- Konu Sahibi casperayse
-
Prıoluton depot vuruldum canım. Belim çok ağrıyorCanım ne vuruldun decort Mu bende de ikizlerde cok kanamam olmuştu iğne hemen kesti yat dinlen bol bol WC dısında kalkma cok geçmiş olsun
İnşallah canım ya. Hepimizinki tutar inşallahInsallah bebegin saglikla tutunmustur. Biliyorum Cok Zor ancak lütfen moralini yuksek tut guzel seyler dusun bebegine alacagin yapacaginiz seyleri planla.
Adını yanlış yazmışım evet o iğne canım epey etkilidir korkma kanamayı keser inşallah birdaha olmaz sen dinlen iyicePrıoluton depot vuruldum canım. Belim çok ağrıyor
Geçmiş olsun canimAcilden çıktık eve geldim. Doktorumu aradım acil iğne alıp bi acilde vurdurun dedi. iğne vurdular. Evde dinleniyorum şimdi..kanamam yok şu an..test günüme de var daha, ne yapacağımı şaşırdım.
Acilden çıktık eve geldim. Doktorumu aradım acil iğne alıp bi acilde vurdurun dedi. iğne vurdular. Evde dinleniyorum şimdi..kanamam yok şu an..test günüme de var daha, ne yapacağımı şaşırdım.
Canim nasilsin nasil oldunHerkese çok tşkler
MErhaba arkadaslar Rabbim hepimize olumlu sonuclar almayi sonrada yavrularimizi kucagimiza almayi nasip etsinn. Benimde ilk denemem hipo hipo hastasiyim. Eylulde yuumrta toplandi 30 kasimda transfer yapildi 5. Gun embriyosu iki tane transfer edildi. SU an bekleme surecindeyim gerçekten cok stresli ve cok zor gecen bir surecmis Allah hepimizin yardimcisi olsun.❤Oksapar igne kullanan var mi birde crinone jel
Hala kanamam var, bence ben adet oluyorum. Gene olmadıCanim nasilsin nasil oldun
Adet zamanı geldi mi canım ama bende ikizlerimde cok kanama geçirdim adet gibi kese yer bulmaya çalışıyor demişti drumHala kanamam var, bence ben adet oluyorum. Gene olmadı
Canim geçmiş olsun daHala kanamam var, bence ben adet oluyorum. Gene olmadı
Adetime var daha canım.1 hafta kala başladı kanamam hatta.dün kan verdim hcg küçük 2 çıktı. Yapcak bişi yok. Bu 3 günde o kadar ağladımki..artık önüme bakıcam.hayat devam ediyor☺ gerçi doktorum bekle daha erken, neden bu kadar erken test yaptın dedi ama ben tekrar umutlanıp hayal kırıklığı yaşamicam. Kendime bu kötülüğü yapmicam.Adet zamanı geldi mi canım ama bende ikizlerimde cok kanama geçirdim adet gibi kese yer bulmaya çalışıyor demişti drum
Anladım canım Rabbim ne zaman eylerse güzel eyler O en doğru zamanı yazmıştır eminim inşallah en yakın zamanda yüzün GülerAdetime var daha canım.1 hafta kala başladı kanamam hatta.dün kan verdim hcg küçük 2 çıktı. Yapcak bişi yok. Bu 3 günde o kadar ağladımki..artık önüme bakıcam.hayat devam ediyor☺ gerçi doktorum bekle daha erken, neden bu kadar erken test yaptın dedi ama ben tekrar umutlanıp hayal kırıklığı yaşamicam. Kendime bu kötülüğü yapmicam.
Canım test günüm Perşembe ama verdim kanı bugun ne varsa çıksın kafam rahat olsun dedim öyle bekliyorum 12 gibi çıkar sonuç bakalım hayırlısı RabbimdenJulietta bugün senin test günündü galiba.tahlil yaptın mı? İnşallah güzel haberler alırsın.
Belli oldu mu canim sonucunCanım test günüm Perşembe ama verdim kanı bugun ne varsa çıksın kafam rahat olsun dedim öyle bekliyorum 12 gibi çıkar sonuç bakalım hayırlısı Rabbimden
1,73 canım nasibimde yokmuşBelli oldu mu canim sonucun
Üzülme lütfen..bakalım inşaalah birgün nasip olacak bize de1,73 canım nasibimde yokmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?