- 14 Haziran 2023
- 7.905
- 7.523
- 128
- 24
- Konu Sahibi marmelad01
-
Bence d vit çoğu kişi de yerlerdedir kolayca gebe kalanların bile ben çok fazla etkilediğimi düşünmüyorum. Benim bir arkadaşım tabiri caizse kocası ceketini atsa hamile kalıyordu ama vitaminleri sürekli yerlerdeydi takviye kullansa bile yükselmiyordu olacağı varsa oluyor yaniUmudum kalmadı vücutta neredeyse D vitamini yok seviyesinde
İnşallah inşallah bana çok moral veriyorsunuz Rabbim güzel kalbinizin ekmeğini yedirsinBence d vit çoğu kişi de yerlerdedir kolayca gebe kalanların bile ben çok fazla etkilediğimi düşünmüyorum. Benim bir arkadaşım tabiri caizse kocası ceketini atsa hamile kalıyordu ama vitaminleri sürekli yerlerdeydi takviye kullansa bile yükselmiyordu olacağı varsa oluyor yani
İnşallah canım inşallah hepimiz ettiğimiz duaların karşılığını misliyle nasip eder Rabbimİnşallah inşallah bana çok moral veriyorsunuz Rabbim güzel kalbinizin ekmeğini yedirsin
Grubun İlk pozitif hadi inşallahKizlar ben erken gebelik testi yaptım. Çok hafif bı silik çizgi vardı. Adetime 5 gün var.
Ben görüyorum silik cizgiyiKızlar kızlar , bat 14 Kasım sizce çizgi pembe mi ve görüyor musunuz ? Sabah yapmıştım erken gebelikte birşey çıkmamıştı , idrara sıkışık gittim az önce 2 dakika içinde bu çıktı ama test freely ne diyorsunuz
İnsallahGrubun İlk pozitif hadi inşallah
Aa ikimiz de güzel haber alalım İnşaAllahmerhaba bende letrol kullandım 5 kasımda ovitrelle vuruldum bekliyorum sizn ağrınız var mı bel kasık ağrısı
Aa ikimiz de güzel haber alalım İnşaAllah
Benim iğneden sonra gaz sıkışması gibi ağrılarım oldu, 2 gündür adet ağrısı o
İnşallahAa ikimiz de güzel haber alalım İnşaAllah
Benim iğneden sonra gaz sıkışması gibi ağrılarım oldu, 2 gündür adet ağrısı oluyor bazen.
Aminnn, hcg ne alemde?Ben cuma günü yapmıştım koyuydu, şu an çokk silikİnşallahbenimde öyle canım adet ağrısı gibi hafif ağrılarım oluyor belim çok ağrıyor şişkinlik var inşallah güzel haber alırız Allah olmayan isteyen herkezse versin inşallah
Ben hiç yapmadım doktor 20 sinde kan ver dedi bekliyorum canımAminnn, hcg ne alemde?Ben cuma günü yapmıştım koyuydu, şu an çokk silik
Sat 1 Kasım bat 1 Aralık beni de eklermisin bu arada denememin 11. Ayı umarım bana da uğur getirirMerhaba hanımlar
Kasım aralık ocak ayında gebelik planlayanlar buraya!!!
2 aylık doğum kontrol hapının son ayındayım bitince klomen kullanacam. Birlikte tecrubelerimizi paylaşmaya ne dersiniz
Tabloya isim yazdırmak için sat bat yazarakmarmelad01 beni etiketleyebilirsiniz
İsim SAT BAT DURUM marmelad01 22 ekim 21 kasım @Zumraa0 7ekim 8kasım Goodnews 22ekim 19kasım @Asalsayii 21 ekim 14kasım @polatlii 28ekim 25kasım @gmzgm 25ekim 27kasım @oluroyle 30ekim 29kasım @loveinnovember 18ekim 11kasım @seyrana 11ekim 10kasım @matmatt 1kasım 4aralık @bluediamondd 25ekim 25kasım @reyhan__ 19ekim 19kasım @Vignette 6kasım 2aralık @blackbirdie 3kasım 3aralık @kittenlove 22ekim 22kasım @esperanzaa 19ekim 19kasım @somebdy1 25ekim 21kasım @tachibana 31ekim 27kasım G Gull37 13ekim 13kasım @naz278 21ekim 15kasım @amatis_ 4kasım 1aralık @melody25 14ekim 19kasım @sykangelin33 31ekim 27kasım B BayanDD 15ekim 15kasım @vvbhg 22ekim 23kasım @ladyagmur1 22ekim 19kasım S sevgimmm1234 17ekim 14kasım @muallmehanm 19ekim 16kasım @angela124 20ekim 15kasım @espressoc 20ekim 15kasım @cerkessnurr 9kasım 5aralık Minnosprenses 30ekim 30kasım @Rbcl 30ekim 26kasım CipisS 31ekim 26kasım @SatenAy 10kasım 12aralık
Ona çok var daha ya( progestan fitil kullanıyormusun?Ben hiç yapmadım doktor 20 sinde kan ver dedi bekliyorum canım
Hayır vitatamin kullanıyorum vitamin yazdıOna çok var daha ya( progestan fitil kullanıyormusun?
Canım testi yapınca buraya da at beklerizİnsallaheşim gelirken predictor early alck. Sabah da onu yapcm. Adete son 3 kala. Umarım belirginlesir
Benim baya regl ağrım var her ay olduğu gibi.Galiba olmadı yine(Hayır vitatamin kullanıyorum vitamin yazdı
Canım çok özür diliyorum bunun için ilişki pozisyonları öneriyorları araştır istersen ters rahimler içinGünaydın hanımlar. Doktordan geliyorum. Dün pik görüp değerlendirmiştik. Bugün doktor rahmimin ters olduğunu ve gebeliği zorlaştırabileceğini söyledi. Rahmimin kalınlaşmış olduğunu falan söyledi. Amh da zaten düşün 0.5. En az bir seneye denememizi olmazsa tüp bebek için gelememisi söyledi. Herhangi bir takviye vs vermedi. Kendi halimize bıraktı. Nasip artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?