Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Testini gördüm kimyasal olsa testin rengi koyulaşmazdı. Dr'una neden söylemiyorsun? Fitilini arttirir belki

Evet ben de 10 kasımdım doğum günümde olmuştum transferi dün 10. Günümdü kan değerim 64.69 çıktı pozitif çok şükür pazartesi tekrar kan vericem artış olmasına bakıcaklarmış
Ayy Allahım dünyanın en güzel Doğum günü hediyesi gelmiş tutunmuş annesine sağlıkla büyüsün inşallah çok sevindim canım ya darısı başıma Sen idrar testi yapmamış mıydın? Benim 11. Günüm kanı pzt vericem duygu durumum çok karışık

Bahçecinin mi laboratuvarları hakkında kötü bişey duydun? Ben de Türkiyedeki en iyi laboratuarlara sahip diye biliyorum neyse o bahçecide. Karşıda fulyaya da gidiyor diye biliyorum. Biz altunizadedeyiz. Dr sitesinden bi bak istersen. Bi hastanede daha çalışıyor. 8 embriyodan 4 tanesi blast oldu. Bu bizim için bir ilk. 3. Günden sonra zayıflıyordu embriyolar.

bende bugün kontrole gittim ignelerei kullanıyorum şuan . 6 tane 10 cm -14 cm yumurta saydı doktor . cetrotide ile gonal f 300 ü birlikte verdi pwzartesi de kontrole cagırdı . sizce nasıl kızlar yumurta sayısı .5 gündür gonal f kullandım. başka yumurtalarda vardı ama doktor büyük olanları saydı

Bende gonalf ve cetrotide kullandım 6 yumurta toplandı amh la ilgili canım yumurta sayısı

Daha transfer olmadım tutup tutma
Daha transfer olmadım tutup tutmaması artık Allah'ın takdiri. Benim için sonuç almak, 5. Gün embriyosu elde etmekti.

Belkide önyargim var sadece duyduklarım bunlar..ama Bülent hocaya kesinlikle gidecegim şöyle bisy duydum yakınımın başına geldi ,6. Güne kadar bekletmisler embriyorlari ztn 3 tane oluşmuş 2 tanesi ölmüş 1 tane kalmış zorlamislar diyorki ztn Gelişim göstermiş neden dondurmadilar diye bayag bı ağladı bilemiyorum bahçeci çok zorluyormuş ,peki tüp bebek doktorunuz kimdi Altunizadede cem hocayı çok övüyorlar tavsiye edermisiniz

O başka yumurtalar da büyür inşaallah. Cetrodite diger büyükler kendiliginden catlamasin diye veriliyor. Yani ufaklari büyütmek icin firsat oluyo onu vurunca.

Daha transfer olmadım tutup tutma

Daha transfer olmadım tutup tutmaması artık Allah'ın takdiri. Benim için sonuç almak, 5. Gün embriyosu elde etmekti.
Mutlaka tutacaktır benim Bülent hocaya inancım tam gerçekten tüp bebek doktorunuz kim bahceci fulya mi daha iyi bahçeci altunizademi peki pek bilgim yok?

O başka yumurtalar da büyür inşaallah. Cetrodite diger büyükler kendiliginden catlamasin diye veriliyor. Yani ufaklari büyütmek icin firsat oluyo onu vurunca.
sizin nasıldı ilk kontrolde ignelere baslandıktan sonra ? sizce nasıl yani doktor iyi kötü bişey demedi soramadım kofii cok heycanlıyım

Onda da ebru hanıma gidiyorum. Ondan da memnun kaldim. Burda hep okuyorum dr bilgi vermiyor diye. Yumurta büyütme esnasinda her sorduğuma cevap alabildim. Cekinmiyorsun samimi ve enerjisi güzel. Dediğin dogru daha en başında bana 5. Güne gidicez dedi canım. Ben de bi tedirgin oldum ama bunu da görmek istiyordum. Iki dr'umuzun destegiyle de gördük cok şükür

