- 14 Ağustos 2024
- 554
- 247
- 23
- 28
- Konu Sahibi marmelad01
-
- #1.821
İnşallah canımmBen kullanıyorum hem folik asit hem de aslında inositol var inositol yumurtlamayı çok düzenliyormuş özellikle pcos dabenimki de aynı markahatta içinde l karnitin vs var erkeklerde de sperm hareketini arttırma noktasında iyiymiş bilginize ,inşallah ikimizde de işe yarar
Rica ederim canım arkadaşa da dediğim gibi araştırdım etkisini gören çok olmuş umarım hayırlı sonuçları vesile olurTamam teşekkür ederim
Bu şekilde benimde olmuştu o ay yumurtam çatlamadığı için kiste dönmüştü o da lekelenme yapıyordu regl olmamıştımSon adetim 16 ekimde oldu adetim 30 -35 gun arası geliyor 20 kasımdan beri de peçeteye pembe ve kahve tonlarında akıntı geliyor yerleşme kanaması olabilir mi mide bulantısı göğüs şişliği var ve ağrım hiç olmadı bu ay
Çok sevindim canım inşallah sağlıklı ilerlerKızlar sonuç çıktı
Bence de olabilir çünkü aslında dpo 10 da kanda çıkar. Ya da bazı kişilerde yerleşme 10 gün sürebiliyormuş. Öyle olduysa da yine çıkmazdı. Bir muammaBilmiyorum canım olabilir Buda 3 gün önceki kan tahlili
Yarın da koyu olacaktır. Görsel yanıltmadıysa beni pik. Yarın da at bakalım yineEmin misin canım sanki aynı koyulukta değil gibi geliyor bana yq
Aminn inşallah canımÇok sevindim canım inşallah sağlıklı ilerler
Sağol canım Allah razı olsunBence de olabilir çünkü aslında dpo 10 da kanda çıkar. Ya da bazı kişilerde yerleşme 10 gün sürebiliyormuş. Öyle olduysa da yine çıkmazdı. Bir muammaönemli olan netice. Hayrlı olsun tekrardan canım
Şuan benim daha bu ayki reglim başlamadı diye kullanmıyor ama sipariş ettik, ben burada araştırırken biri eşime doktor günde 3 kere kullan dedi yazmıştı yine instagramda da doktor paylaşımı görmüştüm bakalım artık hayırlısıİnşallah canımmbiraz bende araştırdım faydasını gören çokmuş ama eşime kullan demedi bana verdi sadece eşin kullanıyor mu
Evet canım pikk bugün benimde pik çıktıArkadaşlar Ovilasyon testime bi bakar mısın lütfen bugün ki son testim pik mi sizce anlayamadım
Kız sende ne hızlı çıktınArkadaşlaaaaar ben sabah ilk idrarla test yapacaktım yaa kan verdim bir saate çıkar adete son 2
Anaaaa kız hamilesin sen. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah canım darısı bizeKızlar sonuç çıktı
Doktora testlerimi gösterdim şey dedi "bu testleri yaptığında değer büyük ihtimal 10-15 falandı sonra da düştü, çünkü bu testler çok hassas değil 4,59u algılayamaz" dediTestler nasıl algıladı ki bu değeri ya çok üzüldüm canım
Kuzum çok üzüldüm inşallah bu döngünde bebeğime kavuşursunDoktora testlerimi gösterdim şey dedi "bu testleri yaptığında değer büyük ihtimal 10-15 falandı sonra da düştü, çünkü bu testler çok hassas değil 4,59u algılayamaz" dedi
GünaydınBu şekilde benimde olmuştu o ay yumurtam çatlamadığı için kiste dönmüştü o da lekelenme yapıyordu regl olmamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?