Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Kızlar benim bir sorunum var aslında belki siz bana akıl verirsiniz hepinizin bilgisi benden daha fazladır eminim.
Yaklaşık 4 aydır korunmuyoruz eşimle fakat. İkimizde çok istekli değiliz cinselliğe karşı haftada en fazla 2 olur. İkimizde stresli işlerde çalışıyoruz. geçen ay infulenza gribi geçirdik ağır antibiyotik kullanmak zorunda kaldım. Velhasıl kelam aslında çok aktif bireyleriz sadece o banyo olayı var ya oof şimdi kim uğraşacak diye erteledim hep. Yani 4 aydır yumurtlama takip filan yok.
Bu ay artık kendimizden emin şekilde artık bi bebeğimiz olsun dedik. 29 yaşındayım hormon testleri rahim mrı smir testi filan alındı. Herşey çok normal ama Evlendiğim günden beri 5 gün dolu dolu adet görüp, 5 günde kahverengi lekellenmelerim oluyor bunun sebebi nedir? İlk defa bu ay ovulasyon takibi yapacağım az önce denedim silik bir çizgi çıktı asıl gününü yarın olarak düşünüyorum. Gün aşırı ilişkiye girmeyi deneyeceğiz. Allah kimseyi evlatsız bırakmasın İsteyen herkese versin inşallah tüm duam bu.

Doktorunuz takip etmedi mi siz anlattınız mı adetinizin bu şekilde olduğunu

Doktorunuz takip etmedi mi siz anlattınız mı adetinizin bu şekilde olduğunu
Hayır söylemedim unuttum heyecandan. Kist filan bişeyde görmedi ama yine de mr çektirelim dedi. 18 kasım randevum var tabi konuşacağım doktorumla ama benim gibi olan var mı kahverengi lekelerin bu kadar uzaması hiç normal gelmiyor bana toplam adet sürem 10 gün olmuş oluyor. Zaten 28 günde 1 adet görüyorum sadece 18 gün rahatım :)

Öncelikle bu adet durumunu kesinlikle uzman bir doktora görünün daha sonra ise ovülasyon ile takip ederek ilişki planyabilirsiniz. Testi yapmadan önce sıvı alımına dikkat edin. Bir de kendinizi dinleyin yumurtalama zamanı kasık ağrısı, akıntı vs oluyor benim hep eş zamanlı ilerledi testlerimle.

Kızlar bir sorum var. Pik görülen gün sabah ve akşamı ayrı ayrı değerlendirmek mantıklı mı sizce

Merhaba, benim de kahverengi lekelerim uzuyor sizinki gibi. Doktora da sordum ama reglim ne zaman bittiğinin önemi yok dedi. Regl sonrası 12-14-16-18. günleri değerlendirin dedi. Açıkçası yine de bu lekelenme konusu kafamı hala karıştırıyor.

bir arkadaşım ağrı kesici kullandığın için demişti ama ne kadar doğru bilemiyorum

Merhaba kızlar. Dün pik görünce değerlendirdik. Bugün silikleşmeye başlamış gibi. Bu yumurtlama devam ediyor mu yoksa çatladığı anlamına mı geliyor acaba?

Eklentiler

• 8279C7E1-AADC-4FF0-A100-3EC49F5D6B5B.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 36
bir arkadaşım ağrı kesici kullandığın için demişti ama ne kadar doğru bilemiyorum
Ben bi süredir içmiyorum ağrı kesici ama yine de lekelenme oluyor( çok ağrım olduğunda içiyordum önceleri ama yine de rahatlatmadığı zamanlarda acile gidiyordum. Zaten o çok ağrılı dönmelerimde de kistten dolayı oluyormuş

Merhaba kızlar. Dün pik görünce değerlendirdik. Bugün silikleşmeye başlamış gibi. Bu yumurtlama devam ediyor mu yoksa çatladığı anlamına mı geliyor acaba?
Çok güzel pik yakalamışsın canım bence artık çatlamış rengi baya açılmaya başlamış çünkü. Yumurtan yuvarlansın bebiş olarak geri dönsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…