- 28 Ekim 2025
- 5
- 0
- 1
- 27
- Konu Sahibi marmelad01
-
Adetime 3 gün var Çok sancım var bacaklarım ağrıyor akıntımda var rengide ne sarı nede yeşil ilk defa böyle oluyorum midem de 10 gündür bulanıyor 5 kasımda kan testi yaptım hiç bir şey çıkmadı bugün de erken gebelik testi yaptım hiç bir şey çıkmadı ama çok rahatsızım hem adet sancım var hemde çok fazla mide bulantısı var acaba çokmu erken davranıyorumSat 11 Ekim bat 8 Kasım gösteriyor. Eğer olmazsa diğer ay beni de eklersiniz bakalım ben bu ay ümitliyim Ovulasyon ile takip ettim. 1 hafta öncesinden regl belirtim başlardı ama şuan değişik bi ağrı var
merhaba bende letrol kullandım 5 kasımda ovitrelle vuruldum bekliyorum sizn ağrınız var mı bel kasık ağrısıMerhaba.Ben bu ay letu kullandım 5 kasım ovitrelle vuruldu, bekliyorum bakalım nasip
benimde aynı sizin bel kasık ağrınız var mıMerhaba.Ben bu ay letu kullandım 5 kasım ovitrelle vuruldu, bekliyorum bakalım nasip
Aynı marka ikinci testle sabah çıkmadı canım , test güvenilir değil sahte pozitif galiba. Yine de umut var tabi bakalımAaa ben gordumSenin çizgiler daha belirgin. Hamilesin bence
Evet canım kan versen küçükte olsa bir değer çıkma ihtimali varKızlar adete beş günüm var lekelenme olmuştu daha önce bahsetmiştim bugün doktora gitmeyi düşünüyorum kan testi versem sonuç alabilir miyim acaba
Lekelenme biteli 2 gün olduEvet canım kan versen küçükte olsa bir değer çıkma ihtimali var
Reglim bittikten sonra akıntım oldu kaç gündür ovulasyon testinde bişey çıkmayınca acaba erken mi yumurtladım diye kafama takıldı da takip ettiğim uygulamalara göre 10 kasımda yumurtlama gözüküyor ama bugün yine test yaptım bişey çıkmadı.Bence daha yumurtlama olmamış çünkü neredeyse hiç çizgi yok. Bat 27 ise senin 13-14 kasım gibi yumurtlaman lazım erken daha
Eğer o lekelnme yerleşme ise kanda çıkarLekelenme biteli 2 gün oldu
Yumurtlamadan 13-14 gün sonra regl olunur senin bat 27si. Uygulamalar genelde yanlış oluyorReglim bittikten sonra akıntım oldu kaç gündür ovulasyon testinde bişey çıkmayınca acaba erken mi yumurtladım diye kafama takıldı da takip ettiğim uygulamalara göre 10 kasımda yumurtlama gözüküyor ama bugün yine test yaptım bişey çıkmadı.
Ovulasyon testi gerçekten kafa karıştırıcı
Çok teşekkür ederim bilgilendirme içinYumurtlamadan 13-14 gün sonra regl olunur senin bat 27si. Uygulamalar genelde yanlış oluyor
Merhaba 10 Kasım Bat 12 AralıkMerhaba hanımlar
Kasım aralık ocak ayında gebelik planlayanlar buraya!!!
