- 21 Ağustos 2016
- 454
- 132
- 103
- 28
- Konu Sahibi marmelad01
-
- #3.241
hayrılısı canım bizde haziranda başladık bir düşük yaşadım bu ay yeniden başlıyoruz allah kalbimize göre verir inşallahŞubat ayında başladık çalışmalara
Beraber bekleme arkadaşlarıBenim de 29 aralık yakın sayılır
teşekkür ederim cevabın için folik ait yerine bu ay bunu kullanmak mantıklı geldi bana daBuna bence devam edin bunun içinde de folik asit var zaten ama tembelliğe daha iyi gelecek olan zaten içindeki inositol
bir kaç gün sonra kan ver inşallah vardır :)Kızlar bugün 8 dpo’dayım erken gebelik testi yaptım sanki çok silik bir çizgi var gibi buraya yükleyemem gözle bile zor görüyorum
Rica ederim en güzel şekildr destekler inşaAllahteşekkür ederim cevabın için folik ait yerine bu ay bunu kullanmak mantıklı geldi bana da
İnşallah ya son 5-6 aydır uygulama ile uyumlu ilerliyor döngülerim. Uygulamaya göre birkaç gün varBencr yumurtalarsın canım sıkıntı etme güzel takviyeler de kullanıyorsun desteklenir illa ki
Süper o zaman iyice normale dönmeye de başlamış. Bu da bence sağlıklı dönemler demek.İnşallah ya son 5-6 aydır uygulama ile uyumlu ilerliyor döngülerim. Uygulamaya göre birkaç gün var
Aynen adetlerim hiç bu kadar düzenli olmamıştıSüper o zaman iyice normale dönmeye de başlamış. Bu da bence sağlıklı dönemler demek.
O zaman hangi takviyeye devam ediyorsan hiç bırakmayıver canımAynen adetlerim hiç bu kadar düzenli olmamıştı
seninde az kalmış inşllah güzel sonuçlar alırız bu ay. sende klomen kullanmıştın demi. benimde 5-6 aydır uygulamaya göre düzenli gidiyor. bu ay klomen kullandım 2 gün gecikti adet hala olmadım. klomen yapar mı gecikme? cumartesiye kadar olmazsam kan vereceğimİnşallah ya son 5-6 aydır uygulama ile uyumlu ilerliyor döngülerim. Uygulamaya göre birkaç gün var
En kısa zamanda bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallahhayrılısı canım bizde haziranda başladık bir düşük yaşadım bu ay yeniden başlıyoruz allah kalbimize göre verir inşallah
İnşallah katılmazsın gebeler grubuna gidersinBeraber bekleme arkadaşlarıherhalde ben de üç dört güne aranıza katılacağım
Bence inositol iyi geliyor bana. Yaa evet yürüyüş yapmak istiyorum ama yürüyecek yer yok maalesef buralarda diyetteyim zaten. Pcos olunca vermekte zor oluyor 2 ayda zar zor 6 kilo verdim ama bu bile çok iyi geldiO zaman hangi takviyeye devam ediyorsan hiç bırakmayıver canımyapabilirsen hafta 3-4 gün böyle bi 5 km falan yürüyüşten de acaip fayda görürsün canım
Yaaaa hiç korkma bacım sağlıkla gelecekler dünyaya rabbimin izniyleKuzum merhaba nasılsın ne yapıyorsun nasıl gidiyor hamilelik bugün gittim ben ilk kontrolümü devlet hastanesine randevu almıştım daha 2 hafta önceden Sabah gittim girdim alttan baktı doktor dedi kese var bebek yok dedi içinde benim de dedi ultrasonum biraz dedi eski ve düzgün dedi göremiyorum hani bunu da belirtti etrafında kanama alanı gibi bir şey var dedi düşüktü riskim var dedi yani öyle şeyler söyledi ki çok moralim bozuldu ben de çıktım oradan özelde benim bir doktorum vardı ona gittim o da kese var içindeki bebeği de gördü ama kalp atışı şu an için çok erken tam 6 haftalık dedi küçükmüş yani etrafında bir alan var ikinci bir kese gibi görünüyor dedi ama bozulmuş gibi sanki böyle böyle bir birikinti gibi bir şey kan beri kintisi de olabilir dedi sıvı birikintisi de olabilir dedi bu yüzden dedi dinlenmen lazım yine tedbiri elden bırakmayalım dedi haftaya perşembe günü kalp atışını büyük ihtimalle duyarız dedi yani biraz da olsa içime su serpildi yani sen ne yaptın gittin mi doktora durumun nasıl bak teyzesi bu da bebişim A adilebaytarovic