Son sorum sizi sikistirdim biraz kbakmayin embriyolarinizın kalitesi hakkında bilginiz varmı nedir gradesi kalitesi doktorunuz bu konuda açıklama yaptimi yani eşiniz Bülent hocada ne kdr süre tedavi oldu ondan sonra mı basladiniz tüp bebeğe?

sizin nasıldı ilk kontrolde ignelere baslandıktan sonra ? sizce nasıl yani doktor iyi kötü bişey demedi soramadım kofii cok heycanlıyım
Benim de yumurtalıklarım çabuk uyariliyor malesef. Ilk kontrolde 16 mm olmuş 2 yumurtam vardı. Bu 3. Denemem hep aynısı oldu. Cok folikül var ama o 2 taneye göre çok minikler dedi. Sonra cetrotide ilave etti. Çok şükür 11 tane toplandı ama 8 tanesi döllenecek olgunlukta dedi opu günü dr'um. Hepsi döllendi 4 tanesi blast oldu. Benim ilk aşılamamda sadece 75 doz verdiler görünen 19 büyümüş folikül vardi. 75'ten fazlasini kabul etmiyor vücudum bunu anladım.

Hiç sormayın en güzel hediyeydi ben 6. Gün test yaptım hiç bişey çıkmadı hatta moralim bozuldu. 7. Gün tekrar yaptım tam bişey yok diye testi atıyordum ki 2 dakika içinde silik çizgi belirdi 8. Gün tekrar yaptım yine silikti. 10. gün de kan verdim. Doktor 14 gün sonra demişti dayanamadım pazartesi tekrar vericem. Hadi sende kandda pozitifi gör hemencik. Kaç embriyo transfer edilmişti sana

Evet ben hiç gitmedim ebru hanıma
Direkt eşim gitti. Kalitesini arttiracak şekilde anlattigim tedaviye başladı. 5 ay sürdü. Ondan sonra ebru hanıma gittim. Esimin sehir disindan bir arkadasi onda tüp bebek yaptirmis. Hamileydi eşi. Memnun kalmislardi. Biz de ona gidelim dedik. Spermi tesa ile alacağını söyleyince bi bozulmadım degil açıkçası. Çünkü sperm çıkışı var. Sonra araştırdım. O toplanilan yerde 4 kat daha az dna hasari oluyormuş spermlerde ve daha kaliteli dogal olarak. Basarisiz 2 3 denemeden sonra öneriliyormuş. Bizim dünyadan haberimiz yok kaliteleri hakkında da detayli soru sormadim kafam karisiyor diye. Blast olduklarını ve hepsinin gebelik vaad ettiğini söylediler. Kaliteleri iyi dediler. Zaten cc olanları işleme almıyorlar diye okumuştum. Aa bb arasında yüzde 3'lük bir tutma farki var diye biliyorum. O yüzden hiç aklımı bulandırmak istemedim açıkçası.

Yani eşinizin tesa işlemini mi yaptı Bülent hoca ve sonuç daha iyi mi oldu tesa ile tesenin ne farkı var? Tese olduk biz normal testte çıkıyordu tesede çıkmadı bisey malesef

Ne güzel kan vermeye umutlu gitmişsindir benim iki tane 3. Gün embriyosu. Dün onuncu günümde silik çizgi çıktı ama ben pzt günü çatlatma iğnesi yapmıştım ondan diye düşünüyorum. Yarın sabah tekrarlayacağım. Pek umutlu değilim çünkü değerim yüksek olması lazımdı Ve çizgi belirgin olmalıydı hem iğne hem gebelik varsa. Demekki normal idar testinde 50 hcg den sonra falan beliriyor

Benim 8 taneden 8'i döllendi. 2 tanesi 5.güne 2 tanesi de 6. Güne kalıp blast oldu. Benim hiç 5. Güne gitmemişti. O yüzden çok telaş yapmıştım. 3. Gün transfer yapsalardi ya diye
3te yapsalar kabahat 5te yapsalar kabahat maşallah canım gayet iyiymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…