- 8 Mart 2023
- 86
- 72
- 18
- 29
- Konu Sahibi marmelad01
-
- #1.381
Tebrik ederim canım cevap verdiğin içinde teşekkür ediyorum bir sorum daha olacaktı klomen kullanarak mı hamile kaldın eğer kullandıysan adetin kaçıncı gün başlanması gerekiyorRegl gününü bekle bence ve ya 1-2 gün öncesinde erken gebelik testi yapmayı dene belirti midir bilemiyorum ben yaşamadım ben normalde regl öncesi yaşarım beyazımsı akıntı onu gördüm yine ve gebeyim
Teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Hayır ben herhangi bir tedavi görmedim ilaç kullanmadım canım bir bilgim yok bu konuda korunmayı bıraktık 3. Ayda gebelik elde ettim bu ayı diğer aylardan ayıran tek fark stres yapmadım aklıma dağıtcak şeylere odaklandım gezdim bu aydan sonra ovülasyon takibi bile yapmama sözü verdim kendime sipariş dahi etmedim tekrardan çünkü gerçekten stres yapıyordum sonraki günler geçmiyorduTebrik ederim canım cevap verdiğin içinde teşekkür ediyorum bir sorum daha olacaktı klomen kullanarak mı hamile kaldın eğer kullandıysan adetin kaçıncı gün başlanması gerekiyor
Zaten ne oluyorsa stresten oluyor zatenTeşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Hayır ben herhangi bir tedavi görmedim ilaç kullanmadım canım bir bilgim yok bu konuda korunmayı bıraktık 3. Ayda gebelik elde ettim bu ayı diğer aylardan ayıran tek fark stres yapmadım aklıma dağıtcak şeylere odaklandım gezdim bu aydan sonra ovülasyon takibi bile yapmama sözü verdim kendime sipariş dahi etmedim tekrardan çünkü gerçekten stres yapıyordum sonraki günler geçmiyordu
Herşey olabilir yükselebilir kuzum yumurtlamanı biliyor musun?Kızlar heralde 3-4 kere soru sordum ama hiç muhatap olan olmadı üzüldüm gerçekten
Son bir sorum olacak ben dün kan tahlili yaptım beta 0.05 çıktı regle 5 gün vardı 1-2 falan çıksaydı yükselir belki diye umut ederdim ama sizce yükselir mi
Hayır maalesef onu bilmiyorumHerşey olabilir yükselebilir kuzum yumurtlamanı biliyor musun?
Bilmiyorsan biraz bekle bence çünkü iki günde bile sonuç değişebiliyor. Burda bir arkadaşın 4 gün kala negatif 2 gün kala pozitif olmuştu olabiliyor yaniHayır maalesef onu bilmiyorum
İlk fotoğraf da sanki silik bi çizgi görünüyorKızlar biliyorsunuz ki regl oldum 3.günüm bugün. Dışarı çıkmıştım eczanenin önünden geçerken hadi bir test alayım dedim iki tane aldım. Şimdi eve geldim bir tanesini denemek istedim çünkü daha önce hiç kullanmamıştım bu testi. Ve idrara batırır batırmaz pembe çizgi belirdi ne düşüneceğimi bilemedim doğrusu. Bir tane testim kaldı yarın ilk idrarla da onu deneyim bakalım koyulaşacak mı
Of ya hepte beni bulur böylesi düşün dur şimdi gerçek mi yalancı mı diye
Kör olasıca buraya yükleyince bir garip oluyor kalite çok düşüyor ama baya pembe bir çizgi ve idrara batırdığımda direk çıktı
Bende görüyorum silik var yerleşme kanaması olabilir mi regl sandığınİlk fotoğraf da sanki silik bi çizgi görünüyor
İnşallah bekleyeyim bakalım sen klomen kullanıyordun galiba kaçıncı gün başlanıyorBilmiyorsan biraz bekle bence çünkü iki günde bile sonuç değişebiliyor. Burda bir arkadaşın 4 gün kala negatif 2 gün kala pozitif olmuştu olabiliyor yani
