. Uzanmayın da öylece durun..5-10 dakika falan..morarmıyor ozaman

İLacı birden değil de yavaş yavaş enjekte edince daha az morarıyor. Morluk filan gözümde değildi benim yeter ki sağlıkla kavuşayım bebeğime.

inşallah :) teşekkür ederim ayrı ayrı verdiğiniz bilgilere. Bundan sonra daha yavş enjekte edip hemen hareket etmeyeceğim.

Bn dede bi degisiklik yok canim pek cok fazla sirt agrim var kasiklarimda cok agri olmadı ama olmasi normalmis.

Merhaba ben varım 5 Aralık’ta transferim oldu 3. Gün embriyosu tek embriyo taze transfer yapıldı 6. Günümdeyim heyecanlı süreç kabak çekirdeği ananas hafif yürüyüşler hafif işler böyle geçip gidiyor

Julietta sende kahverengi lekelenme oldu mu? Yerleşme lekelenmesi yani??? Genelde olanlar hamile kalıyormuş Bende bişi yok☹

Kızlar ne durumdasınız ben çok duygusallaştım eşimle kavga eder oldum herşeye alınıyorum progesteron fena

Ohss'nin belirtileri neler tam bilmiyorum ama doktorum bu konuda bişi söylemedi bana. Eyvah korktum şu an. Havuzda böyle bir risk mi var canım yaa
Havuz nasil oluyor bilmiyorum ko canim onda da fazla.yumurta mi oluşturuyorlar ohss fazla yumurta olusunca oluyor da

Biraz daha sabredelim kızlar hayırlısını diliyorum herkes için umarım sağlıkla meleğine kavuşur herkes
Pazar ya da pazartesi kan vereyim diyorum neyse çıksın hayırlısı Rabbimden iyice eve kapandım asosyal gibi yaşıyorum bı da geriyor normalde cok aktif bir insanım

Havuz nasil oluyor bilmiyorum ko canim onda da fazla.yumurta mi oluşturuyorlar ohss fazla yumurta olusunca oluyor da

Yok canım havuz rezervi az olan kadınlarda yumurta biriktirmek. Misal bende her ay tek yumurta oluşuyo. Bunları biriktirmek gerekiyor ki elimizde hiç değilse iki tane embriyo olabilsin diye. O zaman korkmamı gerektircek bi durum yok zaten aşırı yumurtam oluşmuyo :) Aslında tek yumurta ile de deneyebilirsiniz dedi doktor ama şansı arttırmak için havuz yöntemini önerdi. Bizim de aklımıza yattı o nedenle bunu deniyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…