Kasım-aralık 2019 da tüp bebek deneyenler süreci beraber geçirelim mi??

Canim cok geçmiş olsun zor şeyler yaşamışsın neden enfeksiyon kapti antibiyotik vermedi mi doktor bana hem.cikolata kisti enfeksiyon kapmasin diye antibiyotik verdi hem de opu işlemi icin verdi iki antibiyotik kullandim yumurtalar toplaninca hatta doktora sormustum neden iki tane kullaniyorum siye o da birinin kistimin enfeksiyon kapmamasi icin demisti canim ins bu emeklerimizin sonucunu aliriz güzelce

amin canim tesekkur ederim guzel dileklerin icin☺ Bakalim pazartesi embriyolog arayip bilgi verecekmis bekliyoruz...
Canim 10 dakikada bir tuvalete cikiyordum ben doktor azalmaması lazim.idrarin demisti.icerideki sıvıyı atmak icin karin agrisi islemden dolayı olabilor bana parol içebilirsin demislerdi ama.bana doktorum ise gitme demisti ohss geçirdiğim.icin cok fazla.hareket iyi gelmiyormus

Kullandım antibiyotik ama nadirde olsa olabiliyor denildi. Sanırım ohss de etkili oldu bu olaylarda. Şişkinlik falan tetikledi. Amin canım güzel haberlerle birbirimize uMut olruz inş

Sen telaş etme zaten transferde ohss artiyor oda olmadigi icin yavas yavas düzelecek. Sıvı tüketimini azaltıp bolbol uzan. İdrarinda azalma varmı nefes almada güçlük cekersen doktorunla irtibata geçersin. Yavas yavas azalıp yok oluyor tüm etkiler. Zaten ilaçların vardır onlar engel olur. Çok geçmiş olsu canım.

cok tesekkur ederim Simdi uyandim sanki agri birazcik hafiflemis gibi.. ama dedigin gibi ne zaman wc ye gitmeye ihtiyac duysam ozaman bu agrilar felaket artiyor.. mesane baskiliyor galiba.. insallah transferde boyle acilar cekmem

ilac kullanim talimati verdiler orda yaziyor zaten ilk adete kadar iliski yok:) ayy su karnimin agrisi gecsinde.. suan hafif azaldi gibi ama idrarim varsa asiri baskiliyor cok agri yapiyor
Sık sik idrara gitmek rahatlatıyor canim hemencecik geçsin ins canim sikintilarin mide bulantin yok degil mi

Sık sik idrara gitmek rahatlatıyor canim hemencecik geçsin ins canim sikintilarin mide bulantin yok degil mi

sik sik idrara gitmeye calisiyorum ama karnimdaki agri hala gecmedi bulanti kusma cok fazla sislik yok.. ama karnim tabiki sis hala agriyor.. acaba diyorum islem sonrasinda tampon koymuslar ondan dolayimi agri oluyor..yarina gecermi bu agri acaba ise gidemicem gibi geliyor

Aynen insaallah canim oyle yapmaya calisiyorim bkaalim senin basil gect yumurta toplama

Canim ağrı islemden dolayi da olabilir benim kanamam bile olmuştu ve bir hafta ise gidemedim doktor rapor yazdi bende mide bulantisi cok olmuştu verdiği ilaçlarda bulantı yaponca cekilecek gibi degildi affedersin üzerimi bile degistirecek halim olmuyordu annem.geldi memleketten de o baktı bir hafta

Aynen insaallah canim oyle yapmaya calisiyorim bkaalim senin basil gect yumurta toplama

walla ben bu kadar agrili olabilecegini tahmin etmiyordum:) cok agri var 2 gundur yatiyorum sanirim yarin ise gidemicem.. 23 tane yumurta toplamislar insallah kalitelidirler de embriyo olusur... gercekten tup bebek sureci cok mesakkatliymis:) ama sakin olmaya calisiyorum... zaten bu ay transfer yok rahim dinlendirme yapilacak.. sende direk transfer ettilermi yok rahim dinlendirme yapmislqr muydi?

hemsireye yazdim oda bu agri normal dedi.. ohss olabilir mi dedim oda bunun olmamasi icin ugrasiyoruz dedi. Carsamba gunu kontrol var bakalim ne olacak.. bulanti yok sadece karinda agri var bide idrarim geldigi zaman karnimdaki agri artmaya basliyor.. sanirim bu normal ve zamanla gecicek.. simdilik esim yanimda. Yarinda izin alacagim insallah yarina agri gecer

Merhaba şuan 4,5 - 5 cm kadar tek yumurtalıkta. Tüp bebek ilaçlarına başlayınca büyümüştü şuan eski haline döndü. Hsg cektirmeyince aklıma takıldı. Bu ay transferim var.

Hidrosalpenksten yıllar önce girdiğim emarda karın boşluğunda sıvı birikimi var diye şüphelenildi. Her zaman ağrılı adetlerim olur. Ama o endometriozisten de kaynaklı olabilir tabi. Hep akıntım var mesela bu yaz çekilen hsg ile tam teşhis koyuldu. Benim hidrosalpenks endometriozisten kaynaklı oluşmuş. Sol yumurtalığım da ultrasonda görünmüyor maalesef o da küçülmüş olabilir diyolar.
Geçmiş olsun size de. inşallah transferiniz başarıyla olur sağlıkla tutunur bebiş :)

offf çok geçmiş olsun. Normalde iki günde geçer diyolar ağrı opu sonrası. inşallah sizin de yarına bir şey kalmaz. İyi haberleriniiz bekliyoruz.

Ben ikidir doktora sormayı unutuyorum yaa opu sonrası cinsel ilişkiye ne zaman girebiliyoruz :)

Cok tesekkurler guzel dilekleriniz icin:) ilk iliski ilk adetten sonrasinda.. zaten simdi hormon aldigimiz icin dengeler alt ust olmus durumda oyuzden normal adet dongusunden erken adet oluyomussun.. doktorunuz da ayni seyi soyleyecektir:)

Canim bana adet olana kadar girmeyin denilmişti bu arada ben de de endometriyozis var sana ds geçmis olsun

Gecmis olsun canim. Aynen biraz sonrasi agrili oluyo ama oda geciyo insaallah olumlu sonucu yavrumuzu kucagimiza alinca hepsini unutcaz Masaallah sayi cok guzel cogunlugu saglikli embriyolata dönüşür YOk bende bi sonraki adet doneminde transfer olayina basladik.

Aa bende eve geçince emarlarima bakacagim 3 kere cektirmistim. :))
Sagolun hepimizin umarım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…