- 31 Temmuz 2019
- 292
- 395
- 103
- Konu Sahibi marmelad01
-
30ekim canımSat neydi canım
Ben ikinci çizgiyi görüyorum, bence yarın kan vermelisin.Kızlar kızlar , bat 14 Kasım sizce çizgi pembe mi ve görüyor musunuz ? Sabah yapmıştım erken gebelikte birşey çıkmamıştı , idrara sıkışık gittim az önce 2 dakika içinde bu çıktı ama test freely ne diyorsunuz
Bat 14 Kasım , testte freely , genel olarak memnun değiller sanırım bu testtenBen ikinci çizgiyi görüyorum, bence yarın kan vermelisin.
Freely nin erken gebeliğinde çok fazla yalancı çizgi vakası var ama kasetini pek bilmiyorum. Bugün ilk idrarla tekrar yap bence çizgi varsa adet gününe kadar koyulaşma takip edersin adet gününde de kan verirsinKızlar kızlar , bat 14 Kasım sizce çizgi pembe mi ve görüyor musunuz ? Sabah yapmıştım erken gebelikte birşey çıkmamıştı , idrara sıkışık gittim az önce 2 dakika içinde bu çıktı ama test freely ne diyorsunuz
Beni de ekler misiniz? Sat 31 Ekim bat 26 Kasım.Merhaba hanımlar
Kasım aralık ocak ayında gebelik planlayanlar buraya!!!
2 aylık doğum kontrol hapının son ayındayım bitince klomen kullanacam. Birlikte tecrubelerimizi paylaşmaya ne dersiniz
Tabloya isim yazdırmak için sat bat yazarakmarmelad01 beni etiketleyebilirsiniz
İsim SAT BAT DURUM marmelad01 22 ekim 21 kasım @Zumraa0 7ekim 8kasım @Goodnews 22ekim 19kasım A Asalsayii 21 ekim 14kasım @polatlii 28ekim 25kasım G gmzgm 25ekim 27kasım @oluroyle 30ekim 29kasım @loveinnovember 18ekim 11kasım @seyrana 11ekim 10kasım @matmatt 1kasım 4aralık @bluediamondd 25ekim 25kasım @reyhan__ 19ekim 19kasım @Vignette 6kasım 2aralık @blackbirdie 3kasım 3aralık @kittenlove 22ekim 22kasım @esperanzaa 19ekim 19kasım @somebdy1 25ekim 21kasım @tachibana 31ekim 27kasım @Gull37 13ekim 13kasım @naz278 21ekim 15kasım A amatis_ 4kasım 1aralık @melody25 14ekim 19kasım @sykangelin33 31ekim 27kasım B BayanDD 15ekim 15kasım @vvbhg 22ekim 23kasım @ladyagmur1 22ekim 19kasım S sevgimmm1234 17ekim 14kasım @muallmehanm 19ekim 16kasım @angela124 20ekim 15kasım @espressoc 20ekim 15kasım @cerkessnurr 9kasım 5aralık Minnosprenses 30ekim 30kasım Rbcl 30ekim 26kasım
Bence daha yumurtlama olmamış çünkü neredeyse hiç çizgi yok. Bat 27 ise senin 13-14 kasım gibi yumurtlaman lazım erken dahaKızlar merhaba sat 25 adet bitimi ise 30 ekim
Bat 27 kasım
6 kasım itibariyle ovulasyon testi yapıyorum ama testlerim böyle çıkıyor ilk defa yapyorum hiç bişey anlamadım.
Regl bitimi ile yumurtlamış olabilir miyim acaba?
2 gündür kasıklarımda bir sızı hissediyorum mide yanması ve açlıkla uyanıyorum. Bana yardımcı olun ya daha yumurtlamamışta olabilirim testi geç mi yapmaya başladım acaba
Ekledim canım hoşgeldinBeni de ekler misiniz? Sat 31 Ekim bat 26 Kasım.
Tekrar yaparsan buraya da at tamam mı merak ederizKızlar kızlar , bat 14 Kasım sizce çizgi pembe mi ve görüyor musunuz ? Sabah yapmıştım erken gebelikte birşey çıkmamıştı , idrara sıkışık gittim az önce 2 dakika içinde bu çıktı ama test freely ne diyorsunuz
Foto çektim ama hiç bı şey gorunmeyince atmadım buraya.Kız atsana buraya da bakalım hep beraber
Aaa ben gordumKızlar kızlar , bat 14 Kasım sizce çizgi pembe mi ve görüyor musunuz ? Sabah yapmıştım erken gebelikte birşey çıkmamıştı , idrara sıkışık gittim az önce 2 dakika içinde bu çıktı ama test freely ne diyorsunuz
Anladım bugün tekrar yaptın mııı? Daha 4 günün var biraz erken olabilirFoto çektim ama hiç bı şey gorunmeyince atmadım buraya.Canlı bakınca çok hafifti
Yo tekrar yapmadım. Testim yok. Bı yandan gidip alasim var diğer yandan 4 gün olunca erken olabilir diye. Beklesem mi bilemedimAnladım bugün tekrar yaptın mııı? Daha 4 günün var biraz erken olabilir
Bence al ama güvenilir bir marka almaya dikkat et dün çok azda olsa çizgi gördüysen artık yavaş yavaş koyulaşmaya başlaması gerekir. Hergün sabah takip edersin adetin gecikince de kan verirsinYo tekrar yapmadım. Testim yok. Bı yandan gidip alasim var diğer yandan 4 gün olunca erken olabilir diye. Beklesem mi bilemedim
predictor early kullanmistim. En hassas olanlardan diye biliyorum.Bence al ama güvenilir bir marka almaya dikkat et dün çok azda olsa çizgi gördüysen artık yavaş yavaş koyulaşmaya başlaması gerekir. Hergün sabah takip edersin adetin gecikince de kan verirsin
Evet iyi bir marka o. Alabiliyorsan awox almanı tavsiye ederim hem hassas hem de güvenilirpredictor early kullanmistim. En hassas olanlardan diye biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?