Erken testlerden mi peki buKızlar biliyorsunuz ki regl oldum 3.günüm bugün. Dışarı çıkmıştım eczanenin önünden geçerken hadi bir test alayım dedim iki tane aldım. Şimdi eve geldim bir tanesini denemek istedim çünkü daha önce hiç kullanmamıştım bu testi. Ve idrara batırır batırmaz pembe çizgi belirdi ne düşüneceğimi bilemedim doğrusu. Bir tane testim kaldı yarın ilk idrarla da onu deneyim bakalım koyulaşacak mı
Of ya hepte beni bulur böylesi düşün dur şimdi gerçek mi yalancı mı diye
Kör olasıca buraya yükleyince bir garip oluyor kalite çok düşüyor ama baya pembe bir çizgi ve idrara batırdığımda direk çıktı
Ay bugün sanki adet olucam gibi ağrılarım var yakremsi akıntım da gelmiş
Hayır doğal yolla oldu jel nasıl bısey yanı kullanımı nasıl ne ıcın
yumurtlama dönemi zamanında kadın kullanıyor okuduklarımda sp*rm kolay ilerlemesini hamıle kalmayı kolaylastırılıyor deniyordu ama ben almadım en ufak bir şeye enfeksiyon yaşıyorum diye ama memnun olanlar çok burada kullanan var mı onu merak ediyorum.
Lh testi bende oradan denemek istiyorum ama fiyat pahalı gibi ama eczanedekiler daha da pahalı s 5 li paket 10 şu paket alınca bir gebenın 30lusu baya uygun kalıyor gibi.Omega öneriliyor okumuşum ty’den.
ben kullanmadım ama lh testini ordan almıştım, jel yorumlarında ‘bana faydası olmadı’ diyenler vardı. Tyden bakın hepsib. varsa bakın. Şikayet var gibi yerlere bakın içiniz rahatlar. Kesin karar verip alırsınız
Bir gebenin günlüğünden aldım ben ama 6-7 adet bozuk çıktı. Çok moralim bozulmuştu kadın çok tatlı diye almıştım. Kadının suçu yok tabi de üretim sorunlu bence. İnnovita alsanız daha iyi olur. O da 30’lu paket. 2-3 adet de gebelik testi veriyorlar yanında zaten.Lh testi bende oradan denemek istiyorum ama fiyat pahalı gibi ama eczanedekiler daha da pahalı s 5 li paket 10 şu paket alınca bir gebenın 30lusu baya uygun kalıyor gibi.
Bir gebenin günlüğünden aldım ben ama 6-7 adet bozuk çıktı. Çok moralim bozulmuştu kadın çok tatlı diye almıştım. Kadının suçu yok tabi de üretim sorunlu bence. İnnovita alsanız daha iyi olur. O da 30’lu paket. 2-3 adet de gebelik testi veriyorlar yanında zaten.
Evet buraya yükleyince kalite çok düşüyor gözle çok net görünüyorİlk fotoğraf da sanki silik bi çizgi görünüyor
Bir gebenin günlüğünden aldım ben ama 6-7 adet bozuk çıktı. Çok moralim bozulmuştu kadın çok tatlı diye almıştım. Kadının suçu yok tabi de üretim sorunlu bence. İnnovita alsanız daha iyi olur. O da 30’lu paket. 2-3 adet de gebelik testi veriyorlar yanında zaten.
Yerleşme gibi değil ki bildiğin regl yani baya da yoğun oldum hala bitmedi 3.günümBende görüyorum silik var yerleşme kanaması olabilir mi regl sandığın
Evet kullanmayı düşünüyorum yarın başlayacam 4.günüm oluyorİnşallah bekleyeyim bakalım sen klomen kullanıyordun galiba kaçıncı gün başlanıyor
Hayır erken değil normal testErken testlerden mi peki bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?