Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar ya sizde de oldu mu acaba simdi asilamamim 5. Gunu az once sol yumurtaligimdan göğsümun altina dogri ince bir cizgi seklinde bi sizlama girdi ama keskindi neler oluyor boyle icimde
Sen az daha gez yavrum çıkma dışarı arabaya binme kendini sıcak tut yat dinlen

Bende tup bebek düsunuyorum ama 15bini gözden cikartmak lazim. Daha cok para biriktirmek lazim
Canım 3 aşılamadan sonra rapor çıkıyor bizim burda ki tüp bebek merkezinde 1.700 yapıyorlar ve çok ilgililer çevremde iki kişi var önceden 2 kez tüp bebek başarızlığı vardı şanslarını birde burda denediler ikisininde tuttu olumlu çok kişiden duydum bende 3. Aşılamam tutmazsa görüşmeye gideceğim şehirdışından gelenlerde var ve işlerinde çok başarılılar diğer yerler çok pahalı

Hangi sehir canim. Benimde 3.asilamam ama ozelde oldugundan kabul görmuyor sanirim

Kızlar daha sonucumuz bile belli değil neden sürekli tüp bebek muhabbeti yapıyorsunuz. Olumlu düşünün olumlu olsun. İnşallah hepimiz anne olcaz

Tememmimiz bu canim .olumlu olursa sevinir olumsuz olursa yolumuza devam ederiz

Kızlar merhaba inşallah güzel haberler alacağız hep birlikte kimse moral bozmasın. Dün gece 12 de çatlatma iğnemi yaptım bugün acayip kasıklarım ağrıyor ve çatlama iğnesini vurduğum tarafım ağrıyor bu normal mi ? yarın aşılamam olacak inşallah sorunsuz bir şekilde geçer. Dikkat etmemiz gereken bişey var mı ?

Benim o kadar çok ağrım oluyor ki hiç bilmiyorum canım
benimde igneden sonraki 36.saat olan gece agrimdan sancimdan uyuyamadim ve hala yogun olmasada kasiklarimda dolgunluk agri var ozellikle hafif wc tuttugumda tuvalete gittikten sonra feci agrim oldu bugun sizdede kucuk abdest tutup sonra yapinca sanci oluyormu cok garip

Aynısını yaşıyorum

Afedersin yaparken de bi agri oluyor mu sizde de . Ben de tutup sonra yapınca oluyor bir şey batar gibi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…