- 13 Ekim 2017
- 781
- 690
- 53
- 37
- Konu Sahibi casperayse
-
Insallah canim.ve guzel guzel.dollensinler daha doğrusu çoğu iyi kalitede dollensin ve seni sevindirsin canim sana da cok geçmis olsun
Canim cok geçmiş olsun zor şeyler yaşamışsın neden enfeksiyon kapti antibiyotik vermedi mi doktor bana hem.cikolata kisti enfeksiyon kapmasin diye antibiyotik verdi hem de opu işlemi icin verdi iki antibiyotik kullandim yumurtalar toplaninca hatta doktora sormustum neden iki tane kullaniyorum siye o da birinin kistimin enfeksiyon kapmamasi icin demisti canim ins bu emeklerimizin sonucunu aliriz güzelceBen hem şanssızım çikolata kistim var hemde şanslıyım çok sayıda yumurtam oluşuyor pcoluyum. 21 tane toplanmıştı 13 tanesi donduruldu 5inci günde. Çikolata kistim yumurta toplamadan sonra malesef enfeksiyon kaptı üstüne ohss geçirdim. Hem sevindim yumurtalarım çok oldu diye hemde ölücem sandım rahatsızlık çok kötüydü hastanelik oldum . 3 ay antibiyotik tedavisi 9 ayda lucrin tedavisi gördüm rahim dinlendirme degilde artik iyilestirme oldu yani. Aslında 2018 kasım tüp bebek listesinde vardim o zaman yaptirmistim :))
Canim 10 dakikada bir tuvalete cikiyordum ben doktor azalmaması lazim.idrarin demisti.icerideki sıvıyı atmak icin karin agrisi islemden dolayı olabilor bana parol içebilirsin demislerdi ama.bana doktorum ise gitme demisti ohss geçirdiğim.icin cok fazla.hareket iyi gelmiyormusamin canim tesekkur ederim guzel dileklerin icin☺ Bakalim pazartesi embriyolog arayip bilgi verecekmis bekliyoruz...
Hatta şişlik inene kadar cinsel iliski bile olmasa iyi.olur demistiamin canim tesekkur ederim guzel dileklerin icin☺ Bakalim pazartesi embriyolog arayip bilgi verecekmis bekliyoruz...
Kullandım antibiyotik ama nadirde olsa olabiliyor denildi. Sanırım ohss de etkili oldu bu olaylarda. Şişkinlik falan tetikledi. Amin canım güzel haberlerle birbirimize uMut olruz inşCanim cok geçmiş olsun zor şeyler yaşamışsın neden enfeksiyon kapti antibiyotik vermedi mi doktor bana hem.cikolata kisti enfeksiyon kapmasin diye antibiyotik verdi hem de opu işlemi icin verdi iki antibiyotik kullandim yumurtalar toplaninca hatta doktora sormustum neden iki tane kullaniyorum siye o da birinin kistimin enfeksiyon kapmamasi icin demisti canim ins bu emeklerimizin sonucunu aliriz güzelce
Sen telaş etme zaten transferde ohss artiyor oda olmadigi icin yavas yavas düzelecek. Sıvı tüketimini azaltıp bolbol uzan. İdrarinda azalma varmı nefes almada güçlük cekersen doktorunla irtibata geçersin. Yavas yavas azalıp yok oluyor tüm etkiler. Zaten ilaçların vardır onlar engel olur. Çok geçmiş olsu canım.evet bu ay zaten erken regl olcam muhtemelen ve ocak reglinden sonra sonra transfer olabilir dedi doktor.. ya suanda kac saat gecti hala karnim agriyo iki buklumum sicak su torbasi koyuyorum.. kusma mide bulantisi idrarda azalma yok.. ama olabilirmi bilmiyorum.. suan ohss mi oldum yoksq henuz olmadimmi anlamadimsadece yatiyorum oyle.. doktor pazartesi ise gidebilrisin dedi ama bakalim..
Hatta şişlik inene kadar cinsel iliski bile olmasa iyi.olur demisti
Sen telaş etme zaten transferde ohss artiyor oda olmadigi icin yavas yavas düzelecek. Sıvı tüketimini azaltıp bolbol uzan. İdrarinda azalma varmı nefes almada güçlük cekersen doktorunla irtibata geçersin. Yavas yavas azalıp yok oluyor tüm etkiler. Zaten ilaçların vardır onlar engel olur. Çok geçmiş olsu canım.
