- Konu Sahibi marmelad01
-
- #2.961
İnşaAllah canım, hayatına artı anlamlar katacak güzel evlatların olur. Evvel Allah olur zaten. Rica ederim ne demek her zaman olurum... Lütfen kendine haksızlık edecek şekilde ve olumsuz düşünme olur muNe güzel yazmışsın o kadar iyi geldi ki söylediklerin çok teşekkür ederim vakit ayırıp yanımda olduğun içininşallah en kısa zamanda hayırlısıyla pozitif haberi vereceğiz birbirimize inanıyorum
Canım benim sakin ol stres yapmamaya çalış lütfen. Seni çok iyi anlıyorum ama kendine yapma bunuKızlar benim bat yarın çok stres yaptım birden elim ayağım titriyor çok kötüyüm
marmelad01 Pearl737 @amanbocegi Minnosprenses
Kuzum bu soruyu anneler grubuna sorsan daha iyi olur malum burda hamile kalmaya çalışanlar var hem oraya sorarsan daha çok cevap alabilirsin. Hangi ay doğum yapacaksan o ayın anneler grubu varArkadaşlar burda hamiş olanlar doktorunuz folik asit olarak ne önerdi
Ennnnnn büyük hayalim buradaki yakın dostlarımla bu muhabbetleri yapmak. Uyumamaya pertim çıkmasına razıyımYaaa o kadar istiyorum ki burda birlikte beklediğimiz insanlarla artık doğum konuşmak, ek gıda konuşmak
Aa o zaman senin bat tarihin 14 Aralık bence... çünkü çatlama 30 kasımda olduysa 0.gün olarak sayılıyor ve 14.gün beklenen adet tarihi. Sen yine 2 gün bizden öndesin, hadi yine iyisinYapmadım canım ama dün çatladı sanırım yumurtam dün 14. Gündü
Stres olmanda iyi değil ya kuzum bende son günler öylr oluyorum yine olmadı galiba diyip üzülüyorum ama vardır vakti zamanı değil diyorum öyle teselli buluyorumKuzum düşünsem nolucak bi kere denedik olmadı ki beni tüp bebek de rahatlatmıyor
Bilmiyorum kuzum ağrılarım başladı biraz adet olucak gibiyim o yüzden panik oldum galiba
Yaa canımsın iyi ki varsın çok teşekkür ederim. Aslında son güne kadar çok rahattım bu ay ama hafif ağrım başladı panik oldum
Maalesef ben bu ay elendim. Aralıkta güzel haberler alırız inşallah@gmzgm
@oluroyle
@bluediamondd
@reyhan__
esperanzaa
@somebdy1
@tachibana
@sykangelin33
@BayanDD
V vvbhg
@ladyagmur1
@sevgimmm1234
@angela124
@Rbcl
@bibebek96
@adilebaytarovic
@melisa3552
@castell
@seda1345
@mery98
@Civcivimmm
@Kbraslh
@Calisananneadayi
Kızlar batlarınız geçiyor adet olan ya da güzel haberleri olanlar yazsın tabloyu güncel tutalım. Tabloyla ilgili bir şey yazarkende lütfen beni etiketleyin arada kaynayabiliyor. Sevgilerle
Yok aşkım benim 14 gün sonra gelmiyor adet 16 gün sonra geliyor bazen 17-18 i de bulduğu oldu. 2 gün üst üste uzayan akıntı yaşadım ikinci gün yani dün daha yoğundu o yüzden dedim çatladı diyeAa o zaman senin bat tarihin 14 Aralık bence... çünkü çatlama 30 kasımda olduysa 0.gün olarak sayılıyor ve 14.gün beklenen adet tarihi. Sen yine 2 gün bizden öndesin, hadi yine iyisinPozitif haberini bekliyoruz
Nerden aldınız aceba bütün eczanelerde var mı ?Evet tam adı infolic combi HP kahvetonunda kapsül pakette 20 adet var
Ben de 3 aydır kullanıyorum aynı takviyeyi sabah akşam alıyorum regl düzensizliğime çok iyi geldi, pcos yok ben de. Tüm eczanelerde varNerden aldınız aceba bütün eczanelerde var mı ?
Benimde bir sorunum yok çok takviye kullanamadım bugüne kadar yarın sorarım eczaneye :) tabi ilk istediğim gerek kalmaması :)Ben de 3 aydır kullanıyorum aynı takviyeyi sabah akşam alıyorum regl düzensizliğime çok iyi geldi, pcos yok ben de. Tüm eczanelerde var
Doktorum bana kullanabilirsin hiçbir zararı yok yararı var dedi. Gebelik olursa zarar verir mi bebeğe dedim hayır hiçbir zararı olmaz dedi. Ben çok memnunum net şekilde çatlama anlıyorum artık. 3 aydır doktora gittim çatladı hissediyorum diye evet diye yorumladı. Hatta ne taraftan çatladığını dahi hissediyorum çok şükür. Önceden hiç anlamazdım geç yumurtlardım hepBenimde bir sorunum yok çok takviye kullanamadım bugüne kadar yarın sorarım eczaneye :) tabi ilk istediğim gerek kalmaması :)
Teşekkür ederim canım inşallah sana faydası olmuştur :)Doktorum bana kullanabilirsin hiçbir zararı yok yararı var dedi. Gebelik olursa zarar verir mi bebeğe dedim hayır hiçbir zararı olmaz dedi. Ben çok memnunum net şekilde çatlama anlıyorum artık. 3 aydır doktora gittim çatladı hissediyorum diye evet diye yorumladı. Hatta ne taraftan çatladığını dahi hissediyorum çok şükür. Önceden hiç anlamazdım geç yumurtlardım hep
Ben de aslında çok sakindim ama resmen panik oldum akşamüstü. Şimdi başka şeylerle uğraşıyorum aklımdan silmeye çalışıyorum bakalımStres olmanda iyi değil ya kuzum bende son günler öylr oluyorum yine olmadı galiba diyip üzülüyorum ama vardır vakti zamanı değil diyorum öyle teselli buluyorum
Canım benimde bat bugun ya da yarın ama testler negatif ara ara kasıklarıma bıçak saplanıyor sanki birde göğüs ucum çok feci acıyo sanki kesmişler çatlatma iğnesinden sonra bugün 14. Günümdü bugün regl olmadım ama inan ki gebelikten çok kist olmasından korkuyorum inşallah olmamıştırKızlar benim bat yarın çok stres yaptım birden elim ayağım titriyor çok kötüyüm
marmelad01 Pearl737 @amanbocegi Minnosprenses
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?