- Konu Sahibi yavru kartal
- #3.901
Evet ama iki güne regl gelir gibi çünkü ole belirtiler var ve çok kasik ağrısı oldu test yaptım hatta bugün negatifKızlar aşılamadan sonraki ay akıntınızda değişiklik oldu mu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ama iki güne regl gelir gibi çünkü ole belirtiler var ve çok kasik ağrısı oldu test yaptım hatta bugün negatifKızlar aşılamadan sonraki ay akıntınızda değişiklik oldu mu
Benim adetim bittiğinden beri çok fazla akıntım okuyor ilk 10 gün sarıydı şimdi hem şeffaf hem kremsi çok çok açık sarımsı gibi geliyor . Geçen ay ki ilaçlardan mı acabaGeçen sana dikkat etmiyorum dedim ya dememle bir şeyler fark etmeye başladımşimdi akıntıma dikkat ederim ama pek kuru değilim diyeyim
Rabbim daha fazla bekletmeden sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin tez vakitte. Yüzümüz gülsün bu ayEvet ama iki güne regl gelir gibi çünkü ole belirtiler var ve çok kasik ağrısı oldu test yaptım hatta bugün negatif![]()
Nasıldı canımEvet ama iki güne regl gelir gibi çünkü ole belirtiler var ve çok kasik ağrısı oldu test yaptım hatta bugün negatif![]()
Baya negatif yaa hiç silik falan çizgi yok teste güveniyorum da bakalım şuan diyetteyim sağlıklı besleniyorum bi 6 ay sonra tup bebek gorusmelerine baslayacagim insallah insallah gerek kalmaz kendiliginden tutar niyeyse cok korkuyorum tup bebektenNasıldı canım
İnşallah canım kendiliğinden hamile kalırsınBaya negatif yaa hiç silik falan çizgi yok teste güveniyorum da bakalım şuan diyetteyim sağlıklı besleniyorum bi 6 ay sonra tup bebek gorusmelerine baslayacagim insallah insallah gerek kalmaz kendiliginden tutar niyeyse cok korkuyorum tup bebekten![]()
çatlatma da vermedi sadece klomen catlama sıkıntım yok zaten benim 8,5 cm baya ciddi buyuk bişey nerdeyse avuc kadar oluo oyle mı dedı sana tez zamanda gecer ınsEnfeksiyonun var o zaman canım bence bi git görüş . İğnede hapta yumurta geliştiriyor. Ultrasonla bakmadan vermek sağlıklı değil. Düşünsene benim 8,5 cm kistim var yeniden ilaç kullansam tüplere ya da Rahime zarar verecek boyutlara ulaşabilir. Bence git görüş. Çatlatma iğnesi olcan mı
Evet canım kendiliğinden atılır dediçatlatma da vermedi sadece klomen catlama sıkıntım yok zaten benim 8,5 cm baya ciddi buyuk bişey nerdeyse avuc kadar oluo oyle mı dedı sana tez zamanda gecer ıns
Yanma yok afedersiniz sadece kokuAcaba enfeksiyon mu oldu yanma da var mı ?
Enfeksiyon gibi geldi bana ama inşallah değildirYanma yok afedersiniz sadece koku
Mantarda olabilir canım diyim bende de olmuştu. Benim hatta düşünlerimin olduğu zamanlarda oldu iki kere. Beta değerinin artıp düşmesi mantarı tetikliyomusYanma yok afedersiniz sadece koku
Aynı şekilde koku vardı fitil krem bide antibiyotik vermişti doktorum geçti zaten hemenYanma yok afedersiniz sadece koku
merhaba canım ben aşılama olalı 6 gün oldu ve o günden beri kasıklarımda ağrı var ve şimdi araştırırken sende de olduğunu gördüm ne kadar sürdü ağrı ve hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alasın bebeğiniPazartesiye kadar bekleyeyim diyorum geçmezse danışırım
Benim aşılama sonrası kasık ağrısı oldu çok canım aşılamadan bir hafta sonra da yumurtlama akıntısı gibi afedersin sümüksü peçeteye sildikçe gelen bir akıntım oldu en büyük belirtim buydu aşılamanın 10.günü test negatif 12.günü çok silik bir çizgi gördüm 14.günü de bhcg 46 çıktı canımmerhaba canım ben aşılama olalı 6 gün oldu ve o günden beri kasıklarımda ağrı var ve şimdi araştırırken sende de olduğunu gördüm ne kadar sürdü ağrı ve hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alasın bebeğini![]()
Günü sayarken aşılama gününü 1. Gün olarak mi sayıyorsunuzBenim aşılama sonrası kasık ağrısı oldu çok canım aşılamadan bir hafta sonra da yumurtlama akıntısı gibi afedersin sümüksü peçeteye sildikçe gelen bir akıntım oldu en büyük belirtim buydu aşılamanın 10.günü test negatif 12.günü çok silik bir çizgi gördüm 14.günü de bhcg 46 çıktı canım
Ben aşılama gününü 1. Gün saymıştımGünü sayarken aşılama gününü 1. Gün olarak mi sayıyorsunuz
Asilamanin kacinci gunu öğrendinizBen aşılama gününü 1. Gün saymıştım
14.günü öğrendimAsilamanin kacinci gunu öğrendiniz
Kanda kac cıktı degeriniz 14. Gün14.günü öğrendim
46 çıktı ilk değerim 14.gündeKanda kac cıktı degeriniz 14. Gün