- Konu Sahibi marmelad01
-
Ben kullandım hem pik hem çatlama gördüm testlerde.Kızlar letu ya da femara falan kullanırken aynı zamanda ovulasyon testi kullanan var mı? Pik yakalanıyor mu? Bugün doktora gidicem de eğer bu ilaçlardan birini verirse ovulasyon testi almak istiyorum ama hormon yüksek olunca işe yarar mı bilemedim
Ovülasyon yanıltıyor bu durumda bence hiç baz alma doktorla ilerlicen zatenKızlar letu ya da femara falan kullanırken aynı zamanda ovulasyon testi kullanan var mı? Pik yakalanıyor mu? Bugün doktora gidicem de eğer bu ilaçlardan birini verirse ovulasyon testi almak istiyorum ama hormon yüksek olunca işe yarar mı bilemedim
Canım doktordan çıktım da yumurtam kiste dönüşmüş o yüzden adetim falan gecikmiş. 15. gün başla diye duphaston verdi. Diğer ay tüp bebeğe başlayacağız artıkKızlar ya çok sessiz kalmış buralar herkes nerede
Yaa öylemi senin için hayırlısı ne ise o olsun canımCanım doktordan çıktım da yumurtam kiste dönüşmüş o yüzden adetim falan gecikmiş. 15. gün başla diye duphaston verdi. Diğer ay tüp bebeğe başlayacağız artık
Var ama çok büyükler adetin 3. günü 14 mm olmuş hormon dengem bozulmuş letudanYaa öylemi senin için hayırlısı ne ise o olsun canımşuan hiç büyüyen yumurtan yokmuymuş
Anladım çatlayıp döllenme ihtimali yok yaniVar ama çok büyükler adetin 3. günü 14 mm olmuş hormon dengem bozulmuş letudan
Ben gelmeyen regli bekliyorum bugün değilse yarın eli kulağında ..Kızlar ya çok sessiz kalmış buralar herkes nerede
14 Kasımi bekliyorum. Maaş gününü bekler gibiKızlar ya çok sessiz kalmış buralar herkes nerede
Kızlar ya çok sessiz kalmış buralar herkes nerede
Test yapmış mıydın kusumBen gelmeyen regli bekliyorum bugün değilse yarın eli kulağında ..
14 Kasımi bekliyorum. Maaş gününü bekler gibi
Ayyy kızlar bir hafta geçmek bilmez şimdi size kolay gelsin valla15 kasımı heyecanla bekliyorum lekelenmem son buldu
Umutsuz olma diyicem de şimdi kendim umutsuzum10 kasımı bekliyorum ben de umutsuz bir şekilde..
Bilmiyorum canım bişey demediAnladım çatlayıp döllenme ihtimali yok yani
Gerçekten geçmiyorAyyy kızlar bir hafta geçmek bilmez şimdi size kolay gelsin valla
Aynen öyleAyyy kızlar bir hafta geçmek bilmez şimdi size kolay gelsin valla
Günlerimiz ardı ardına. Hangi gün kan tahliline gitmeyi dusunuyosunGerçekten geçmiyor
Açıkçası bilmiyorum lekelenme beni çok ümitlendirdi ama negatif görmekten çok korkuyorumGünlerimiz ardı ardına. Hangi gün kan tahliline gitmeyi dusunuyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?