Kasım-aralık 2019 da tüp bebek deneyenler süreci beraber geçirelim mi??

AYnrn insaallah evrt oyle tutmak lazım. Benim yumurta toplama oncesi igne sureci biraz uzun sürdü o yuzden yetismedi yani. Yok iki embriyo insaallah ikisde tutunurlarsa

Arkadaşlar kesenin dolu olduğunu kaçıncı haftada gordu doktor. Ve görenlerde alttanmi göbekten mi gördü onuda yazabilirmi.
Ben suan 5 haftalık oldum. Göbekten bakıldı kese görüldü 10mm.gayet iyi dedi.

Ay benim de korkunç ağrım var hiç böyle olmamıştı ilkinde, lekelenme bile oldu. Hepi topu 4 yumurta biri de boş neden bu kadar ağrı anlamadım

Arkadaşlar kesenin dolu olduğunu kaçıncı haftada gordu doktor. Ve görenlerde alttanmi göbekten mi gördü onuda yazabilirmi.
Ben suan 5 haftalık oldum. Göbekten bakıldı kese görüldü 10mm.gayet iyi dedi.
Kalp atışı için gittiğin hafta belli oluyor ben hep alttan muayne oldum 12 sen sonra göbeğe geçtim

Kızım da 10.gün 144 cıkmıştı 2 gün sonra 400 lerdeydi kese tam hatırlamıyorum ama testten 20 gün sonra çağırmıştı hem kese hem kalp atışı için sanırım 7 haftaya yakın oluyor ve alttan muayne olmuştum
Bunlar 6 yılönce olmuştu

maşşallah

Kızlar Kasım-Aralık'ta tüp bebek yapıp rahim dinlendirmeye geçen var mı aranızda? Yoksa birtek benmi beklıcem acaba

Rahim dinlendirme olarak değil de ben de beklemedeyim. Tekrar yumurta toplama olacak. Sonra da laparoskopi. Yani ben bayaa beklicem :))

inaşallah hepimizinki güzel sonuçlanır. Ama yaşımdan dolayı iki tane transfer diyo doktor. Ben de çoğul gebelikten çok korkuyorum. Başka yolu yok mu acaba?
Çoğul gebelikten bende cok korkuyorum Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah

inaşallah hepimizinki güzel sonuçlanır. Ama yaşımdan dolayı iki tane transfer diyo doktor. Ben de çoğul gebelikten çok korkuyorum. Başka yolu yok mu acaba?
Bence cok güzel canim oyle dusunme ikoz olursa da guzel.olur zaten iki embriyo konulsa bile illa ikisi de tutacak diye bir şey yok ki sadece hamile kalma ihtimalini yükseltiyorlar biri tutmazsa biri tutsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…