Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

kaç aydır deniyorsun ve yaşın kaç. son gittiğim doktor ilişkiden sonra hemen kalkma duş alma ve wc gitme demişti en az 1 2 sa. duş wc yasak dedi. aklında olsun seninde.
Of ben hemen kalkıyorum ya boşa gitmiş gibi hissettim şuan
Bi doktorun videosunda görmüştüm mikrosaniyelerde ulaşırsa ulaşırmış zaten diye o basınçla

Of ben hemen kalkıyorum ya boşa gitmiş gibi hissettim şuan
Bi doktorun videosunda görmüştüm mikrosaniyelerde ulaşırsa ulaşırmış zaten diye o basınçla
Bilimsel hiç bir kanıtı yok ama doktor diyince yapmaya başladım bende. boşa değildir ya

bacakları kaldırmayı unutma :) yok ya giden gitmiştir fazlasını atıyordur o:)

6 Kasım Sat 28 Kasım Bat

Chatgpt genelde olumlu yanıtlar veriyor çünkü memnuniyete programlanmış
Bi bana uyuz uyuz konuşuyor reglymiş, Ovülasyondan sonra sıradan bunlar vs en son ben dedim gebelik olarak yorumla. Gemini farklı söyler belki diyorum yok hiçbirini belirti saymıyorlar. Olabilir ama kesinlik vermez diyor. Ben de umutlanmıyorum napim

Kızlarrr sabah 9 da idrardan sonra 2 kere açık pembe temizlenince geldi peçeteye Az öncede aynı regl olurum belki diye düşündüm ama hala bir şey yok sadece 2 3 nokta kadar açık renk kirlenmiş Dpo 10 ya da 11 sizce gebelık mı regl mi beklenen bat 27 si.

Aile hekimine gittim yarın tekrar ver da bişe diyemeyiz falan yani ben anlamadım değerin yükselmesi lazım dedi zaten adet olmadım daha ne kafam karıştı açıkçası
Sağlıklı gebelik olduğunu anlamak için değerlerin iki katına çıkması durumu var ya. O yüzden çağırıyor. Sağlıklıdır takma hiç rutin bakmalar.

Günaydınn. Hcg yükseldikten sonra lh ile hcg hormonları benzer olduğu için algılıyormuş. Koyu olması lazım aynı pik gibi. Reglden önce ama kiminde 1-2 gün önce, kiminde hcg yumurtlama durumuna göre; daha erken üretilince 5-6 gün kala hcg algılama gibi. Süreç için net gün söylemek yanlış olur ama bu şekilde.

Ben bi tane doktordan dinlemiştim spermler yukarı giderlermiş. O yüzden yatmayın oturun diyordu ilk gebeliğimde 1 yıla yakın hep yattım hamile kalamadım sonra o doktoru dinleyince oturdum ve o ay o şekilde hamile kaldım. Bunda sonuç bekliyorum testte 2 çizgi gördüm. Bunda da bir kere denedik ve ben hemen kalkıp duşa gittim ona rağmen gebelik olmuş yani teste göre. Birde bu şekilde deneyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…