- 4 Nisan 2019
- 5.912
- 6.337
- 198
- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #1.961
İnşallah bebiştendir canımBen de değiştiriyorum ama sivilcelendim canım ben 9. Günüm ama hayırlısı bakalım
Yok bee ne yerleşmesi adet agrım var idrar testi negatif. Benim beta değerim 1 bile olsa idrarda pozitif cikiyoNeden yerleşmemi bugün kaçıncı günün
Hayırlısı olsun inşallah canım Allah büyükYok bee ne yerleşmesi adet agrım var idrar testi negatif. Benim beta değerim 1 bile olsa idrarda pozitif cikiyo
Aynen canım yaa hayırlısıHayırlısı olsun inşallah canım Allah büyük
Devam ediyor mu peki canım? Adet mi sence?Yok bee ne yerleşmesi adet agrım var idrar testi negatif. Benim beta değerim 1 bile olsa idrarda pozitif cikiyo
Beklemedeyim canım şuanDevam ediyor mu peki canım? Adet mi sence?
Gebelik testin bugün negatif mi çıktı?Beklemedeyim canım şuan
Evet canım yeni yaptım aynı zamanda ovulasyonada bakıyorum negatifGebelik testin bugün negatif mi çıktı?
Sen az daha gezKizlar ya sizde de oldu mu acaba simdi asilamamim 5. Gunu az once sol yumurtaligimdan göğsümun altina dogri ince bir cizgi seklinde bi sizlama girdi ama keskindineler oluyor boyle icimde
Hayırlısı olsun. Akıntı devam eder mi o önemli?Evet canım yeni yaptım aynı zamanda ovulasyonada bakıyorum negatif
Canım 3 aşılamadan sonra rapor çıkıyor bizim burda ki tüp bebek merkezinde 1.700 yapıyorlar ve çok ilgililer çevremde iki kişi var önceden 2 kez tüp bebek başarızlığı vardı şanslarını birde burda denediler ikisininde tuttu olumlu çok kişiden duydum bende 3. Aşılamam tutmazsa görüşmeye gideceğim şehirdışından gelenlerde var ve işlerinde çok başarılılar diğer yerler çok pahalıBende tup bebek düsunuyorum ama 15bini gözden cikartmak lazim. Daha cok para biriktirmek lazim
Bende de cıktı 1 taneKızlar benim de olmadı galiba sivilcelendim
Canım 3 aşılamadan sonra rapor çıkıyor bizim burda ki tüp bebek merkezinde 1.700 yapıyorlar ve çok ilgililer çevremde iki kişi var önceden 2 kez tüp bebek başarızlığı vardı şanslarını birde burda denediler ikisininde tuttu olumlu çok kişiden duydum bende 3. Aşılamam tutmazsa görüşmeye gideceğim şehirdışından gelenlerde var ve işlerinde çok başarılılar diğer yerler çok pahalı
Kızlar daha sonucumuz bile belli değil neden sürekli tüp bebek muhabbeti yapıyorsunuz. Olumlu düşünün olumlu olsun. İnşallah hepimiz anne olcaz
benimde igneden sonraki 36.saat olan gece agrimdan sancimdan uyuyamadim ve hala yogun olmasada kasiklarimda dolgunluk agri var ozellikle hafif wc tuttugumda tuvalete gittikten sonra feci agrim oldu bugun sizdede kucuk abdest tutup sonra yapinca sanci oluyormu cok garipBenim o kadar çok ağrım oluyor ki hiç bilmiyorum canım
Aynısını yaşıyorumbenimde igneden sonraki 36.saat olan gece agrimdan sancimdan uyuyamadim ve hala yogun olmasada kasiklarimda dolgunluk agri var ozellikle hafif wc tuttugumda tuvalete gittikten sonra feci agrim oldu bugun sizdede kucuk abdest tutup sonra yapinca sanci oluyormu cok garip
Afedersin yaparken de bi agri oluyor mu sizde de . Ben de tutup sonra yapınca oluyor bir şey batar gibi oluyorbenimde igneden sonraki 36.saat olan gece agrimdan sancimdan uyuyamadim ve hala yogun olmasada kasiklarimda dolgunluk agri var ozellikle hafif wc tuttugumda tuvalete gittikten sonra feci agrim oldu bugun sizdede kucuk abdest tutup sonra yapinca sanci oluyormu cok garip
aynen zorlanarak yapiyorum bazen ozellikle bugun 2defada oldu 6.gunum catlatma ignesinden sonraAfedersin yaparken de bi agri oluyor mu sizde de . Ben de tutup sonra yapınca oluyor bir şey batar gibi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?