- 9 Haziran 2025
- 1.814
- 1.573
- 48
- 27
- Konu Sahibi marmelad01
-
- #1.861
Sağol canım Allah razı olsun umudunu kaybetme adet olana kadar hala umut vardırE edusemmedusem ne güzel bir haber ver mi işin canımgözün aydın olsun. Çok sevindim adına.
Ben dpo13 deyim yine negatif gördüm. Artık testte yapmam zaten.
Hmm anladım inositole bende başladım klomene de dün başladım. Bakalım neler bekliyor beni. Tekrardan hayırlı olsun canımKız klomen aldım kullanmadım daha bu regle kullanacaktım başlayacaktım daha benim çikolata kistim vardı onu erittikten sonra daha önce hamile kalmak için kullandığım folik asit hapını kullandım sadece ve adetim düzensizdi kullandığım folik asit inofolic cumbo aynı bununla hamile kalmıştım
Aynen doktorum da bunu söyledi testte görünmesi için en az 10 falan olması lazım dediDoğru evet ben kandan sonra sabah ilk idrarla gebelik testini yaptım değerim 24 testte biraz görünüyor
Buna kesinlikle katılıyorum. Bende de aynısı oldu hsg çektirdiğim ay 17 gün gecikmiştim. Hsgden sonra şans artıyor dedikleri için çok umutlanmıştım. Artık en son kan verdim iki saat sonra negatifi gördüm akşamına regl başlamıştı@BayanDD 10 gün gecıkmeye ıdrarda cıkar bak kan testi ver sabahına regli olacaksın. cnku kendıne hala acaba mı dıyorsun 2 kez yasadım bunu bir ay 8 gün 2.ay 15 gun gecıktım. ıkısıne de kandan sonra reglı oldum.
Sağol canım Rabbim sanada nasip etsinHmm anladım inositole bende başladım klomene de dün başladım. Bakalım neler bekliyor beni. Tekrardan hayırlı olsun canım
Baya oldu senin deKızlar adet olmadım ama bu sabah ilk idrara yaptığım test negatifti delirmek üzereyim
Değerlendirdiniz mi canımEvet canım pikk bugün benimde pik çıktı
Senin de pikti dün. Bugünn de baktın mı lh. Değerlendirebildin miDeğerlendirdiniz mi canım
Kuzum şimdi yapay zekaya sordum dpo 9-10 dedi. Yani buradaki 12-13.günler olmuş yumurtlama dediAteş takibi
36.3
36.5
36.2
36.4
36.2
36.3
36.3
36.2
36.4
36.3
36.5
36.5
36.7
36.5
36.7
—-
36.7
36.7
36.6
36.6
36.7
36.7 Bugün test negatif
Kızlar ben dpo12 sayıyorum kendimi doğru mudur ? 2 güne adet olmam gerek ateşim düşmüyor
Aynen bana da 36.7 ilk olduğu zamanı dpo1 saydı sürekli 2 2 geri gidiyorum şaka gibiKuzum şimdi yapay zekaya sordum dpo 9-10 dedi. Yani buradaki 12-13.günler olmuş dedi
Valla ya şaka gibi. Hala umut var. Ben bugünü 9 saydımAynen bana da 36.7 ilk olduğu zamanı dpo1 saydı sürekli 2 2 geri gidiyorum şaka gibiAma bu durumda doğru olabilir çünkü hiç düşme yok ateşimde bence dpo12 biraz düşmeliydi. Ozaman dpo10 mu sayayım kendimi
Klomeni doktor kontroluyle mi kullanıosunuzHmm anladım inositole bende başladım klomene de dün başladım. Bakalım neler bekliyor beni. Tekrardan hayırlı olsun canım
Açıkçası bu aya ait umudum yoktu zaten. Çünkü insan hissediyor. Ben o hissi yaşamadım bu aySağol canım Allah razı olsun umudunu kaybetme adet olana kadar hala umut vardır
Aşkım orada çizik olan kısım ayağa kalkmıştım unutup öyle ölçmüştüm 36.6 gelmişti ondan yazmadım yoksa orada da bir gün var yani kafa karıştırmasınValla ya şaka gibi. Hala umut var. Ben bugünü 9 saydım
Hayır ben şuan kendim alıp kullandım ama ilaç bittikten sonra kontrole gitmeyi düşünüyorum. İlk gebeliğimde de öyle yapmıştımKlomeni doktor kontroluyle mi kullanıosunuz
Nasil kullanılıyor klomenHayır ben şuan kendim alıp kullandım ama ilaç bittikten sonra kontrole gitmeyi düşünüyorum. İlk gebeliğimde de öyle yapmıştım
Yok anladım ben onu zaten onu da saydım. Ben ilk 36.7 den sonraki günü 1 dpo diye düşündüm. Çünkü çatladığında yüksekliyor ya ateş o yüzden yoksa yalnış mı şeyettim. Yani şöyle ilk 36.7 de çatladı değil mi ertesi günü 1 dpo olmaz mı kiAşkım orada çizik olan kısım ayağa kalkmıştım unutup öyle ölçmüştüm 36.6 gelmişti ondan yazmadım yoksa orada da bir gün var yani kafa karıştırmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?