Kasım-aralık 2019 da tüp bebek deneyenler süreci beraber geçirelim mi??

Ben de endometriyozis hastasiyim hsg de tuplerim acik cikti benim sizin kistiniz kac cm

Ben de endometriyozis hastasiyim hsg de tuplerim acik cikti benim sizin kistiniz kac cm
Merhaba şuan 4,5 - 5 cm kadar tek yumurtalıkta. Tüp bebek ilaçlarına başlayınca büyümüştü şuan eski haline döndü. Hsg cektirmeyince aklıma takıldı. Bu ay transferim var.

toplandiktan ne kadar sure sonra anlasiliyor? Benim cok fena karnim agriyo sanki gaz birikmis gibi ama bulanti yok.. ne zaman doktora gitmek gerekli acaba?Kusmaya baslayincami
Hayir canim illa kisma.olacak diye bisey yok.yani.herkeste de olmuyor ama Yumurtası cok.olanlar risk altinda ilk tup bebek tedavim de opudan 5 gun.sonra karnim.sismeye başlamıştı ben.oyle anladim bir aksilik olduğunu zaten sis olunca rahat edemiyorsun yani oyle bir sislik ve 3 gun hastanede yatmistim.ikinci de ise doktorum bana tedavideyken ohss olabilirsin diye demisti bu daha agir oldu gerci opu gunu ve 3 gun boyunca serum vurundim hafif atlatayim.diye ayrıca iğneler haplar bir suru ilac kullandim ama ona ragmen mide bulantim.halsizlik ve karin sisligim.vardi bir hafta felan devam etti sonra geçti canim 3 kere doktorum gormek.istedi yumurtaliklarimin büyüklüğü inene kadar

Merhaba şuan 4,5 - 5 cm kadar tek yumurtalıkta. Tüp bebek ilaçlarına başlayınca büyümüştü şuan eski haline döndü. Hsg cektirmeyince aklıma takıldı. Bu ay transferim var.
Anladim canim benim de tek tarafta 4.5 üst uste binmiş vazoyette diger tarafta da 2 cm lik kistim var canim ins güzel.msonuc alirsin sana uzun protokol mu uygulandi acaba

toplandiktan ne kadar sure sonra anlasiliyor? Benim cok fena karnim agriyo sanki gaz birikmis gibi ama bulanti yok.. ne zaman doktora gitmek gerekli acaba?Kusmaya baslayincami
Canim senin bugun opu günündü degil mi inşallah güzel geçmiştir kac yumurta topalndigini soylediler mi

Anladim canim benim de tek tarafta 4.5 üst uste binmiş vazoyette diger tarafta da 2 cm lik kistim var canim ins güzel.msonuc alirsin sana uzun protokol mu uygulandi acaba
Tüp bebek kisa protokol oldu cunku pco var bende cok yumurta oldu transferler ertelendi. Opudan sonra 9 ay kist baskilama yaptık. Inş hepimiz hayirli sonuçlar alırız canım. Sen ne aşamadasın şuan.

Tüp bebek kisa protokol oldu cunku pco var bende cok yumurta oldu transferler ertelendi. Opudan sonra 9 ay kist baskilama yaptık. Inş hepimiz hayirli sonuçlar alırız canım. Sen ne aşamadasın şuan.
9 ay mi bayagi baskilama yapmışsınız canim benim ki toplanmadan once baskilama yapildi ama uzun protokol uygulandı bana mayis gibi lucrin depot vuruldum sonra bir bucuk ay sonra bir daha vuruldum ve adet oldum ekim gibi adet oldum o adetle de hem.yumurta büyütme hem baskilama yapti gonapeptyl ignesi ile baskilana yaptik ekimin sonu gibi opu oldum iki embriyom 3.gun donduruldu ve 2 adet rahim dinlendirme verdi bu ay adetimle yeniden transfer icin tedaviye baslayacagiz insallah donan embriyolarim çözülürken bozulmaz cunku super kalite degillerdi 6 hucreli orta kalite demistu embriyolog

