- 1 Ekim 2019
- 91
- 114
- 23
- Konu Sahibi casperayse
-
amin hepimizinkileri inşallah. Hepimiz çok uğraşıyoruz. çok çile çekiyoruz gerçekten. hayırlısı nasip olsun hepimize :)MaşallahAllahım evlat eylesin inşallah
AYnrn insaallah evrt oyle tutmak lazım. Benim yumurta toplama oncesi igne sureci biraz uzun sürdü o yuzden yetismedi yani. Yok iki embriyo insaallah ikisde tutunurlarsaayy haydi insallahBoyle rahim dinlendirme olunca sanki daha bi pozitif olacakmis gibi geliyor.. kendimi pozitif tutmaya calisiyorum ve birde rahat olmaya calisiyorum. Normalde cok aceleci ve heyecanli bi insanim ama suan sakin olmaya calisiyorum..sende neden rahim dinlendirme yaptilar? Ayni sebepten dolayimi? Bide tek embriyomu yerlestirdiler
Beni de bugün aradılar. Embriyomuz çıkartmış bugünü. 10 hücreli 1. kalite dediler donduruldu. :) Çok acayip bi duygu. Laboratuvar ortamında bebek :)
AYnrn insaallah evrt oyle tutmak lazım. Benim yumurta toplama oncesi igne sureci biraz uzun sürdü o yuzden yetismedi yani. Yok iki embriyo insaallah ikisde tutunurlarsa
Ay benim de korkunç ağrım var hiç böyle olmamıştı ilkinde, lekelenme bile oldu. Hepi topu 4 yumurta biri de boş neden bu kadar ağrı anlamadımwalla ben bu kadar agrili olabilecegini tahmin etmiyordum:) cok agri var 2 gundur yatiyorum sanirim yarin ise gidemicem.. 23 tane yumurta toplamislar insallah kalitelidirler de embriyo olusur... gercekten tup bebek sureci cok mesakkatliymis:) ama sakin olmaya calisiyorum... zaten bu ay transfer yok rahim dinlendirme yapilacak.. sende direk transfer ettilermi yok rahim dinlendirme yapmislqr muydi?
Ay benim de korkunç ağrım var hiç böyle olmamıştı ilkinde, lekelenme bile oldu. Hepi topu 4 yumurta biri de boş neden bu kadar ağrı anlamadım
Kalp atışı için gittiğin hafta belli oluyor ben hep alttan muayne oldum 12 sen sonra göbeğe geçtimArkadaşlar kesenin dolu olduğunu kaçıncı haftada gordu doktor. Ve görenlerde alttanmi göbekten mi gördü onuda yazabilirmi.
Ben suan 5 haftalık oldum. Göbekten bakıldı kese görüldü 10mm.gayet iyi dedi.
Kaçıncı hafta gördüler sjzde.Kalp atışı için gittiğin hafta belli oluyor ben hep alttan muayne oldum 12 sen sonra göbeğe geçtim
maşşallahKızım da 10.gün 144 cıkmıştı 2 gün sonra 400 lerdeydi kese tam hatırlamıyorum ama testten 20 gün sonra çağırmıştı hem kese hem kalp atışı için sanırım 7 haftaya yakın oluyor ve alttan muayne olmuştum
Bunlar 6 yılönce olmuştu
İnsaallah canimm Allah razı olsunAyy haydi insqllah ikiz annesi olursun muazzam olurHayirli haberlerini aliriz insallah
Insallah güzel sonuclanir canimaaaa bilmem ki hiç bilgim yok. Benim için bu aşamaya gelmek bile mucize olduğu için gerisini düşünemedim hiç :)
inaşallah hepimizinki güzel sonuçlanır. Ama yaşımdan dolayı iki tane transfer diyo doktor. Ben de çoğul gebelikten çok korkuyorum. Başka yolu yok mu acaba?Insallah güzel sonuclanir canim
Kızlar Kasım-Aralık'ta tüp bebek yapıp rahim dinlendirmeye geçen var mı aranızda? Yoksa birtek benmi beklıcem acaba
Çoğul gebelikten bende cok korkuyorum Allahım hayırlısını nasip etsin inşallahinaşallah hepimizinki güzel sonuçlanır. Ama yaşımdan dolayı iki tane transfer diyo doktor. Ben de çoğul gebelikten çok korkuyorum. Başka yolu yok mu acaba?
Ben varim canim rahim dinlendirme asamasindayimKızlar Kasım-Aralık'ta tüp bebek yapıp rahim dinlendirmeye geçen var mı aranızda? Yoksa birtek benmi beklıcem acaba
Bence cok güzel canim oyle dusunme ikoz olursa da guzel.olur zaten iki embriyo konulsa bile illa ikisi de tutacak diye bir şey yok ki sadece hamile kalma ihtimalini yükseltiyorlar biri tutmazsa biri tutsun diyeinaşallah hepimizinki güzel sonuçlanır. Ama yaşımdan dolayı iki tane transfer diyo doktor. Ben de çoğul gebelikten çok korkuyorum. Başka yolu yok mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?