- 25 Ekim 2025
- 196
- 40
- 13
- 32
- Konu Sahibi marmelad01
- #1.781
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsinGözünüz aydın![]()
Evet şükürHamilesin![]()
Evet şükür![]()
Allah razı olsun sizede nasip olsun inşallahÇok sevindim
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin minik mucizemKızlar sonuç çıktı![]()
Gözünüz aydın tebrik ederimKızlar sonuç çıktı![]()
İnşallah yaaa çok istiyorum inşallah sağlıkla gelsinAllah razı olsun sizede nasip olsun inşallah![]()
Aminnnn inşallah canımHayırlı olsun canım sağlıkla gelsin minik mucizem![]()
Teşekkür ederim sizede nasip olsun inşallahGözünüz aydın tebrik ederim![]()
Ben 27 ya da 28 batBen de galiba 4 aralıkta bat sizin
Ya maşAllah gözünüz aydın olsun inş sağlıklıca ilerler hayırlı olsunKızlar sonuç çıktı![]()
Canınız sağolsun yeni yıla gebe girersiniz inş aralık ayı sizi bekliyorRegl oldum maalesef çoğaldı.
Benim 3-4 gündür kasık ağrım var rahim bölgesinde yumurtalıkta değil aşırı mide yanmam var ama bunun sebebi gebelikle ilgili değildir tabiiLh takibi ve kasık ağrılarımı dinledim. 18-19 pik gördüm. 20’sinde su gibi akıntı gördüm. Çatlama anı olabilirmiş. Ay işte herkes gibi umutlanmadan kendimi dinlemeye çalışıyorum. :))) Olur ya da olmaz gibi hissim de yok. Bakalımmm :))![]()
Merhaba fiyat nedir bunun ben kullanmadım ama duydum bunu daKızlarrrr doktor bana böyle bir folik asit başlattı yumurtlamayı destekliyormuş aramızda kullanan ya bilen var mı
Aminnn inşallah canımYa maşAllah gözünüz aydın olsun inş sağlıklıca ilerler hayırlı olsun![]()
Şuan ne belirtisiniz varBen 27 ya da 28 bat
Ben kullanıyorum hem folik asit hem de aslında inositol var inositol yumurtlamayı çok düzenliyormuş özellikle pcos dabenimki de aynı markaKızlarrrr doktor bana böyle bir folik asit başlattı yumurtlamayı destekliyormuş aramızda kullanan ya bilen var mı