- Konu Sahibi marmelad01
-
Doktorunuz takip etmedi mi siz anlattınız mı adetinizin bu şekilde olduğunuKızlar benim bir sorunum var aslında belki siz bana akıl verirsiniz hepinizin bilgisi benden daha fazladır eminim.
Yaklaşık 4 aydır korunmuyoruz eşimle fakat. İkimizde çok istekli değiliz cinselliğe karşı haftada en fazla 2 olur. İkimizde stresli işlerde çalışıyoruz. geçen ay infulenza gribi geçirdik ağır antibiyotik kullanmak zorunda kaldım. Velhasıl kelam aslında çok aktif bireyleriz sadece o banyo olayı var ya oof şimdi kim uğraşacak diye erteledim hep. Yani 4 aydır yumurtlama takip filan yok.
Bu ay artık kendimizden emin şekilde artık bi bebeğimiz olsun dedik. 29 yaşındayım hormon testleri rahim mrı smir testi filan alındı. Herşey çok normal ama Evlendiğim günden beri 5 gün dolu dolu adet görüp, 5 günde kahverengi lekellenmelerim oluyor bunun sebebi nedir? İlk defa bu ay ovulasyon takibi yapacağım az önce denedim silik bir çizgi çıktı asıl gününü yarın olarak düşünüyorum. Gün aşırı ilişkiye girmeyi deneyeceğiz. Allah kimseyi evlatsız bırakmasın İsteyen herkese versin inşallah tüm duam bu.
Hayır söylemedim unuttum heyecandan. Kist filan bişeyde görmedi ama yine de mr çektirelim dedi. 18 kasım randevum var tabi konuşacağım doktorumla ama benim gibi olan var mı kahverengi lekelerin bu kadar uzaması hiç normal gelmiyor bana toplam adet sürem 10 gün olmuş oluyor. Zaten 28 günde 1 adet görüyorum sadece 18 gün rahatım :)Doktorunuz takip etmedi mi siz anlattınız mı adetinizin bu şekilde olduğunu
Öncelikle bu adet durumunu kesinlikle uzman bir doktora görünün daha sonra ise ovülasyon ile takip ederek ilişki planyabilirsiniz. Testi yapmadan önce sıvı alımına dikkat edin. Bir de kendinizi dinleyin yumurtalama zamanı kasık ağrısı, akıntı vs oluyor benim hep eş zamanlı ilerledi testlerimle.Kızlar benim bir sorunum var aslında belki siz bana akıl verirsiniz hepinizin bilgisi benden daha fazladır eminim.
Yaklaşık 4 aydır korunmuyoruz eşimle fakat. İkimizde çok istekli değiliz cinselliğe karşı haftada en fazla 2 olur. İkimizde stresli işlerde çalışıyoruz. geçen ay infulenza gribi geçirdik ağır antibiyotik kullanmak zorunda kaldım. Velhasıl kelam aslında çok aktif bireyleriz sadece o banyo olayı var ya oof şimdi kim uğraşacak diye erteledim hep. Yani 4 aydır yumurtlama takip filan yok.
Bu ay artık kendimizden emin şekilde artık bi bebeğimiz olsun dedik. 29 yaşındayım hormon testleri rahim mrı smir testi filan alındı. Herşey çok normal ama Evlendiğim günden beri 5 gün dolu dolu adet görüp, 5 günde kahverengi lekellenmelerim oluyor bunun sebebi nedir? İlk defa bu ay ovulasyon takibi yapacağım az önce denedim silik bir çizgi çıktı asıl gününü yarın olarak düşünüyorum. Gün aşırı ilişkiye girmeyi deneyeceğiz. Allah kimseyi evlatsız bırakmasın İsteyen herkese versin inşallah tüm duam bu.
Merhaba, benim de kahverengi lekelerim uzuyor sizinki gibi. Doktora da sordum ama reglim ne zaman bittiğinin önemi yok dedi. Regl sonrası 12-14-16-18. günleri değerlendirin dedi. Açıkçası yine de bu lekelenme konusu kafamı hala karıştırıyor.Hayır söylemedim unuttum heyecandan. Kist filan bişeyde görmedi ama yine de mr çektirelim dedi. 18 kasım randevum var tabi konuşacağım doktorumla ama benim gibi olan var mı kahverengi lekelerin bu kadar uzaması hiç normal gelmiyor bana toplam adet sürem 10 gün olmuş oluyor. Zaten 28 günde 1 adet görüyorum sadece 18 gün rahatım :)
bir arkadaşım ağrı kesici kullandığın için demişti ama ne kadar doğru bilemiyorumMerhaba, benim de kahverengi lekelerim uzuyor sizinki gibi. Doktora da sordum ama reglim ne zaman bittiğinin önemi yok dedi. Regl sonrası 12-14-16-18. günleri değerlendirin dedi. Açıkçası yine de bu lekelenme konusu kafamı hala karıştırıyor.
Şiddetli ağrılımı geçiyorbir arkadaşım ağrı kesici kullandığın için demişti ama ne kadar doğru bilemiyorum
Yani ortam müsaitse neden olmasınKızlar bir sorum var. Pik görülen gün sabah ve akşamı ayrı ayrı değerlendirmek mantıklı mı sizce
Çok aşırı değil fakat sızlama şeklinde bacaklarım ve kasıklarım ağrıyor en fazla 5 gün içinde 2 tane içiyorum mecburen çalıştığım içinŞiddetli ağrılımı geçiyor
Sperm kalitesini düşürebilir gibi yorumlar da varYani ortam müsaitse neden olmasın
Ben bi süredir içmiyorum ağrı kesici ama yine de lekelenme oluyorbir arkadaşım ağrı kesici kullandığın için demişti ama ne kadar doğru bilemiyorum
Sperm kalitesi düşüyor diye okumuştum bir yerde canımKızlar bir sorum var. Pik görülen gün sabah ve akşamı ayrı ayrı değerlendirmek mantıklı mı sizce
O da normal bence sonuçlarınız temiz çıkar inşallahÇok aşırı değil fakat sızlama şeklinde bacaklarım ve kasıklarım ağrıyor en fazla 5 gün içinde 2 tane içiyorum mecburen çalıştığım için
Elinizde herhangi bir problem yoksa gün olarak değerlerinSperm kalitesini düşürebilir gibi yorumlar da var
Çok güzel pik yakalamışsın canım bence artık çatlamış rengi baya açılmaya başlamış çünkü. Yumurtan yuvarlansın bebiş olarak geri dönsün inşallahMerhaba kızlar. Dün pik görünce değerlendirdik. Bugün silikleşmeye başlamış gibi. Bu yumurtlama devam ediyor mu yoksa çatladığı anlamına mı geliyor acaba?
Hangi markalar
benim BAT a 2 haftadan fazla var şuanya sagol canım inşallah sende en kısa sürede güzel haberlerini verirsin. çok iyi anlıyorum seni inan benim birde yaşım var 39:) son düzlükteyim yani onun için bütün tuşlara basıyorum.
şuan gecıkmen var mı yoksa daha vra mı zamanına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?