- Konu Sahibi marmelad01
-
- #2.141
Of ben hemen kalkıyorum ya boşa gitmiş gibi hissettim şuankaç aydır deniyorsun ve yaşın kaç. son gittiğim doktor ilişkiden sonra hemen kalkma duş alma ve wc gitme demişti en az 1 2 sa. duş wc yasak dedi. aklında olsun seninde.
23 AralıkTamam canım bat ne zaman
Bilimsel hiç bir kanıtı yok ama doktor diyince yapmaya başladım bende. boşa değildir yaOf ben hemen kalkıyorum ya boşa gitmiş gibi hissettim şuan
Bi doktorun videosunda görmüştüm mikrosaniyelerde ulaşırsa ulaşırmış zaten diye o basınçla
bacakları kaldırmayı unutma :) yok ya giden gitmiştir fazlasını atıyordur o:)Ayyyyy bu da sıkıntı ben bunu yapmaya çalışıyorum mesela ilişkiden sonra yaklaşık 20 dakika kadar ayağa kalkmıyorum belimin altına bir şey koyup uzanıyorum ama sonra kalktığımda akıp gidiyor çokta yeni yeni öğreniyorum bu tür şeyleri 2. ayım denemede benim de. Yaşıyor musunuz böyle şeyler ? Mesela hamile kalmamız için ne kadarının yeterli olacağını düşünüyorum kendi kendime o akıntıyı yaşadıktan sonra bir tık umutsuzluğa kapılıyorum
6 Kasım Sat 28 Kasım BatMerhaba hanımlar
Kasım aralık ocak ayında gebelik planlayanlar buraya!!!
2 aylık doğum kontrol hapının son ayındayım bitince klomen kullanacam. Birlikte tecrubelerimizi paylaşmaya ne dersiniz
Tabloya isim yazdırmak için sat bat yazarakmarmelad01 beni etiketleyebilirsiniz
İsim SAT BAT DURUM marmelad01 20kasım 20aralık @Zumraa0 7ekim 8kasım @Goodnews 20ekim 17aralık @Asalsayii 21 ekim 14kasım P polatlii 25kasım @gmzgm 25ekim 27kasım @oluroyle 30ekim 29kasım @loveinnovember 18ekim 11kasım @seyrana 13kasım M matmatt 1kasım 4aralık @bluediamondd 25ekim 25kasım @reyhan__ 19ekim 19kasım @Vignette 6kasım 2aralık @blackbirdie 3kasım 3aralık @kittenlove 21kasım 21aralık @esperanzaa 19ekim 19kasım @somebdy1 25ekim 21kasım @tachibana 31ekim 27kasım @Gull37 13ekim 13kasım @naz278 14kasım 14aralık @amatis_ 4kasım 1aralık @melody25 14ekim 19kasım @sykangelin33 31ekim 27kasım @BayanDD 15ekim 15kasım @vvbhg 22ekim 23kasım @ladyagmur1 22ekim 19kasım @sevgimmm1234 17ekim 14kasım @muallmehanm 18kasım 16aralık @angela124 20ekim 15kasım @espressoc 20ekim 15kasım @cerkessnurr 9kasım 5aralık @Minnosprenses 30ekim 30kasım @Rbcl 30ekim 26kasım @CipisS 31ekim 26kasım @SatenAy 10kasım 12aralık @nsrn2222 1kasım 1aralık @merveett 20kasım 14aralık @Lunablmm 26ekim 27kasım @bibebek96 29ekim 27kasım @sonbaharkizi5 8kasım 7aralık @MyFairytale 17kasım 12aralık @adilebaytarovic 21ekim 20kasım @melisagggg 23kasım 22aralık @edusemmedusem 30ekim 26kasım @HilalKiraz 20kasım 18aralık @melisa3552 31ekim 27kasım amanbocegi 9kasım 5aralık @asilemm21 12kasım 11aralık @castell 1kasım 26kasım @seda1345 23ekim 19kasım @ebru029 8kasım 9aralık @Kutakiluku 15kasım 3aralık M mery98 2kasım 28kasım @BoleynKiziHira 19kasım 3aralık @Civcivimmm 13ekim 24kasım @dfkllfdyk 25ekim @karadenizli11i 17kasım 14aralık selogi 30ekim 3aralık @Sweetbird 11kasım 8aralık @Buselei 5kasım 6aralık @Elizabeth1991 2kasım 29kasım @eflun 2kasım 27kasım @xiangjiaopingguo 29ekim 27kasım I ikraaa06 2kasım @almila5858 20kasım 20aralık @alnitak 15kasım 15aralık P Poleenn 13kasım 16aralık @Calisananneadayi 24ekim 24kasım @Maviiz 5kasım 2aralık
Şekilden şekle giriyoruz resmen :) İnşallah öyledir valla ne deyim.. Çok zor ve stresli bir süreç yabacakları kaldırmayı unutma :) yok ya giden gitmiştir fazlasını atıyordur o:)
