- 19 Ağustos 2024
- 158
- 119
- 23
- Konu Sahibi marmelad01
- #3.101
Yumurta takibini devlet hastanesinde yapıyorlar mı kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu ay bu testi daha ciddi yaptım Lh yüksekmesiyle birlikte akıntı başladı çatlama gününde çok yoğunlaştı Lh düştükçe akıntı azaldı ayrıca uygulama takviminde yumurtlama günü tam çatlama günüme denk geldi geçen ay da öyle olmuştuGünaydın kızlarrr
Size bir sorum olacak ovulasyon takibi yapanlara bu sorum. Uzayan şeffaf akıntının olduğu gün mü yumurtanız çatlıyor yoksa ondan 1-2 gün sonra mı?
evetttt benim devlette yapılıdı.Yumurta takibini devlet hastanesinde yapıyorlar mı kızlar
Gül gül balım öyle olduk vallahiDaimcileray çok güldüm kuzum ya cidden öyle olduk dimi
Aslında evet devam etmek gerekiyor yalnızca ovüye bağlı kalmamalıyızKızlar ovulasyonda pikten sonra siliklesiyor ya o günü de değerlendirip dükkanı kapatıyorum ben 15 gün falancatlamamis olabilir diyenler oluyor acaba değerlendirmek mi gerekiyor
selam kızlar,Aslında evet devam etmek gerekiyor yalnızca ovüye bağlı kalmamalıyız
Sperm önemli sorun yoksa üst üste yapılabilir. Hekimlerin önerisi gün aşırı ilişki olması ovülasyon yapmadanselam kızlar,
peki gün aşırı ilişki mi iyi pik görünce üst üste mi?
Hoş geldin canımmmm dünü değerlendiremedim ben ya bu güne artık acaba tren kaçmış olabilir mi sabah ovi testi yaptım dünkü ile aynı çıktıheyy selammmmmmmm ben geldim ama kımse yoktu saban![]()
ben eylül ayında hamile kaldım erken gebelikte düşük yaşadım ekimde de,Sperm önemli sorun yoksa üst üste yapılabilir. Hekimlerin önerisi gün aşırı ilişki olması ovülasyon yapmadan
Galiba çatlama dün oldu evet. Bugün tam silikleşmiş testim bakÇatlamış mı kuzum
Anladım ben de bı sorayım doktoruma bakalım teşekkürler cevap icin canımevetttt benim devlette yapılıdı.
evet canım 17. de olmuş bence de. benim de 30 u çatladı diye tahmin ediyorum
17.gün döngü günümdü 2 aralık, dündü. Sende eğer 30.da çatladıysa dediğim gibi 14 aralık bat günün sayılıyor. Çünkü çatlama ardından 12-14 gün sonra adet oluyoruz normalde. Benim de döngülerim uzun, 30-32 gün arası. O yüzden hep çatlamalarım 17-19.günler arası oluyor.evet canım 17. de olmuş bence de. benim de 30 u çatladı diye tahmin ediyorum
Bu ay femara + ovitrelle kullanıcam bakalım adetin 5. günü başlıcam bu sefer. O ay bu ay olsun aminnGül gül balım öyle olduk vallahiBizde gebeş gruplarına gideriz heralde bir gün
![]()
Canım bazen femara ve muadillerini sabah 2 akşam 2 kullandırıyor doktorlar. Sen nasıl kullanacaksın sabah 1 akşam 1 mi?Bu ay femara + ovitrelle kullanıcam bakalım adetin 5. günü başlıcam bu sefer. O ay bu ay olsun aminn![]()
Sabah 1 akşam 1 dedi kuzum 5 gün günde 2 kez dedi. Normalde adetin 3. günü kullanılıyo ama ben 5. gün başlatıcam dediCanım bazen femara ve muadillerini sabah 2 akşam 2 kullandırıyor doktorlar. Sen nasıl kullanacaksın sabah 1 akşam 1 mi?
Hadi bakalım inşaAllah etkili bir tedavi olur. Sen de bu süreçte güzel besleniver ve stres yapmayıver.Sabah 1 akşam 1 dedi kuzum 5 gün günde 2 kez dedi. Normalde adetin 3. günü kullanılıyo ama ben 5. gün başlatıcam dedi
Ben de gecikmeyi bekliycem erken gebelik testlerine güvenmiyorum.yok yavrumm daha DOP 9 :) regli gecmesını beklıcem hatta gecse bile yapmıcam doktor randevum var o zaman baktırcamçünkü beklentim cok cok dusuk
ben de öyle biliyorum ama 14 gün geçince gelmiyor benim 16 da falan geçiyor çok test yaptım öyle geçti sanıp. doktor da olabilir dedi bi hafta gecikmeden sonra test yap diyor hııııı oldu dedim17.gün döngü günümdü 2 aralık, dündü. Sende eğer 30.da çatladıysa dediğim gibi 14 aralık bat günün sayılıyor. Çünkü çatlama ardından 12-14 gün sonra adet oluyoruz normalde. Benim de döngülerim uzun, 30-32 gün arası. O yüzden hep çatlamalarım 17-19.günler arası oluyor.