Demekki herkesde farklı bir yol ciziliyor sende önceden baskilama yapilmis bende sonradan oldu. Ben 3 tane lucrin depot vuruldum 9 ay adet olmadigim için başlayamadım transfere. Sonrada bi soğuma geldi hastaneden falan ağırdan aldım:)
Allah nasip ettikten sonra hic dert etme nice en kaliteli embriyolar gelisimini durduruyor daha az kaliteli denilenler tutuyor. Çözülünce bozulma ihtimalide artik oldukca dusuk bir ihtimal. En azindan embriyologlar oyle söylüyorlar. Şu ugrâşlarımız son bulur hayirlisi ile benimde tekrar tekrar deneme ihtimali bile korkutuyor ama elden birşey gelmiyor. Benimde ilk denemem bu.

cok gecmis olsun canim insallah tekrarlanmaz bir daha.. bana yine ovitretide verdi 4 tane..bide bi suru hap verdi.. ohss var mi diye carsamba kontrol var.. iste bu sebepten dolayi galiba rahim dinlendirme yapilacak..ocakta fln yapilabilir transfer galiba

Canim senin bugun opu günündü degil mi inşallah güzel geçmiştir kac yumurta topalndigini soylediler mi

evet cok sukur canim atlattik ama karnimda ciddi sislik ve agri var... insallah yarina gecer 23 yumurta toplanmis ben baya cok diye dusunuyodum ama benden once girenden 35 tane toplanmis Normal herhalde bu sayi.. tabii insallah o yumurtalar kalitelidir ve doludur

Masallah ne kadar çok yumurta benimkinden sadece 2 tane toplandi. Zaten 2. Sürprizdi ona bile cok sevinmiştim.

Sizin çok büyük ihtimal transfer olmaz. Ohss ben geçirdim sizinle aynı sayıda toplanmıştı. Geriden gelen yumurtalar için cetrotideler antibiyotikler ve kan sulandiricilar kullanmıştım. 1 hafta sonra şişkinlik geçti. Ilk 3 gün 8 aylık hamile gibiydim :))

Brnde pazartesi kontrole gitcem transfer icin gun vercek bakalim. Emklerimiz bosa gitmesin gelsin bebislerimiz hayirlisiyla

Aynen canim insallah son olur benim ilkknde seninki gibi kisa protokol uygulanmıştı ama yumurtalar kalotesiz cıktı ve ikknci gun embriyolar gelişimini durdurmuştu bu yuzden bu sefer farkli bir yöntem uygulandi sende kac tane embriyo.olustu ve kacinci gun donduruldu

Aynen canim.ovitritide duymadim cetrotide mi.yoksa o igneden ben 7 tane vurdum onu haricinde de serumlar ve haplar bir de dostinex vermisti iste şişliği ohss yapiyor canim idrarinda azalma olursa ve sisligin artarsa doktora git canim

Insallah canim.ve guzel guzel.dollensinler daha doğrusu çoğu iyi kalitede dollensin ve seni sevindirsin canim sana da cok geçmis olsun

Ben hem şanssızım çikolata kistim var hemde şanslıyım çok sayıda yumurtam oluşuyor pcoluyum. 21 tane toplanmıştı 13 tanesi donduruldu 5inci günde. Çikolata kistim yumurta toplamadan sonra malesef enfeksiyon kaptı üstüne ohss geçirdim. Hem sevindim yumurtalarım çok oldu diye hemde ölücem sandım rahatsızlık çok kötüydü hastanelik oldum . 3 ay antibiyotik tedavisi 9 ayda lucrin tedavisi gördüm rahim dinlendirme degilde artik iyilestirme oldu yani. Aslında 2018 kasım tüp bebek listesinde vardim o zaman yaptirmistim :))

evet bu ay zaten erken regl olcam muhtemelen ve ocak reglinden sonra sonra transfer olabilir dedi doktor.. ya suanda kac saat gecti hala karnim agriyo iki buklumum sicak su torbasi koyuyorum.. kusma mide bulantisi idrarda azalma yok.. ama olabilirmi bilmiyorum.. suan ohss mi oldum yoksq henuz olmadimmi anlamadim sadece yatiyorum oyle.. doktor pazartesi ise gidebilrisin dedi ama bakalim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…