- Konu Sahibi marmelad01
-
Bir gebenin günlüğü ters rahim pozisyonu diye video var belki size yardımcı olur. Faydasını görenler olmuştu..Günaydın hanımlar. Doktordan geliyorum. Dün pik görüp değerlendirmiştik. Bugün doktor rahmimin ters olduğunu ve gebeliği zorlaştırabileceğini söyledi. Rahmimin kalınlaşmış olduğunu falan söyledi. Amh da zaten düşün 0.5. En az bir seneye denememizi olmazsa tüp bebek için gelememisi söyledi. Herhangi bir takviye vs vermedi. Kendi halimize bıraktı. Nasip artık.
Çok sağol canım. Özür dilenecek bir yok ki. Evet sağolsun burdan bir arkadaşımız söylemişti. Bakalım öyle deneyeceğiz artık.Canım çok özür diliyorum bunun için ilişki pozisyonları öneriyorları araştır istersen ters rahimler için
Çok sağol canım bir bakayım. Bir arkaşımız söylemişti zaten. Ama detaylı bakamamıştım.Bir gebenin günlüğü ters rahim pozisyonu diye video var belki size yardımcı olur. Faydasını görenler olmuştu..
Benim de bat 14 Kasım sol tarafımda sızı oluyor siz test yaptınız mı hiçSat 21 Ekim bat 14 Kasım . Bugün sol kasığımda hep bir hareket hissediyorum böyle bir doluluk gibi sanki bu ay olacak gibi , bugüne kadar hiçbişey yoktu sadece dün bir iki batma hissetmiştim . Sizde de bu his var mı kızlar
Merhaba yaptım dün sabah 6 gibi freely bişey çıkmadı ama yine aynı testle öncesinde gece 12 gibi idrara sıkışık gitmiştim 2 3 dakika içerisinde çıkmıştı . Perşembe tekrar yapacağım , ama ev süpürüp eğilip kalkınca filan sol kasığımda bir sızı oluyor bu sabah öğlede. Önce adet olacakmışım gibiydi heran adet gelecek gibi yani ama daha 3 gün varBenim de bat 14 Kasım sol tarafımda sızı oluyor siz test yaptınız mı hiç
Benim de sol tarafımda sızı ve ağrı oluyor özellikle dün akşam çok oldu benim de bat 14 Kasım test yapmadım ama henüz. Negatif görmekten sıkıldım artık o yüzden reglimin geçmesini bekleyeceğimMerhaba yaptım dün sabah 6 gibi freely bişey çıkmadı ama yine aynı testle öncesinde gece 12 gibi idrara sıkışık gitmiştim 2 3 dakika içerisinde çıkmıştı . Perşembe tekrar yapacağım , ama ev süpürüp eğilip kalkınca filan sol kasığımda bir sızı oluyor bu sabah öğlede. Önce adet olacakmışım gibiydi heran adet gelecek gibi yani ama daha 3 gün var
Her gün az da olsa beyaz akıntım oluyordu bugün kesildi sanki bu. Saate kadar olmadı hiçMerhaba yaptım dün sabah 6 gibi freely bişey çıkmadı ama yine aynı testle öncesinde gece 12 gibi idrara sıkışık gitmiştim 2 3 dakika içerisinde çıkmıştı . Perşembe tekrar yapacağım , ama ev süpürüp eğilip kalkınca filan sol kasığımda bir sızı oluyor bu sabah öğlede. Önce adet olacakmışım gibiydi heran adet gelecek gibi yani ama daha 3 gün var
Ben de öyle diyordum ama dayanamadım yine . Bilmiyorum var gibi de hissediyorum , test güvenilir değil biri + biri - . Yakında öğreniriz hayırlısıBenim de sol tarafımda sızı ve ağrı oluyor özellikle dün akşam çok oldu benim de bat 14 Kasım test yapmadım ama henüz. Negatif görmekten sıkıldım artık o yüzden reglimin geçmesini bekleyeceğim
Bende yok akıntıHer gün az da olsa beyaz akıntım oluyordu bugün kesildi sanki bu. Saate kadar olmadı hiç
Umarım vardır Allah nasip etsin isteyen herkeseBen de öyle diyordum ama dayanamadım yine . Bilmiyorum var gibi de hissediyorum , test güvenilir değil biri + biri - . Yakında öğreniriz hayırlısı
Amin sağlıklı hayırlıUmarım vardır Allah nasip etsin isteyen herkese
Tekrar yapın bence control çizgisi yeterince koyu değilKızlar pik mi 13.08de yaptım akıntım varEki Görüntüle 3672784
Canım hiç umudun yitirme ters olması zor olabilir ama şansını artıracak şeyler yapÇok sağol canım. Özür dilenecek bir yok ki. Evet sağolsun burdan bir arkadaşımız söylemişti. Bakalım öyle deneyeceğiz artık.
Çok sağol canım bir bakayım. Bir arkaşımız söylemişti zaten. Ama detaylı bakamamıştım.
Akşam tekrarlaya bilirim yanında yokTekrar yapın bence control çizgisi yeterince koyu değil
Olsun öyle yaparsınız bende yaşamıştm bunu o yüzden artık 2 test alıyorum yanımaAkşam tekrarlaya bilirim yanında yok
Amin canım inşallah. Burdan bir kaç arkadaş söyledi bakalım araştıracağımCanım hiç umudun yitirme ters olması zor olabilir ama şansını artıracak şeyler yapRabbim hepimize sağlıkla nasip etsin
Amin canım inşallah. Burdan bir kaç arkadaş söyledi bakalım araştıracağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?