Kasım-Aralık Tüp Bebek Sürecim

Şu an hala iğneleri kullanıyorum, bu cumartesi 3. Kontrol olacak ve büyük ihtimalle çatlatma iğnesi verilecek. Doktorum ya pazartesi ya salı opu olur dedi.

Merhaba bende başladım 3. Kez bu sefer uzun protokolle devam ediyoruz.adetimin 21. Günü gonapeptyl ile başladım

Umarım bu defa olumlu sonuç alırsınız, ben uzun protokolü hiç bilmiyorum. Gelişmelerden bizi de haberdar edin
21. Günden sonra 6 gün içinde adet olman lazım dedi olsanda olmasanda iğneye devam dedi. 6. Gün olmazsan ara dediler bende bekliyorum bugün 5. Günüm bilgilendirmeye devam ederim.

Güncelleme; 3 gün iğne kullanımı sonrası bugün 3. Kontrolüme gittim. Bugün için gonal f yapacakmışım son kez, ovitrelle (çatlatma iğnesi) de aldım. Bu salı opu günüm olarak belirlendi. Doktorum 17/16/15 mm büyüklüklerinde birçok yumurta saydı. Bir de tedavi sonrası için de bir ilaç yazdı. Umarım her şey yolunda gider, eşim birkaç gündür sigara içmiyor sperm kalitesi en iyi şekilde olsun diye. (inş tamamen bırakır) Ben de yememe içmeme dikkat edip iğne ve ilaçları düzenli kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…