Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

marmelad01 canim sen klomen kullanıodun dün doktor banada başladı sabah akşam 1 tane iccem 5 gün boyunca da içtiğim saatlere dikkat ediomusun hangi saatte içmek iyidir
Ben günde 3 kullandım canım. Ben valla belli saatlerde içemedim unuttuğum zamanlar oldu. Biraz geç biraz derken karmakarışık oldu. Ama sen her 12 saatte almaya dikkat edebilirsin

Günaydın kızlarr çok tuhaf bir durum içerisindeyim Ben 30 Kasım da ovü yapmıştım pikin şahı çatlıyordu resmen ama önemsemedim dedim artımede güven olmaz. O ara ama ilişki isteğim vardı ve hafif kasık ağrısı dedim heralde adet geliyor ondan oldu. Göğüs ucum sızım sızım çok felaket. Bugün ateşimi ölçtüm 36.8 geldi dedim yanlış ölçtüm heralde bir daha ölçtüm 36.8. Pazartesi doktora gitmiştim afet olacak gibisin demişti muhtemel 1 gün önce yumurtam çatladı rahim hemen kalınlaşır mıydı? Bu kadar üst üste denk gelen bir durum var ben yumurtlama olarak düşünüyorum sizce ? Bugün doktora gidicem dpo 4 olarak sayıyorum kendimi kalınlaşma vs birşeyler görmeli değil mi?

Benim bat çok değişti kasımda adet görmedim ben Sat 13 Ekim. 29-30 kasımdaki övülerimi ekleyeyim

Eklentiler

• BA29FC15-70B7-41E6-B313-2DEA43326C8C.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 10
  • CFC1908E-CA2D-46E2-9DF5-DC62B8CF3E4B.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 11
Öncekiler tam bir yumurtlama olmamış olabilir sağlıksız yumurtlama vs 30unda olan sağlıklı asıl yumurtlama olabilirr

Ay evet ya geceleri kendime kocaman tost yapardım yanına da bir şişe kola onu gömüp öyle yatardım. Böyle olunca nasıl kilo almayacaksın ki. Bir süredir saat 6dan sonra tek lokma yemiyorum
Kesinlikle inşallah yumurta kalitesini de güzelce arttırır bizi beklediğimiz güzel habere kavuşturur

Öncekiler tam bir yumurtlama olmamış olabilir sağlıksız yumurtlama vs 30unda olan sağlıklı asıl yumurtlama olabilirr
regli olmayınca gıttın mı doktora pekı ? kacırdım ben onları
Ateş takibi

36.3 4 Kasım
36.5
36.2
36.4
36.2
36.3
36.3
36.2
36.4
36.3
36.5 14 Kasım
36.5
36.7
36.5
36.7
36.6
36.7
36.7
36.6
36.6
36.7
36.7
36.5
36.3
36.4
36.5
36.4 30 Kasım
Ateş ölçmeyi bırakmıştım
36.8 5 Aralık

Pazartesi gittim 1 aralıkta kistlerin var dedi adet olacak gibisin dedi bende 1 gün önce çatlama olduğunu düşünüyorum yani tazeyken gitmiş oldum. Bugğn başka bir hekime gidiyorum infertilite hekimi ona danışacağım rahim kalınlaşması var mı yumurtlama yeni olmuş olabilir mi diye

Bize güzel haber getir

inşallah güzel haberle gelirsin :)
yumurtlama zamanı ateşin yükselmesi durumunu çok bariz hissediyor musun peki:? bende duydum ama hiç anlamıyorum doğrusu sadece test ve akıntı durumunu biliyorum ama bir kaç gündür benimde vücudum sanki daha sıcak dün ovu testi aldım bakalım

Ateşim düştüğünde hissetmiştim içime soğukluk girmişti sanki ama birkaç gündür sıcaklığı hissediyordum göğüslerim de fena yanıyor ondan da olabilir bilmiyorum yani bir şekilde anlaşılıyor hemen olmasada. Hemen başla ovülasyona umarım kaçırmamışsındır Çünkü yumurtlama olur Progesteron yükselir ozaman ateş artar. Ben salmıştım biraz ateşimde yükselince emin oldum kendimce. Bugün doktor görür artık yumurtlama olmuşsa

ayy inşallah kaçırmam tste bugün başlıcam yazarım gelişmeleri

Kuzum artımedin gebelik testi iğrenç bir test ama ovu testini Çok methettiler gebelik testinin aksine çok çok iyi gösteriyor ovulasyonu diye. Benim de yumurtlama olduğunda meme uçlarımda sızı olur. Ve ateşin de baya yükselmiş bence de sen dpo 4tesin

Allah Allah ikinci yumurtlama mı gördün? Anlatımların öyle gibi. 36.8 yükselmiş ateş mi? Diğer ölçümlerini bilmiyorum ama doktor kalınlaşma görür durum böyleyse. Kaçta randevunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…