2 aylık doğum kontrol hapının son ayındayım bitince klomen kullanacam. Birlikte tecrubelerimizi paylaşmaya ne dersiniz
Tabloya isim yazdırmak için sat bat yazarakmarmelad01 beni etiketleyebilirsiniz
İsim SAT BAT DURUM marmelad01 22 ekim 21 kasım @Zumraa0 7ekim 8kasım @Goodnews 22ekim 19kasım A Asalsayii 21 ekim 14kasım @polatlii 28ekim 25kasım G gmzgm 25ekim 27kasım @oluroyle 30ekim 29kasım @loveinnovember 18ekim 11kasım @seyrana 11ekim 10kasım @matmatt 1kasım 4aralık @bluediamondd 25ekim 25kasım @reyhan__ 19ekim 19kasım @Vignette 6kasım 2aralık @blackbirdie 3kasım 3aralık @kittenlove 22ekim 22kasım @esperanzaa 19ekim 19kasım @somebdy1 25ekim 21kasım @tachibana 31ekim 27kasım @Gull37 13ekim 13kasım @naz278 21ekim 15kasım @amatis_ 4kasım 1aralık melody25 14ekim 19kasım @sykangelin33 31ekim 27kasım B BayanDD 15ekim 15kasım @vvbhg 22ekim 23kasım @ladyagmur1 22ekim 19kasım S sevgimmm1234 17ekim 14kasım @muallmehanm 19ekim 16kasım @angela124 20ekim 15kasım @espressoc 20ekim 15kasım @cerkessnurr 9kasım 5aralık @Minnosprenses 30ekim 30kasım @Rbcl 30ekim 26kasım @CipisS 31ekim 26kasım
Gebelikte olabilir bi erken gebelik testi alıp deneyebilirsin.Kızlar regl günüm 15 kasim yumurtlama testim tekrar koyulasmaya başladı regl tarihi benimkiyle yakın olup ovulasyon deneyen var mi ben tekrar mi yumurtluyorum yoksa herkesin mi böyle çıkıyor
Gebelikte olabilir bi erken gebelik testi alıp deneyebilirsin.
Bakın bu şekilde önceki gunler daha silikti acaba ikinci kez mi yumurtlamam olgunlasiyor diye düşündüm bu ay ilk kez ovulasyon testi yaptım da ondan takip ediyorum regle kadarGebelikte olabilir bi erken gebelik testi alıp deneyebilirsin.
Bu test normal. Koyulaşma yok. Ben sen öyle söyleyince T cizgisi C gibi koyu zannetmiştim.Bakın bu şekilde önceki gunler daha silikti acaba ikinci kez mi yumurtlamam olgunlasiyor diye düşündüm bu ay ilk kez ovulasyon testi yaptım da ondan takip ediyorum regle kadar
Silindikten sonra tekrar belirginlesmesiı normal mi regle yakın tekrar yumurtlama dongusune girilmez mi acaba . Kusura bakmayın yeni deneyimliyorum ben deBu test normal. Koyulaşma yok. Ben sen öyle söyleyince T cizgisi C gibi koyu zannetmiştim.
Sendeki gibi olması normal. Tekrar bir yumurtlama olurmu onu bilemiyorum maalesef.Silindikten sonra tekrar belirginlesmesiı normal mi regle yakın tekrar yumurtlama dongusune girilmez mi acaba . Kusura bakmayın yeni deneyimliyorum ben de
Bugün eşim art Med diye bı marka almış. Onunla yaptım. Muhtemelen hamilelik yok bende. 4 gün kala yaptim. Fotoyu belirginlestirir emin olmaya da çalıştım ama bu şey goremedim. Olsa görünürdü dimiFoto çektim ama hiç bı şey gorunmeyince atmadım buraya.Canlı bakınca çok hafifti
Canım artımedin pozitifine de negatifine de asla inanma çok hain bir test. Kopkoyu pozitif çıkıp kanda negatif gören çok oldu. Bunda da hafif çizgi var gibi ama ben şahsen inanmıyorum. Awox laboquik albi gibi markaları deneyebilirsin daha güvenilirBugün eşim art Med diye bı marka almış. Onunla yaptım. Muhtemelen hamilelik yok bende. 4 gün kala yaptim. Fotoyu belirginlestirir emin olmaya da çalıştım ama bu şey goremedim. Olsa görünürdü dimiEki Görüntüle 3672306 Eki Görüntüle 3672307
Yaaa. O zaman yarın yeniden başka marka ile test yapayimCanım artımedin pozitifine de negatifine de asla inanma çok hain bir test. Kopkoyu pozitif çıkıp kanda negatif gören çok oldu. Bunda da hafif çizgi var gibi ama ben şahsen inanmıyorum. Awox laboquik albi gibi markaları deneyebilirsin daha güvenilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?