• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Yaaa canımsın inşallah. İnanır mısın çok çok çok ihtiyacım var bu habere. Olmazsa yakın zamanda doktora gitmeyi düşünüyorum ama hiçççççç gitmek istemiyorum ama böyke boş boşta oturmak istemiyorum. Ağzından bal damlıyor kuzum
İnşallah canım güzelliğiyle sarıp sarmalasın seni bebişin inanıyorum 💗

İyiyim çok şükür balım,bu ay ovulasyon da yapmıyorum canım doktorumu değiştirme kararı aldım bir yıldır tedavi altındayım ama bir ilerleme olmadı yeni bir doktor buldum işinde uzman ama muayene pahalı birde ona görüneyim dedim baştan tüm gerekli testleri yapıyormuş normal yolla olmz zor falan derse tüp bebeğe yönlendiriyor muş alanında çok iyiymiş . Bende biraz konudan uzaklaştım ama sizleri okuyorum takip ediyorım
İyi yapmışsın kuzum inşallah bu doktorun uğurlu gelir

Maşallah kuzum çok güzel yükselmiş çok şükür sağlıcakla kucağına al bebişini. Bizlerede dua etmeyi unutma
Her zaman ediyorum ve sizi de topiği de unutmam yıllar sonra bile (duygusal) 💜 hepinizi seviyorum en güzellerini diliyorum hakkınızda 🪷🐣🐣

marmelad01 marmelad01 Dil-i bitab Dil-i bitab diğer yumurtlama da en fazla 36.7 ye çıkmıştı ateşim düştü sonra adet olmadım ve tekrar yumurtlama yaşıyorum dpo4te başladım 36.8-36.7-36.9 bugün umut var mı acaba 🫠
Güzel gidiyor Dpo kaç şuan ? 7 mi
Yumurtlama olmamış olabilir önceki ölçüm yanlış ya da başka etken sebebiyle yükselmiş olabilir
Yumurtlama olup gebelik hariç adet gelmediğini daha hiç görmedim

Back
X