Evet canım inositol çok destekliyor miyosunu kirosunu ne bulunursa artık kullanmak faydalıdır çok. 2 ayda 6 kilo çok iyi bence. Zaten bir anda verilen kilolar değil zamana yayılarak verilen kilolar sağlıklı ve doğru olan. Normalde hemen verenler hemen de alıyor.Bence inositol iyi geliyor bana. Yaa evet yürüyüş yapmak istiyorum ama yürüyecek yer yok maalesef buralarda diyetteyim zaten. Pcos olunca vermekte zor oluyor 2 ayda zar zor 6 kilo verdim ama bu bile çok iyi geldi
Benim bazı aylar bacak ağrım oluyor bi yumurtlama zamanı bide adet olacağım zaman oluyor ve küçük küçük kasık batmaları yaşıyorum ChatGPT ye sordum oradaki kasların gerilmesinden kaynaklandığını normal olduğunu yazmış. Benim de bu ay Lh yükleşinden beri aşırı göğüslerim acıyor araba sürerken kasislerden geçerken bile canım acıyor ilk defa bu kadar yoğun acı hissettim ve çok fazla şiştiler hiç bu kadar olmamıştı onu da sordum güçlü yumurtlamaya işaret dedi artık bakıcazKızlarım merhaba, nasılsınız? Benim yumurtlama zamanı sol tarafımda rahmimde böyle acı-acı sancılar oldu, bacağıma vurdu hatta, bu da 2-3 gün sürdü, çatlama günü ve çatlamadan sonra da sürdü. Bugün yok gibi ama sanki yine içeride bir yara var. Sizde oluyormu hiç böyle yumurtlama zamanı?
İnşaAllah canım ama pek sanmıyorumİnşallah katılmazsın gebeler grubuna gidersin
Oh oh maşallah güçlü yumurta olsun yeter ki. Göğüs acıması da iyiye işaret :) bendeki ağrı da bu ay fazla oldu diye endişelendim aslında, acaba kist falan mı var diye. Ayın 10.da randevum var kadın doğumda, hem dpo 8 olmuş oluyor, gidip baktırıcamBenim bazı aylar bacak ağrım oluyor bi yumurtlama zamanı bide adet olacağım zaman oluyor ve küçük küçük kasık batmaları yaşıyorum ChatGPT ye sordum oradaki kasların gerilmesinden kaynaklandığını normal olduğunu yazmış. Benim de bu ay Lh yükleşinden beri aşırı göğüslerim acıyor araba sürerken kasislerden geçerken bile canım acıyor ilk defa bu kadar yoğun acı hissettim ve çok fazla şiştiler hiç bu kadar olmamıştı onu da sordum güçlü yumurtlamaya işaret dedi artık bakıcaz
Çok şükür kuzum çok sevindim benimde 5+6 3 4 gün oynuyor sadece son âdet tarihi ile sadece bebeği de gördü ikinci doktorum için rahatladı haftaya inşallah bende kalp atışlarını duyarım ya ayy senin adına da çok sevindim bitanem sağlıkla kavuşalim inşallah bebeklerimizeYaaaa hiç korkma bacım sağlıkla gelecekler dünyaya rabbimin izniylebende salı günü gittim özele çok sancım vardı arkadaşım korktum devletteki randevum daha haftaya perşembe bekleyemedim salı günü gittim özele baktı keseyide bebeğide gördük rabbime şükürler olsun. Kalbinin atışınıda gördüm derinden geliyodu ama atıyordu şükürler olsun 2 hafta sonra gel dedi o zaman gümbür gümbür duyarız inşallah dedi. Çok güzeldi iyiyim bacım genel olarak arada sancım var bir de akıntım var başkada bişeyim yok 6+1 dedi haftasıyla uyumlu dedi. Herşey yolunda çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?