- 15 Şubat 2009
- 3.940
- 1.889
- 723
- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #1.981
kac yumurta olmustu senin canimAynısını yaşıyorum
O kadar umutsuz olma dedim sanaKizlar sag kasigimda gaz sancisi gibi bir agri oluyor. Hayirlara vesile olsun.
2 canım biri sağ biri solkac yumurta olmustu senin canim
ins. canim senin kacinci gunun igneden sonraKizlar sag kasigimda gaz sancisi gibi bir agri oluyor. Hayirlara vesile olsun.
acaba fazla yumurtadanmi oluyor diye dusundum ise yaramasada sagda 3yumurtam solda 1yumurtam var benim2 canım biri sağ biri sol
Senin çokmuşta benim az olduğu halde ağrıyorins. canim senin kacinci gunun igneden sonra
acaba fazla yumurtadanmi oluyor diye dusundum ise yaramasada sagda 3yumurtam solda 1yumurtam var benim
demekki cokla alakali degilmis canim benim 3tanesi ise yaramaz sagda yapisiklik oldugundan ise yaramaz canimSenin çokmuşta benim az olduğu halde ağrıyor
hic beklemw yap sabaha ben 10.gun baslamayi dusunuyorumBenimde 12. Gün bugün yarın sabah idrarda test yapsam mı acaba bi yandanda ara ara adet sancısı gibi ağrı girip çıkıyor korkuyorum yapmayada
Canim ben 12.gun idrar testi yaptim negatif cikti daha sonra 16.gun gittigimde 2 haftalik hamile oldugumu ogrendim bendede agri vardi senin gibi bende adet olacam saniyordum hayirlisi olsun insallah bebisin seninledirBenimde 12. Gün bugün yarın sabah idrarda test yapsam mı acaba bi yandanda ara ara adet sancısı gibi ağrı girip çıkıyor korkuyorum yapmayada
O kadar umutsuz olma dedim sana
Peki tek yumurtayla aşılama olan birinde normal mi iki tarafta da agri olması kist mi oluştu ki acaba ben de ? Bir de sizde kasiginizda iğne olduktan aında ki yanma gibi bir yanma da oluyor mu ?
ins. canim senin kacinci gunun igneden sonra
acaba fazla yumurtadanmi oluyor diye dusundum ise yaramasada sagda 3yumurtam solda 1yumurtam var benim
demekki cokla alakali degilmis canim benim 3tanesi ise yaramaz sagda yapisiklik oldugundan ise yaramaz canim
bnim de ayni..12sinde yaptirmistim test aldm erken gebelik testlerindenBenimde 12. Gün bugün yarın sabah idrarda test yapsam mı acaba bi yandanda ara ara adet sancısı gibi ağrı girip çıkıyor korkuyorum yapmayada
Evet çatlatma iğnesinden sonra olur bunlarKızlar merhaba inşallah güzel haberler alacağız hep birlikte kimse moral bozmasın. Dün gece 12 de çatlatma iğnemi yaptım bugün acayip kasıklarım ağrıyor ve çatlama iğnesini vurduğum tarafım ağrıyor bu normal mi ? yarın aşılamam olacak inşallah sorunsuz bir şekilde geçer. Dikkat etmemiz gereken bişey var mı ?
Ayyy inşallahhh kuzucum öyle olmustur çatlamıştırCanim senin diger yumurtanda iyiydi kücuk degildi zaten.ertesi günü igne olana kadarda gelismistir.catlatma ignesi yumurtayi biranda gelistirip catlatiyor bence o yumurtanda catlamistir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?