Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Merhabalar biz de açıkçası üşenen bi çiftiz işlerimiz çok yoğun ve stresli , 2 yıldır korunmuyoruz ama bazı zamanlar ovulasyon haftasında hiç icraatte bulunmamışız mesela gün aşırı işini de denedik de insan cidden yoruluyo hele sabah erken kalkıyorsanız , o yüzden ovulasyon testi aldım . Benim dönem ortasında ara kanamalarım olurdu mesela sebebi polipmiş .doktora gitmeyi erteleyip durduğum için 1,5 yıl sonra öğrenebildim .gün aşırı ilişkiyi başaran arkadaşlar nası motivasyon sağlıyorsunuz öğrenelim

Hergün yapanlar ne yapsın

Adetiniz biteli kaç gün oldu testi ilk idrar ile yapmayın sıvı tüketimine dikkat edin aynı saatlarde yapmaya özen gösterin ve benim adetimde 5 gün gelir 6 gün kahve leke olur doktor normal dedi endişelenme canım

Bakalim ben bir gideyim yarin ne diyecek polip aldirayim mi ya 3mm ama bilemedim
Bence aldır canım küçük bir işlem zaten. Aldırmazsan o hep kafanda olacak ve stres yapacaksın. Benim bir arkadaşım bir sene gebe kalamadı onunda polipi varmış aldırdı bir ay sonra hamile kaldı ve oğlu 8 aylıken şak diye ikinciye hamile kaldı. Doktorunla bir konuş bakalım o ne diyecek

femara - klomen - letu bunlardan hiç kullandınmı?
Merhaba , doktora gitmeden kullansak olur mu ? Yada yazmadan eczaneden alabiliyor muyuz ? Benim 1 tane bebegim var 11 aydir deniyoruz olmuyor geçen ay gittim tüm kan değerlerim normal beni kısırlık bölümüne yönlendirdiler bende gitmek istemiyorum bu arada 11 ay içerisinde 2 kimyasal gecirdim , 39 yasindayim zaman kaybetmek istemiyorum... 3 yıl öncede infertilite bölümüne gittim hsg den sonra gebe kaldım ilk gebeligim 5. Ayda sonlandi sonra 2 reglimin ardından hamile kaldım çok şükür 20 aylik bi bebeğim var ama ona kardeş istiyorum ve gerçekten tekrar anne olmayı çok istiyorum ne yapacağımı bilemiyorum,

Sat 8 Kasım, Bat 7 Aralık marmelad01
İnşallah en güzel haberleri alacağımız bir ay olur.

Doktora gidip almanız daha iyi olur hormon ilacı bunlar canım Rabbim sağlıkla tekrar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…