- 14 Haziran 2023
- 8.166
- 7.771
- 128
- 24
- Konu Sahibi marmelad01
-
- #2.181
Kasım aralık ocak grubu burası kuzum. Daha buradayız. Sen yaz sat bat güncelliyimBen bu gruptan elendim kızlar
Aralık grubu açılırsa oraya artık
Aşkım benim doğumdan soran kocaman bir kistim olmuştu sabah akşam 8 gün kullandım gitmişti. İstersen 10 gün yapNasıl kullandınız acaba ? Normalde 15 gün diyorlar
Adet bitince yapacaktım 15 gün saraçoğlu öyle dediği için de benim pcos görünüm oluyor adetle gidiyor çoğusu ama sağda kalanlar oluyor sanırım temizlesin bende rahatlayayım yaAşkım benim doğumdan soran kocaman bir kistim olmuştu sabah akşam 8 gün kullandım gitmişti. İstersen 10 gün yap
Birde illa adet ile mi atılıyor ? Yani ben kullanıp korunmayı düşünmüyorum çocuk yerleşene biter zamanı zaten çocuğa zarar gelmezAşkım benim doğumdan soran kocaman bir kistim olmuştu sabah akşam 8 gün kullandım gitmişti. İstersen 10 gün yap
Kaç gelmişti değerin ? Yarın tekrar kan veriin 2 katı artmalıYaa birşey sorucam bugün test yaptım düne göre biraz daha silik gibi geldi sanki birde hafif kahverengi lekelenme gördüm sizce yerleşme kanaması mıdır yoksa regl mi olucam acaba yaaa
Çıktı mı kan sonucunuzAynen öyle oloyor malesef ben birde kupa çektirmiştim belimin 2 yanına o da rahim kanallarını açarmış bi araştırın. Hem kupa çektirdim hem oturdum o şekilde hamile kalmıştım 5 yıl önce. fikir olsun denemekten zarar gelmez. Bugünde kan sonucu bekliyorum hayırlısıyla
Canım gidip bir kan ver benim ilk düşüğüm hcg 600 olmuştu sonra kahverengi leke görünce acile gittim 600 200 lere geriledi düşük yapıyorsun dediYaa birşey sorucam bugün test yaptım düne göre biraz daha silik gibi geldi sanki birde hafif kahverengi lekelenme gördüm sizce yerleşme kanaması mıdır yoksa regl mi olucam acaba yaaa
Oturunca spermler aşağıya inip akmaz miBen bi tane doktordan dinlemiştim spermler yukarı giderlermiş. O yüzden yatmayın oturun diyordu ilk gebeliğimde 1 yıla yakın hep yattım hamile kalamadım sonra o doktoru dinleyince oturdum ve o ay o şekilde hamile kaldım. Bunda sonuç bekliyorum testte 2 çizgi gördüm. Bunda da bir kere denedik ve ben hemen kalkıp duşa gittim ona rağmen gebelik olmuş yani teste göre. Birde bu şekilde deneyim
ben yumurtlamaya denk gelıyor diye aa pardon 10 gün içtim 7 değil. sabah akşam diyor ama ben sadece akşamları yapabildim. sonra kontrole gttiğimde yoktu kist sukur.Nasıl kullandınız acaba ? Normalde 15 gün diyorlar
ben bu durumu geçen ay yaşamıştım. dedim yerleşme kanaması sanırım diye umutlandım ama maalesef iki gün sonra kanamam geldi. ama yerleşme de olabilir adete 3-7 gün kala geliyormuş. inşallah bebiştir.Yaa birşey sorucam bugün test yaptım düne göre biraz daha silik gibi geldi sanki birde hafif kahverengi lekelenme gördüm sizce yerleşme kanaması mıdır yoksa regl mi olucam acaba yaaa
Hiç kan vermedim bat 27 dün erken gebelik testi yaptm belirgin silik vardı bugün yaptm hafif silik çıktı birde üstüne kahve leke gördümKaç gelmişti değerin ? Yarın tekrar kan veriin 2 katı artmalı
5 aydır deniyorum 27 yaşımdayım dikkat ediyorum bunlara açıkcasıkaç aydır deniyorsun ve yaşın kaç. son gittiğim doktor ilişkiden sonra hemen kalkma duş alma ve wc gitme demişti en az 1 2 sa. duş wc yasak dedi. aklında olsun seninde.
2 günde yaklaşık 2 katına çıkması gerekAile hekimine gittim yarın tekrar ver da bişe diyemeyiz falan yani ben anlamadım değerin yükselmesi lazım dedi zaten adet olmadım daha ne kafam karıştı açıkçası
5 aydır deniyorum 27 yaşımdayım dikkat ediyorum bunlara açıkcası
İnşallh öyledir sıra bekliyorum acile geldimben bu durumu geçen ay yaşamıştım. dedim yerleşme kanaması sanırım diye umutlandım ama maalesef iki gün sonra kanamam geldi. ama yerleşme de olabilir adete 3-7 gün kala geliyormuş. inşallah bebiştir.
Ben ne zaman gebelik olabilir mi diye bişey sorsam yok diyorChatgpt genelde olumlu yanıtlar veriyor çünkü memnuniyete programlanmış
Ne güzel haberKızlar sonucum çıkmış dün sabah vermiştim
Tabi kuzum kullan bana da iyi geliyor adetlerimi falan da düzenliyor. Ben ara sıra yapıyorumAdet bitince yapacaktım 15 gün saraçoğlu öyle dediği için de benim pcos görünüm oluyor adetle gidiyor çoğusu ama sağda kalanlar oluyor sanırım temizlesin bende rahatlayayım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?