Sık sik idrara gitmek rahatlatıyor canim hemencecik geçsin ins canim sikintilarin mide bulantin yok degil miilac kullanim talimati verdiler orda yaziyor zaten ilk adete kadar iliski yok:) ayy su karnimin agrisi gecsinde.. suan hafif azaldi gibi ama idrarim varsa asiri baskiliyor cok agri yapiyor
Sık sik idrara gitmek rahatlatıyor canim hemencecik geçsin ins canim sikintilarin mide bulantin yok degil mi
Aynen insaallah canim oyle yapmaya calisiyorim bkaalim senin basil gect yumurta toplamahayirli habelerini verirsin insallah canimBu zamanlwri stresten uzakta neseli bi sekilde gecirmeye calis.. yuruyus yapabilirsin mesela.. kitap fln oku seviyosan dizi izle:) kafandan o mesguliyeti cikart ve tabiki bol bol dua et HAngi tup bebek hikayesini okuduysam hepsinde kafamdan attim dusunmedim mesgul oldum ama yasaklarada dikkat ettim demis.. bence poztif olalim hersey Guzel olacak Allahin izniyle..
Canim ağrı islemden dolayi da olabilir benim kanamam bile olmuştu ve bir hafta ise gidemedim doktor rapor yazdi bende mide bulantisi cok olmuştu verdiği ilaçlarda bulantı yaponca cekilecek gibi degildi affedersin üzerimi bile degistirecek halim olmuyordu annem.geldi memleketten de o baktı bir haftasik sik idrara gitmeye calisiyorum ama karnimdaki agri hala gecmedibulanti kusma cok fazla sislik yok.. ama karnim tabiki sis hala agriyor.. acaba diyorum islem sonrasinda tampon koymuslar ondan dolayimi agri oluyor..yarina gecermi bu agri acaba ise gidemicem gibi geliyor
Aynen insaallah canim oyle yapmaya calisiyorim bkaalim senin basil gect yumurta toplama
Canim ağrı islemden dolayi da olabilir benim kanamam bile olmuştu ve bir hafta ise gidemedim doktor rapor yazdi bende mide bulantisi cok olmuştu verdiği ilaçlarda bulantı yaponca cekilecek gibi degildi affedersin üzerimi bile degistirecek halim olmuyordu annem.geldi memleketten de o baktı bir hafta
Merhaba şuan 4,5 - 5 cm kadar tek yumurtalıkta. Tüp bebek ilaçlarına başlayınca büyümüştü şuan eski haline döndü. Hsg cektirmeyince aklıma takıldı. Bu ay transferim var.
walla ben bu kadar agrili olabilecegini tahmin etmiyordum:) cok agri var 2 gundur yatiyorum sanirim yarin ise gidemicem.. 23 tane yumurta toplamislar insallah kalitelidirler de embriyo olusur... gercekten tup bebek sureci cok mesakkatliymis:) ama sakin olmaya calisiyorum... zaten bu ay transfer yok rahim dinlendirme yapilacak.. sende direk transfer ettilermi yok rahim dinlendirme yapmislqr muydi?
offf çok geçmiş olsun. Normalde iki günde geçer diyolar ağrı opu sonrası. inşallah sizin de yarına bir şey kalmaz. İyi haberleriniiz bekliyoruz.
Ben ikidir doktora sormayı unutuyorum yaa opu sonrası cinsel ilişkiye ne zaman girebiliyoruz :)
Canim bana adet olana kadar girmeyin denilmişti bu arada ben de de endometriyozis var sana ds geçmis olsunofff çok geçmiş olsun. Normalde iki günde geçer diyolar ağrı opu sonrası. inşallah sizin de yarına bir şey kalmaz. İyi haberleriniiz bekliyoruz.
Ben ikidir doktora sormayı unutuyorum yaa opu sonrası cinsel ilişkiye ne zaman girebiliyoruz :)
Gecmis olsun canim. Aynen biraz sonrasi agrili oluyo ama oda geciyo insaallah olumlu sonucu yavrumuzu kucagimiza alinca hepsini unutcazwalla ben bu kadar agrili olabilecegini tahmin etmiyordum:) cok agri var 2 gundur yatiyorum sanirim yarin ise gidemicem.. 23 tane yumurta toplamislar insallah kalitelidirler de embriyo olusur... gercekten tup bebek sureci cok mesakkatliymis:) ama sakin olmaya calisiyorum... zaten bu ay transfer yok rahim dinlendirme yapilacak.. sende direk transfer ettilermi yok rahim dinlendirme yapmislqr muydi?
Hidrosalpenksten yıllar önce girdiğim emarda karın boşluğunda sıvı birikimi var diye şüphelenildi. Her zaman ağrılı adetlerim olur. Ama o endometriozisten de kaynaklı olabilir tabi. Hep akıntım var meselabu yaz çekilen hsg ile tam teşhis koyuldu. Benim hidrosalpenks endometriozisten kaynaklı oluşmuş. Sol yumurtalığım da ultrasonda görünmüyor maalesef o da küçülmüş olabilir diyolar.
Geçmiş olsun size de. inşallah transferiniz başarıyla olur sağlıkla tutunur bebiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?