Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Sat 11 Ekim bat 8 Kasım gösteriyor. Eğer olmazsa diğer ay beni de eklersiniz bakalım ben bu ay ümitliyim Ovulasyon ile takip ettim. 1 hafta öncesinden regl belirtim başlardı ama şuan değişik bi ağrı var
Adetime 3 gün var Çok sancım var bacaklarım ağrıyor akıntımda var rengide ne sarı nede yeşil ilk defa böyle oluyorum midem de 10 gündür bulanıyor 5 kasımda kan testi yaptım hiç bir şey çıkmadı bugün de erken gebelik testi yaptım hiç bir şey çıkmadı ama çok rahatsızım hem adet sancım var hemde çok fazla mide bulantısı var acaba çokmu erken davranıyorum

Kızlar adete beş günüm var lekelenme olmuştu daha önce bahsetmiştim bugün doktora gitmeyi düşünüyorum kan testi versem sonuç alabilir miyim acaba
Evet canım kan versen küçükte olsa bir değer çıkma ihtimali var

Bence daha yumurtlama olmamış çünkü neredeyse hiç çizgi yok. Bat 27 ise senin 13-14 kasım gibi yumurtlaman lazım erken daha
Reglim bittikten sonra akıntım oldu kaç gündür ovulasyon testinde bişey çıkmayınca acaba erken mi yumurtladım diye kafama takıldı da takip ettiğim uygulamalara göre 10 kasımda yumurtlama gözüküyor ama bugün yine test yaptım bişey çıkmadı.
Ovulasyon testi gerçekten kafa karıştırıcı

Yumurtlamadan 13-14 gün sonra regl olunur senin bat 27si. Uygulamalar genelde yanlış oluyor

Merhaba 10 Kasım Bat 12 Aralık

Kızlar regl günüm 15 kasim yumurtlama testim tekrar koyulasmaya başladı regl tarihi benimkiyle yakın olup ovulasyon deneyen var mi ben tekrar mi yumurtluyorum yoksa herkesin mi böyle çıkıyor

Eklentiler

• IMG_20251110_123053.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 27
Foto çektim ama hiç bı şey gorunmeyince atmadım buraya. Canlı bakınca çok hafifti
Bugün eşim art Med diye bı marka almış. Onunla yaptım. Muhtemelen hamilelik yok bende. 4 gün kala yaptim. Fotoyu belirginlestirir emin olmaya da çalıştım ama bu şey goremedim. Olsa görünürdü dimi

Canım artımedin pozitifine de negatifine de asla inanma çok hain bir test. Kopkoyu pozitif çıkıp kanda negatif gören çok oldu. Bunda da hafif çizgi var gibi ama ben şahsen inanmıyorum. Awox laboquik albi gibi markaları deneyebilirsin daha güvenilir

Yaaa. O zaman yarın yeniden başka marka ile test yapayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…