Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Aslında dün değerlendirdim sperm kalitesi düşmesin diye bu gün pas geçip yarın ve ertesi günü değerlendirmek doğru olmaz mı bak yine yandı kafam yoran bi döngü
Aslında dediğim doğru ama nedense son zamanlarda pik görünce 3 gün üst üste deniliyor. Teknik olarak gün aşırı yeterli olmalı.

Valla ben yoruldum bi dolu bir boş iyidir 72 saat yaşıyorsa sperm olacağı varsa olur akışına göre yaşıcam nasip artık
Ben de aynı şekilde düşünüyorum. Bilimsel olarak söyledikleri doğru ise tutarlılık olmalı. Pikin bir gün öncesinde ve bir gün sonrasında yapılması bence çok daha isabetli. Hem zaten bir gün sonrası çatlama günü oluyor. İçime sinmese çatladığı gün ve çatladıktan sonraki günü değerlendirirdim...

Yarın ve ertesi günü değerlendirmek mantıklı olan o zaman nasip artık olucağı varsa oluyor zaten sağol canım yardım için

Dpo kaçtadın belki erken yapmışsındır. Neredeyse bütün testler kuruma çıkartıyor 10dk sonrasını dikkate almamak gerek

Acımı hatırlatmıyorsun canım hiç unutamıyorum ki Benim melegim hipoplastik sol kalp sendromu olarak dünyaya geldi hamileliğim boyunca hiç bir teste renkli utrasonda normal utrasyonda doktor fark ettmedi yada fark edip söylemediler mi bilmiyorum çünkü 8 haftalıkken bu hastalık beli oluyormuş ve maalesef doguncada fark etmediler uc gun suni sanci cektim bir terslik oldugunu anladım çünkü açılmam da yok suyum gelmiyor surekli suni sancinin dozunu attırdılar dayanamadım artık ağrılara bayılmışım gözümü açtığımda oradaydım acil swzeryana almışlar beni bebegimi de küveze alıp başka hastaneye sevk etmişler hızlı nefes alıp vermesinden dolayı o hastane teşhisi koymus üç günlükken açık kalp ameliyati geçirdi yavrum 14 saatlık ameliyatı savaşarak Allahını izniyle kazandı yoğum bakımda hersey yoluna giderken temiz sonuçlar aldık derken bir aksam fenalaştı ve hayatımın en kara akşamı yaşadım 6 ekim 2025 istemediğim haberi aldım maalesef
Elbete isyan etmiyorum buna elhamdülillah diyorum çok şükür inançlı insanlarız verende o alan da o verirken neden verdin demiyoruz alırken neden aldin diyemem hiç umudum yokken nasip etti dünyalar benim oldu toparlanmak zman alır belki ama toparlanmaya çalışıyorum ilk bebegim di ve cok bekledim diye bazen hic iyleşemiyecek gibi oluyorum zman geçiyor ben hergun biraz daha eksi oluyorum ama o acim hic geçmiyor hep dipdiri yüreğimi yakıyor belki yine evlat sahibi olursam bir nebze nefes alabilirim diye düşünüyorum bu yüzden çok istiyorum tekrar anne olmayı. Allah herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin insallah bizede nasip etsin inşallah ve Rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın. Senin de başın sagolsun canim rabbim yüreğine ferahlık versin onlar bizim cennet kuşlarımız

Canım yaaa biz de öyle ilişki sıklığımız çok az. Daha önce iki günde bir ilişki ile hamile kaldım hep ben. Ama artık haftada bir filan oluyor, eşimin yaşı ilerledi haliyle 3 aydır tutturamıyoruz günü

Ya kızlar benim bat 4 Aralık. Test yaptım awox negatif ikinci çizgi hiç yok sizce döner mi pozitife , yoksa olsaydı görünür müydü ya , üzüldüm yine

Kızlar size bir sorum olacaktı Benim beta hcg hep negatif ve bu ayda 8 gün gecikmeli sancıyla beraber regl oldum. Pıhtılı şekilde atıyorum. Gebelik olsa kanda çıkardı değil mi ve pıhtılı kanama olmazdı? Son olarak göğüslerim dolgunlaştı ve areolam büyüdü areolada damarlanma var ve bu iki aydır geçmiyor böyle bir şey yaşayan var mı ?

Aslında dün değerlendirdim sperm kalitesi düşmesin diye bu gün pas geçip yarın ve ertesi günü değerlendirmek doğru olmaz mı bak yine yandı kafam yoran bi döngü
Olur olur 72 saat bebeğim yani 3 gün orada, tabi eşinin değerleri de önemli bu noktada. Sadece yumurtlama günü değerlendirmek kıymetliymiş.

Bir şey olsa kanda mutlaka çıkardı canım endişenme döngün bozulmuş kist varsa oda yapar

Ya kızlar benim bat 4 Aralık. Test yaptım awox negatif ikinci çizgi hiç yok sizce döner mi pozitife , yoksa olsaydı görünür müydü ya , üzüldüm yine
Hep derim adet gününe kadar umut hem vardır sabret gecikince yapmaya çalış canım daha garanti böyle stres yapıyorsun hem

Aynı duyguları yaşadım bende kuzum Allahım sabır versin inşallah hayırlısıyla sağlıklısıyla tekrar cennet kokulu bebekler nasip etsin
O acı hiçbir zaman geçmiyor maalesef. Sadece onunla yaşamayı öğreniyorsun. 2.5 sene oldu aklıma geldiğinde gözlerim doluyor hala. Bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza aldığımızda bir nebze olsa acımız hafifleyecek inşallah

Benim beta 1000ni görmeden rahat hissedemiyorum galiba kafama takılıyor yarın gecikmenin 5. Günü olacak. 3. Gün 233 çıktı yarın ne çıkacak acaba
Yani bence o iş bini görmekle geçmekle alakalı değil. Allah muhafaza benim 9 binlerde düşük oldu. O bebeğin dünyaya gelmesi dilenmişse gelecek. Hiç yok yere stres yapma canım. Güzel duygularla, stresssiz, sıkıntısız, duayla kendine de bebeğine de güzel geçirt bu dönemleri. Allah’ım inşaAllah sağlıkla kucağınıza aldırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…