- 9 Haziran 2025
- 1.743
- 1.556
- 48
- 27
- Konu Sahibi marmelad01
-
- #1.001
Gölge görüyorum sanki kalite düşüyor siz görüyorsanız vardırKızlar dpo 10 birde siz bakın istedim test awox
Bilmiyorumm bi var gibi bi yok gibiGölge görüyorum sanki kalite düşüyor siz görüyorsanız vardır
Hayırlı olsun sağlıklı alın kucağınıza. Beta 28 çıktığında yumurtlamadan ne kadar geçmişti benimde dün akşam 13 çıktı dpo 10 da tedirginim düşük olduğu içinPazar kan vermiştim beta 28,6 çıkmıştı. Bu gün yine verdim 115 çıktı. Doktorum çok güzel çıktığını hatta ikiz mi diye bi şüphelendiğini söyledi güldü :) Haftaya perşembe keseyi görmemiz lazım dedi. Bakalım şimdi zaman geçmez :)
Merhaba inşallah teşekkür ederim. 4 kasım pik gördüm 5 i yumurtlama oldu. Ayın 16 sı DPO 11 de 28 çıktı. Umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız.Hayırlı olsun sağlıklı alın kucağınıza. Beta 28 çıktığında yumurtlamadan ne kadar geçmişti benimde dün akşam 13 çıktı dpo 10 da tedirginim düşük olduğu için
Canım çok hafif gölge var gibi ama burda kalite gerçekten çok düşüyor sen çıplak gözle görüyor musun bide filtre deneyip atar mısın testiKızlar dpo 10 birde siz bakın istedim test awox
Değerlendir canım3 gün içinde çıkanlar galiba bugün yakaladık pik gününü
Ay bişey daha sorcam kusura bakmayınMerhaba inşallah teşekkür ederim. 4 kasım pik gördüm 5 i yumurtlama oldu. Ayın 16 sı DPO 11 de 28 çıktı. Umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız.
Benimde testim öyle canım tekrarlayacağım inşallah koyulaşır testlerimizBilmiyorumm bi var gibi bi yok gibi
18 i dün tekrar verdim 115 çıktı. Doktor çok iyi yükselmiş 3. ye kan vermene gerek yok 27 si gel bakalım dedi :)Ay bişey daha sorcam kusura bakmayınyazmissinizdir belki kaçırmış olabilirim 28 çıktıktan sonra tekrar kan verdiniz mi arttı mı acaba
Maşallah canım güzel yükselmiş bende yarın tekrar vercem bana da dua edin yükselsin18 i dün tekrar verdim 115 çıktı. Doktor çok iyi yükselmiş 3. ye kan vermene gerek yok 27 si gel bakalım dedi :)
Aynı saatte vermeye dikkat et bence. Ben bi öncekiyle aynı saatte verdim. Tam 48 saat sonraki artış oranı net belli oluyor.Maşallah canım güzel yükselmiş bende yarın tekrar vercem bana da dua edin yükselsin
Dün akşam acilde verdiğim için farklı hastane olacak ve 41 saat olacak yine de bir artış olmasi lazim diye düşünüyorum ilk hastaneye gitme şansım yok maalesefAynı saatte vermeye dikkat et bence. Ben bi öncekiyle aynı saatte verdim. Tam 48 saat sonraki artış oranı net belli oluyor.
Hafif bir karartı gördümKızlar dpo 10 birde siz bakın istedim test awox
Sanırım bu akiam yapıcam bekleyemiyorumHerkesin koyulaşacak diye bir şey yok ki. Tutma kız yap gitsin
Yapınca direk buraya ışınlıyorsun çok merak ettimmmSanırım bu akiam yapıcam bekleyemiyorum
Son adet tarihi , beklenen adet tarihisat ve bat nedir kızlar yeniyim pek bilmiyorum açıkcası :/
çok teşekkür ederimSon adet tarihi , beklenen adet tarihi
Yarın tekrarlayayım bi evet gölge gibi bişey var ama emin değilimmCanım çok hafif gölge var gibi ama burda kalite gerçekten çok düşüyor sen çıplak gözle görüyor musun bide filtre deneyip atar mısın testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?