Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

bacakları kaldırmayı unutma :) yok ya giden gitmiştir fazlasını atıyordur o:)
Ben bi tane doktordan dinlemiştim spermler yukarı giderlermiş. O yüzden yatmayın oturun diyordu ilk gebeliğimde 1 yıla yakın hep yattım hamile kalamadım sonra o doktoru dinleyince oturdum ve o ay o şekilde hamile kaldım. Bunda sonuç bekliyorum testte 2 çizgi gördüm. Bunda da bir kere denedik ve ben hemen kalkıp duşa gittim ona rağmen gebelik olmuş yani teste göre. Birde bu şekilde deneyin

Evet haklısın galiba. En güzeli gecikmeyi bekleyip kan vermek. Ama insan belirtileri de ekleyince üzerine sabredemiyor:)

ay bilemedim bu gidişle denemediğimiz bir şey kalmayacak gibi :) Teşekkür ederim paylaştığın için

ay bilemedim bu gidişle denemediğimiz bir şey kalmayacak gibi :) Teşekkür ederim paylaştığın için
Aynen öyle oloyor malesef ben birde kupa çektirmiştim belimin 2 yanına o da rahim kanallarını açarmış bi araştırın. Hem kupa çektirdim hem oturdum o şekilde hamile kalmıştım 5 yıl önce. fikir olsun denemekten zarar gelmez. Bugünde kan sonucu bekliyorum hayırlısıyla

Of ben hemen kalkıyorum ya boşa gitmiş gibi hissettim şuan
Bi doktorun videosunda görmüştüm mikrosaniyelerde ulaşırsa ulaşırmış zaten diye o basınçla
Çok affedersiniz öncelikle söyleyeceklerim için bir gebenin günlüğünde de; ‘içinde’ değerlendirmenin bittiği anda erkek kişisinin … nın 5-10 saniye kalması kuralı diye bir şey de duydum. Sonra da yastık koyup beli yükseltin diyor. Bazı doktorlara göre ‘ulaşan ulaşır’ bununyapmanıza gerek yok ama yapın diyen doktorlar da var. Yapsak ne kaybederiz. İstanbullu gelinde süreyya’ya kadar biliniyor napalım yapalım Bir de sperm bayatlığı duydum. 3 hafta bekletmeyin diyordu, sadece pik günlerde değerlendiricez diye bayatlatmayın diyor. En azından 1 hafta öncesinden tazeletin gibi bir bilgi. Buna da bakabilirsiniz.
Bilgi aktarma bitti*** Affola :))

Ayyy inşallah regle dönmezzz. Duamız seninle. İnşallah gebeliktir. Beklemekten başka çare yok gibi

Şimdi mesela adet takibi programları kullanıyoruz ya ben Pepapp'ı kullanıyorum takvimime göre bugün doğurganlık seviyem en yüksek sonraki iki gün yani 27-28 kasım orta ve 29 kasım itibariyle zayıf diyor ben en yakın tarihleri verirsem eğer 20-23 kasımı ve dünü değerlendirdim hamilelik ihtimalinin artması için 26-27-28 kasımı da mı değerlendirmem gerekiyor

Evet onun için yatın derken bel altına yastık koyarak kaldırın diye. aman iyice valla kafayı yedik:)

Piklerden sonra (uygulama inşallah doğrudur) gün aşırı deneyebilirsin. 25/27/29 gibi

Ya inş amin amin canım sadece Dpo 10 ya da 11 de bunu yaşayışta gebe kalan var mı onu da merak ediyorum.
Evet tabi var. 5 gün önce, regl günü, 2 gün önce herkesin gördüğü gün değişiyor. Burda mesele regl dönüp dönmemesi canım. Yanıt atayım da yaşayan varsa mesajın arada kaynamasınn

Oturunca geri akmıyor mu? Yoksa yatar pozisyonda mı oturacaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…