Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Batlarımız aynı. Ben test yaptım. Çıkmadı. Adetimi bekliyorum. İnşallah sizinki tutmustur

Sizde de kasıklarda batma vs oluyor muydu? Benim de tuttuğunu zannetmiyorum hiç zaten bazı problemlerimiz var o yüzden pek de umudum yok açıkçası
Evet. Daha önce gebelik yaşadığım icin bedenimden anlayabiliyorum ama tuhaf bı sekilde yanıldım. Göğüs hassasiyeti adet dönemlerimde olmaz mesela. Sadece hamile kaldığım dönemin ilk zamanlarında olur. Göğüsteki hassasiyetim hamile kaldığımi dusundurtmustu.

selam kızlar, benim bu ay da olmadı. Klomen kullanmıştım bu ay ilk defa. yumurta büyümüş ve çatlamıştı. regli 3. ya da 4. günü gel demişti. yarın gideceğim. Hsg çektirmiştim orda 3mm büyüklüğünde polip cıkmıştı son kontrol de 1 ay daha klomen deneyip olmazsa polibi alacagız dedi.
polipi olan var mı aranızda ya da aldıran.

Benim 2 adet vardı 1,5 yıl korunmasız ilişkiye rağmen gebelik olmayınca HSG çektirdim ameliyat planlandı vs aldırdım , ağustos ayında , ara kanamalarım da olurdu hep sebebi polipmiş , inşAllah tek sebebi odur da kendiliğimden gebe kalırım bu ay , kolaylıkla ve güzellikle .Amin . Sorularınız varsa cevaplamaya çalışırım

ya doktor aslında çok kucuk gebelıge engel değil ama bazen ihtimal doğrubiliyor en azından ihtimali ortadan kaldıralım dedi. yarın gidicem bakayım bir sorucam. Ultrasonda hiç gormedi ama hsg de cıktı. polip aldırıp hamile kalan cok oluyormus benim bir cocuk var sıkıntısız oldu 2. ıcın 1 yılı gectı ugrasıyorum önceden polip yoktu yeni oldu sanırım.
ameliyartı kolay mı?

Benim ilk bebiş olucak o yüzden biraz daha sabırsızım tabi ama ,şöyle bana da demişlerdi onu ,bemimkiler 1 cm miş o yüzden engel olabilceğini söylediler. Benimkiler de vajinal usg de gözükmüyordu .
Ameliyatta da sıkıntı yaşamadm zaten siz uyuyorsunuz hafif sedatize ediyolar hissetmiyorsunuz , öncesinde rahim ağzı genişletici hap ve fitil alıyorsunuz. Küçük bi işlem aslında tıbbi olarak . İnşAllah size de en yakın zamanda kolaylıkla 2. Bebiş nasip olur

ya sagol canım inşallah sende en kısa sürede güzel haberlerini verirsin. çok iyi anlıyorum seni inan benim birde yaşım var 39:) son düzlükteyim yani onun için bütün tuşlara basıyorum.

şuan gecıkmen var mı yoksa daha vra mı zamanına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…