Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Kızlar heralde 3-4 kere soru sordum ama hiç muhatap olan olmadı üzüldüm gerçekten
Son bir sorum olacak ben dün kan tahlili yaptım beta 0.05 çıktı regle 5 gün vardı 1-2 falan çıksaydı yükselir belki diye umut ederdim ama sizce yükselir mi

Benim 2 gün önce pikti dün bel ve kasık ağrım oldu. Bugün her şey normal 2 gün üst üste değerlendirdik. Bakalım en zoru beklemek valla erkeklere göre her şey kolay

O kişiden kişiye göre değişebiliyor mesela bazılarının o yumurta akı akıntısını gördüğü gün yumurtası çatlıyor bazılarının birkaç gün sonrasında/içinde.. siz ovulasyon ile takibe devam edin bence...

Benim geçen ay 1,26 idi ama yükselmedi. 5in altını direk negatif kabul ediyoruz dedi Dr

Merhabalar bir gebenin sayfasından omega 3 kullanıp ve sperm dostu jel kullanıpta aynı ay hamile kalan duydunuz mı kızlar? Ben kullanıyorum da merak ediyorum.

Merhaba. Aslında regle ne kadar kaldığı önemli değil yumurta çatladıktan sonra kaç gün geçtiği önemli. Geç döllenme olduysa yani değer sonradan artabilir. Ben denk geldim forumda benzer şekilde kanda negatif görüp regl gününden 2 gün geçince gebelik öğrenen. Ama mesela yumurta çatladıktan sonraki (dpo) 11. Gün falansa kan değeri o zaman muhtemelen negatiftir. Çatlamanın kaçıncı günü biliyor musunuz?

Maalesef erkeklerde etkileniyor ama bizim kadar değil
Hayır , onlar sadece bizim kadar duygularını dile getirmiyorlar bence stres görev bilinci onlarıda etkiliyor arzu ve isteyerek olan birliktelik sonucunda döllenme olma ihtimali çok daha yüksekmiş bunu bir doktorun videosuna görüp kendimde sormuştum geçen ay. Stres kortizol hormonu malesef herşeyi etkiliyor

Merhabalar bir gebenin sayfasından omega 3 kullanıp ve sperm dostu jel kullanıpta aynı ay hamile kalan duydunuz mı kızlar? Ben kullanıyorum da merak ediyorum.
Onu bende takıp edıyorum ama cok mennun kalanlar var bende 7 ay önce bos gebelık yaşadım 2 ay korunduk ondan sonra henüz olmadı bende araştırıyorum ama direk sayfadanmı sıparıs verdınız

Ovülasyon testim yoktu uygulamaya göre 11 kasımda ovülasyonun en yüksek olduğu gündü o güne göre hesaplarsak tam 10. Gün kan vermişim

Onu bende takıp edıyorum ama cok mennun kalanlar var bende 7 ay önce bos gebelık yaşadım 2 ay korunduk ondan sonra henüz olmadı bende araştırıyorum ama direk sayfadanmı sıparıs verdınız
Evet kendi sayfasından aldım 8 kullanımlık bir jeli vardı onu da mı alsaydım diye pişman oldum sadece omega ve diğerini aldım bakalım inş sizin gebelik o ürünlerle mi olmuştu bende takipteyim sürekli .

Omega öneriliyor okumuşum ty’den.
Evet kendi sayfasından aldım 8 kullanımlık bir jeli vardı onu da mı alsaydım diye pişman oldum sadece omega ve diğerini aldım bakalım inş sizin gebelik o ürünlerle mi olmuştu bende takipteyim sürekli .
ben kullanmadım ama lh testini ordan almıştım, jel yorumlarında ‘bana faydası olmadı’ diyenler vardı. Tyden bakın hepsib. varsa bakın. Şikayet var gibi yerlere bakın içiniz rahatlar. Kesin karar verip alırsınız

Hayır doğal yolla oldu jel nasıl bısey yanı kullanımı nasıl ne ıcın yumurtlama yardımcı bı urunmu

Ovülasyon testim yoktu uygulamaya göre 11 kasımda ovülasyonun en yüksek olduğu gündü o güne göre hesaplarsak tam 10. Gün kan vermişim
Genelde 10.günde artık hcg üretilmeye başlamıştır ama tutunma/yerleşme süreci 6-10 gün arasında değişiyormuş kadınlarda. İyi ihtimal: sizinki 10.günde yerleşmişss 11.günden itibaren hcg salınımı başlar. 13 ve 14.günlerde yine kan verince de netleşir. Dolayısıyla hala bir ihtimal var

3 ay boyunca düzenli ovülasyon testi yapmış birisi olarak diyorum ki güvenme asla benim takvimdeki tarih ile uyumlu olmadı. Test yoksa akıntılarını takip et daha doğru sonuca ulaşırsın

bugün 11. Gün yeşilimsi bir akıntım oldu şimdiye kadar akıntı hiç yoktu ve normalde iki gün öncesinde az bir lekelenmem olurdu onun yerine akıntı var şeffaf bir akıntı değil

bugün 11. Gün yeşilimsi bir akıntım oldu şimdiye kadar akıntı hiç yoktu ve normalde iki gün öncesinde az bir lekelenmem olurdu onun yerine akıntı var şeffaf bir akıntı değil

Regl gününü bekle bence ve ya 1-2 gün öncesinde erken gebelik testi yapmayı dene belirti midir bilemiyorum ben yaşamadım ben normalde regl öncesi yaşarım beyazımsı akıntı onu gördüm yine ve gebeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…