Hayırlı olsun canim Sağlıkla süreciniz ilerlesin mutlu sona ulaşın insAllahKızlar sonucum çıkmış dün sabah vermiştim
Bi bana uyuz uyuz konuşuyorChatgpt genelde olumlu yanıtlar veriyor çünkü memnuniyete programlanmış
AnaammmKızlar sonucum çıkmış dün sabah vermiştim
Çok teşekkür ederim inşallah sağ olunHayırlı olsun canim Sağlıkla süreciniz ilerlesin mutlu sona ulaşın insAllah
Aynen inşallah çok teşekkür ederim darısı size inşallahAnaammmArtık 2 kişisin. Hoş geldi bebek. Sağlık sıhhatle inşallah
Aile hekimine gittim yarın tekrar ver da bişe diyemeyiz falan yani ben anlamadım değerin yükselmesi lazım dedi zaten adet olmadım daha ne kafam karıştı açıkçasıKızlar sonucum çıkmış dün sabah vermiştim
MaşAllah sağlıkla gelsin bebiş dua edin bizlere deKızlar sonucum çıkmış dün sabah vermiştim
İnşallah Allahım herkese nasip etsin sağlıklı sıhhatli darısı size isteyen herkeseMaşAllah sağlıkla gelsin bebiş dua edin bizlere de
Sağlıklı gebelik olduğunu anlamak için değerlerin iki katına çıkması durumu var ya. O yüzden çağırıyor. Sağlıklıdır takma hiç rutin bakmalar.Aile hekimine gittim yarın tekrar ver da bişe diyemeyiz falan yani ben anlamadım değerin yükselmesi lazım dedi zaten adet olmadım daha ne kafam karıştı açıkçası
Canım 2 günde bir kan ver düzenli artış var mı diye bir de bol bol kabak çekirdeği yeAile hekimine gittim yarın tekrar ver da bişe diyemeyiz falan yani ben anlamadım değerin yükselmesi lazım dedi zaten adet olmadım daha ne kafam karıştı açıkçası
Günaydınn. Hcg yükseldikten sonra lh ile hcg hormonları benzer olduğu için algılıyormuş. Koyu olması lazım aynı pik gibi. Reglden önce ama kiminde 1-2 gün önce, kiminde hcg yumurtlama durumuna göre; daha erken üretilince 5-6 gün kala hcg algılama gibi. Süreç için net gün söylemek yanlış olur ama bu şekilde.Merhaba, aranıza yeni katıldım. Hamişleri tebrik ederim. Sağlıkla kolaylıkla kucakları dolsun inşallah. Ovulasyon testi ile hamileliğini öğrenenler varmış. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Sat 5 kasım, Bat 2 aralık bekliyorum. Bu ay klomen kullandım. Eşimin de ileri hareket %11 ( ek takviye kullanıyoruz). adetime 9 gün kala elimde kalan ovulasyon testini yaptım silik çizgi çıktı. Durumu böyle olup gebe kalan var mı aranızda. birde bu ovulasyon ve erken gebelik testlerini ne zmaan yapılınca doğru sonuç alınıyor.
Çok teşekkür ederim sağ olunCanım 2 günde bir kan ver düzenli artış var mı diye bir de bol bol kabak çekirdeği ye
Ben bi tane doktordan dinlemiştim spermler yukarı giderlermiş. O yüzden yatmayın oturun diyordu ilk gebeliğimde 1 yıla yakın hep yattım hamile kalamadım sonra o doktoru dinleyince oturdum ve o ay o şekilde hamile kaldım. Bunda sonuç bekliyorum testte 2 çizgi gördüm. Bunda da bir kere denedik ve ben hemen kalkıp duşa gittim ona rağmen gebelik olmuş yani teste göre. Birde bu şekilde deneyimAyyyyy bu da sıkıntı ben bunu yapmaya çalışıyorum mesela ilişkiden sonra yaklaşık 20 dakika kadar ayağa kalkmıyorum belimin altına bir şey koyup uzanıyorum ama sonra kalktığımda akıp gidiyor çokta yeni yeni öğreniyorum bu tür şeyleri 2. ayım denemede benim de. Yaşıyor musunuz böyle şeyler ? Mesela hamile kalmamız için ne kadarının yeterli olacağını düşünüyorum kendi kendime o akıntıyı yaşadıktan sonra bir tık umutsuzluğa kapılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?