- 14 Haziran 2017
- 2.401
- 1.306
- 83
- 40
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #8.881
Bende sizin gibi tedaviden negatifi alınca hemen doktor araştırdım hatta 1 Ay sonrasında doktorumdan emindim içim rahatlamıştıCanım çok üzüldümsüreç çok zor seni çok iyi anlıyorum şu an benim de dondurulmuş yok, bende en baştan başlayacağım. Hemen yeni merkez aramaya girdim, kafam dağılsın diye işe odaklandım. Belki sana da bunları yapmak iyi gelir
Ayyy tüylerim diken diken oldu canımmm kızz hamilesin kızzz kimyasal mimyasal değil bu bas baya hamilesinnnBunu bugun uyandığımda yaptım
Maşallah ne güzel bizlerede dua et canımArkadaşlar 7 Kasımda dondurulmuş tek blastokist transferi oldum.
10. Gün 789
12. Gün 2187
15. Gün 7389 çıktı ve keseyi minik de olsa gördük çok şükür..
10 gün sonra kalp atışı kontrolü için gideceğim tekrar, darısı sizlerin başına
Insan kendini sıkışıklık yüzünden de sıkıyor. Zaten tuvaletin var bi de biri gelip ultrason cihazıyla karnına karnına bastırıyorAy hadi inşallah aminnnbana sıkışma demeyin hiç ömrü hayatımda bu kadar sıkışmadım hafif sıkışmıştım bekleme odasında 4 bardak su verdiler 1 saate yakın bekledim diğer transferin bitmesini son transferim zaten bu seferde aşırı sıkıştım hemşire birazını yap demişti. Bu sıkışıklık yüzünden transfer sırasında monitöre zor bakıyodum
Benimde olmadı ama şükür tuttu öle şeyler getirme aklınaOfff ya benim niye lekelenmem olmadi olsa biraz umutlanacaktim
5 tane oluşmuş demişti toplanınca 6 çıktı arada çok fark yok yaniyumurta toplanmadan önceki yumurta sayınız kactı kontrolde igneler vurulurken
Aynen yaa o bastırdıkça zaten zor tutuyorsunInsan kendini sıkışıklık yüzünden de sıkıyor. Zaten tuvaletin var bi de biri gelip ultrason cihazıyla karnına karnına bastırıyor
İsteyen herkes için ediyorum, birbirimizi en iyi biz anlıyoruz burada. En kısa zamanda en sağlıklı bebeklerimize kavuşuruz umarım hep beraberMaşallah ne güzel bizlerede dua et canım
Benim de transferden sonra hiç akıntım veya lekelenmem olmadı, hatta hiçbir gebelik belirtisi de yaşamadım ama pozitif sonucu aldım. Kanda pozitif sonuç görmeden belirti aramanın hiçbir anlamı yok, lütfen stres yapmayın boş yereOfff ya benim niye lekelenmem olmadi olsa biraz umutlanacaktim
İnsallah canim seninledir benimledir bizimledir bebisler Allah emeklerimizi umitlerimizi bosa cikarmasinTransfer sonrası diyecektim yanlış yazdım
Benim ikinci ve üçüncü günü kahvarengi lekelenmem oldu ama geçti şuan ise hiçbir belirti yok boş gibiyim sankiBenim de transferden sonra hiç akıntım veya lekelenmem olmadı, hatta hiçbir gebelik belirtisi de yaşamadım ama pozitif sonucu aldım. Kanda pozitif sonuç görmeden belirti aramanın hiçbir anlamı yok, lütfen stres yapmayın boş yere
Amin inşallah Okunan ezanların yüzü suyu hürmetine bizde sevinirizİnsallah canim seninledir benimledir bizimledir bebisler Allah emeklerimizi umitlerimizi bosa cikarmasin
5.gun embriyosu 48 saat icinde implante oluyomus canim herkest olmuyomus ama bazi kadınlarda lekelenme oluyomus bende gorsem belki biraz daha rahat olurdum ama yok malesef lekelenme olmadim sadece devamlı adet olcakmisim her an sancisi varBenim ikinci ve üçüncü günü kahvarengi lekelenmem oldu ama geçti şuan ise hiçbir belirti yok boş gibiyim sanki
Tesa da yarmadan iğneyle çekiyor spermi. Esimde morfoloji ve hareket sıkıntısı vardı. Bireysel tedavi uyguluyor. Azospermi ile ilgili videoları var. Izleyebilirsin canım.Yani eşinizin tesa işlemini mi yaptı Bülent hoca ve sonuç daha iyi mi oldu tesa ile tesenin ne farkı var? Tese olduk biz normal testte çıkıyordu tesede çıkmadı bisey malesef
Böyle düşünmeyin negatif olmak için hiçbir sebebiniz yok, bana transferden sonra kan testine kadar hiçbir belirti aramayın demişlerdi. Her kadının vücudu aynı değil, inançla bekleyin lütfen, günü gelince güzel haberi alacaksınız umarım. O zamana kadar modunuzu düşürmek hiçbir şeyi düzeltmez. Biz bu uzun ve psikolojik açıdan yoran tedaviye cesaret ettik, demek ki güçlü kadınlarızBenim ikinci ve üçüncü günü kahvarengi lekelenmem oldu ama geçti şuan ise hiçbir belirti yok boş gibiyim sanki
Öyleymiş okudum ama benim 3. Gün embriyosu o kafamı kurcaladı biraz Ama doktorum sıkıntı yok sakin ol dedi.5.gun embriyosu 48 saat icinde implante oluyomus canim herkest olmuyomus ama bazi kadınlarda lekelenme oluyomus bende gorsem belki biraz daha rahat olurdum ama yok malesef lekelenme olmadim sadece devamlı adet olcakmisim her an sancisi var
Ben bu günü çok bekledim çok sabrettim hep istedim. Eşimi ikna etmem seneleri mi aldı. Tüp bebeğe çok karşı bir ailedeyim. Ama sonunda kendisi teklif etti hemde çok kırgın olduğum bir anda umarım herşey yolunda gider. Bizim güzel habere çok ihtiyacımız varBöyle düşünmeyin negatif olmak için hiçbir sebebiniz yok, bana transferden sonra kan testine kadar hiçbir belirti aramayın demişlerdi. Her kadının vücudu aynı değil, inançla bekleyin lütfen, günü gelince güzel haberi alacaksınız umarım. O zamana kadar modunuzu düşürmek hiçbir şeyi düzeltmez. Biz bu uzun ve psikolojik açıdan yoran tedaviye cesaret ettik, demek ki güçlü kadınlarız
Ne güzel bir haber bu. Rabbim daim etsin inşaallahArkadaşlar 7 Kasımda dondurulmuş tek blastokist transferi oldum.
10. Gün 789
12. Gün 2187
15. Gün 7389 çıktı ve keseyi minik de olsa gördük çok şükür..
10 gün sonra kalp atışı kontrolü için gideceğim tekrar, darısı sizlerin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?