Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Bende sizin gibi tedaviden negatifi alınca hemen doktor araştırdım hatta 1 Ay sonrasında doktorumdan emindim içim rahatlamıştı

Insan kendini sıkışıklık yüzünden de sıkıyor. Zaten tuvaletin var bi de biri gelip ultrason cihazıyla karnına karnına bastırıyor

Insan kendini sıkışıklık yüzünden de sıkıyor. Zaten tuvaletin var bi de biri gelip ultrason cihazıyla karnına karnına bastırıyor
Aynen yaa o bastırdıkça zaten zor tutuyorsun ben dayanamamıştım transfer sonrası yatakta Bi kaba yaptım off ne kötü yaaa

Maşallah ne güzel bizlerede dua et canım
İsteyen herkes için ediyorum, birbirimizi en iyi biz anlıyoruz burada. En kısa zamanda en sağlıklı bebeklerimize kavuşuruz umarım hep beraber
Benim ilk denememdi ama 12 tane 5. Gün embriyom olmasına rağmen 1 tane transfer ettirdim çünkü hep inandım. Bir de transferden çıktıktan sonra dinlenirken kulaklık takıp meditasyon yaptım ve bebeğimin bana tutunduğunu hayal ettim. Tedavim boyunca en baskın yaşadığım duygu güzel haberi alacağım inancıydı. Lütfen bedeninize ve doktorlarınıza güvenin ve inanın, ben çok büyük etkisi olduğuna inanıyorum.

Offf ya benim niye lekelenmem olmadi olsa biraz umutlanacaktim
Benim de transferden sonra hiç akıntım veya lekelenmem olmadı, hatta hiçbir gebelik belirtisi de yaşamadım ama pozitif sonucu aldım. Kanda pozitif sonuç görmeden belirti aramanın hiçbir anlamı yok, lütfen stres yapmayın boş yere

Benim ikinci ve üçüncü günü kahvarengi lekelenmem oldu ama geçti şuan ise hiçbir belirti yok boş gibiyim sanki

Benim ikinci ve üçüncü günü kahvarengi lekelenmem oldu ama geçti şuan ise hiçbir belirti yok boş gibiyim sanki
5.gun embriyosu 48 saat icinde implante oluyomus canim herkest olmuyomus ama bazi kadınlarda lekelenme oluyomus bende gorsem belki biraz daha rahat olurdum ama yok malesef lekelenme olmadim sadece devamlı adet olcakmisim her an sancisi var

Yani eşinizin tesa işlemini mi yaptı Bülent hoca ve sonuç daha iyi mi oldu tesa ile tesenin ne farkı var? Tese olduk biz normal testte çıkıyordu tesede çıkmadı bisey malesef
Tesa da yarmadan iğneyle çekiyor spermi. Esimde morfoloji ve hareket sıkıntısı vardı. Bireysel tedavi uyguluyor. Azospermi ile ilgili videoları var. Izleyebilirsin canım.

Böyle düşünmeyin negatif olmak için hiçbir sebebiniz yok, bana transferden sonra kan testine kadar hiçbir belirti aramayın demişlerdi. Her kadının vücudu aynı değil, inançla bekleyin lütfen, günü gelince güzel haberi alacaksınız umarım. O zamana kadar modunuzu düşürmek hiçbir şeyi düzeltmez. Biz bu uzun ve psikolojik açıdan yoran tedaviye cesaret ettik, demek ki güçlü kadınlarız

5.gun embriyosu 48 saat icinde implante oluyomus canim herkest olmuyomus ama bazi kadınlarda lekelenme oluyomus bende gorsem belki biraz daha rahat olurdum ama yok malesef lekelenme olmadim sadece devamlı adet olcakmisim her an sancisi var
Öyleymiş okudum ama benim 3. Gün embriyosu o kafamı kurcaladı biraz Ama doktorum sıkıntı yok sakin ol dedi.
Ben bu günü çok bekledim çok sabrettim hep istedim. Eşimi ikna etmem seneleri mi aldı. Tüp bebeğe çok karşı bir ailedeyim. Ama sonunda kendisi teklif etti hemde çok kırgın olduğum bir anda umarım herşey yolunda gider. Bizim güzel habere çok ihtiyacımız var

Ne güzel bir haber bu. Rabbim daim etsin inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…