- 6 Kasım 2014
- 609
- 355
- 303
- 32
- Konu Sahibi yavru kartal
- #3.881
Tutmadı malesef canım doktordan kan pıhtılaşması için tahlil istedim 1 ay bekliyoruz kısmetse ondan sonra tüp bebeğe geçicezNoldu canım sonuç?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tutmadı malesef canım doktordan kan pıhtılaşması için tahlil istedim 1 ay bekliyoruz kısmetse ondan sonra tüp bebeğe geçicezNoldu canım sonuç?
Bir ay o ay da normal dene canımİnşallah faydasını görür . Bana göre değil doktora göre zaman kaybı canım yasım 28 diye ben senin yerinde olsam beklemem dedi
İnşallah canım bu sefer olur. Rabbim nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar hepimizeOlsun ne dediğine bakma yap sen hiç belli olmaz bu işler hayırlısı olsun canım hepimiz için
Senin kistler kayboldu mu?İnşallah canım bu sefer olur. Rabbim nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar hepimize![]()
Daha ultrasonla bakılmadı canım. Ama doktor geçer önemli değil dediSenin kistler kayboldu mu?Umutlu Anne Bekleyiste sen ne yapıosun? Ben bu ay klomen kullandım dogal deniyoruz
İYi olmuş canım. Benim doktor dinlen dedi bu ay bişey kullanmadımSenin kistler kayboldu mu?Umutlu Anne Bekleyiste sen ne yapıosun? Ben bu ay klomen kullandım dogal deniyoruz
Ben inofolic combi kullanıyorum onun haricinde yaptıgım bir şey yok. İnşallah ay sonunda güzel haber alırızSenin kistler kayboldu mu?Umutlu Anne Bekleyiste sen ne yapıosun? Ben bu ay klomen kullandım dogal deniyoruz
Geçen ay senin çok agrın olmuştu ben de de bubay feci iki tarafım da agrıo özellikle yururken iki tarafıma da sancı yapıo sen de de agrı o sekilde miydi?Daha ultrasonla bakılmadı canım. Ama doktor geçer önemli değil dedi
Kist mi oldu dye supheleniorum dr hiç bakmadı bunay bana cunkuGeçen ay senin çok agrın olmuştu ben de de bubay feci iki tarafım da agrıo özellikle yururken iki tarafıma da sancı yapıo sen de de agrı o sekilde miydi?
Insallah canım bekliyoruz vallahiBen inofolic combi kullanıyorum onun haricinde yaptıgım bir şey yok. İnşallah ay sonunda güzel haber alırız![]()
Evet canım iki tarafta da vardı kist olmuş. Aşılamadan sonra adetle tekrar ultrason bakmadı mıGeçen ay senin çok agrın olmuştu ben de de bubay feci iki tarafım da agrıo özellikle yururken iki tarafıma da sancı yapıo sen de de agrı o sekilde miydi?
Hayır bakmadı adet oldum dedim tamam dedi o kadar bakarsan özel doktor bir deEvet canım iki tarafta da vardı kist olmuş. Aşılamadan sonra adetle tekrar ultrason bakmadı mı
Ee tekrar bakmadan klomene neden başladı zaten aşılamadada klomenle oluyor tedavi kisttin varsa o da büyürHayır bakmadı adet oldum dedim tamam dedi o kadar bakarsan özel doktor bir de![]()
Geçen ay iğneli yaptı canım bu ay sadece klomen kullanalım dedi klomenden sonra gitmem gerekti ama gidemedim; şimdi idrarımda da acayip bir koku var, böyle bir şey yaşayan var mı acaba?Ee tekrar bakmadan klomene neden başladı zaten aşılamadada klomenle oluyor tedavi kisttin varsa o da büyür
Bana da bakmadan tekrar aşılama dedi .Hayır bakmadı adet oldum dedim tamam dedi o kadar bakarsan özel doktor bir de![]()
Acaba enfeksiyon mu oldu yanma da var mı ?Geçen ay iğneli yaptı canım bu ay sadece klomen kullanalım dedi klomenden sonra gitmem gerekti ama gidemedim; şimdi idrarımda da acayip bir koku var, böyle bir şey yaşayan var mı acaba?
Enfeksiyonun var o zaman canım bence bi git görüş . İğnede hapta yumurta geliştiriyor. Ultrasonla bakmadan vermek sağlıklı değil. Düşünsene benim 8,5 cm kistim var yeniden ilaç kullansam tüplere ya da Rahime zarar verecek boyutlara ulaşabilir. Bence git görüş. Çatlatma iğnesi olcan mıGeçen ay iğneli yaptı canım bu ay sadece klomen kullanalım dedi klomenden sonra gitmem gerekti ama gidemedim; şimdi idrarımda da acayip bir koku var, böyle bir şey yaşayan var mı acaba?
Geçen sana dikkat etmiyorum dedim ya dememle bir şeyler fark etmeye başladımKızlar aşılamadan sonraki ay akıntınızda değişiklik oldu mu
Kız ole şeymi olur niye gitmedinGeçen ay iğneli yaptı canım bu ay sadece klomen kullanalım dedi klomenden sonra gitmem gerekti ama gidemedim; şimdi idrarımda da acayip bir koku var, böyle bir şey yaşayan var mı acaba?