Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benimde 12. Gün bugün yarın sabah idrarda test yapsam mı acaba bi yandanda ara ara adet sancısı gibi ağrı girip çıkıyor korkuyorum yapmayada
Canim ben 12.gun idrar testi yaptim negatif cikti daha sonra 16.gun gittigimde 2 haftalik hamile oldugumu ogrendim bendede agri vardi senin gibi bende adet olacam saniyordum hayirlisi olsun insallah bebisin seninledir

Peki tek yumurtayla aşılama olan birinde normal mi iki tarafta da agri olması kist mi oluştu ki acaba ben de ? Bir de sizde kasiginizda iğne olduktan aında ki yanma gibi bir yanma da oluyor mu ?

O kadar umutsuz olma dedim sana

Bu degisik bir agri gaz sancisi gibi. Bugün elim ayagim sudan cikmadi o yüzden de olabilir. Ama yinede mutlu oldum. Insan agrisi sancisi olunca sevinirmi seviniyoruz vallahi. Mazoşist mi diyorlar ne o oldum iyice.

Peki tek yumurtayla aşılama olan birinde normal mi iki tarafta da agri olması kist mi oluştu ki acaba ben de ? Bir de sizde kasiginizda iğne olduktan aında ki yanma gibi bir yanma da oluyor mu ?

Canim senin diger yumurtanda iyiydi kücuk degildi zaten.ertesi günü igne olana kadarda gelismistir.catlatma ignesi yumurtayi biranda gelistirip catlatiyor bence o yumurtanda catlamistir.

ins. canim senin kacinci gunun igneden sonra

acaba fazla yumurtadanmi oluyor diye dusundum ise yaramasada sagda 3yumurtam solda 1yumurtam var benim

Canim ben 2 gun arayla 2 tane vuruldum ilki cumartesi gecesi 2.si pazartesi öglen. 2.den hesaplarsam 6.gün oluyor

Kızlar aşılama sonrası adetiniz aşılamadan sonra 14 günde mi geldi yoksa önceki adet düzeniniz göre mi geldi?

demekki cokla alakali degilmis canim benim 3tanesi ise yaramaz sagda yapisiklik oldugundan ise yaramaz canim

Canim öyle düsünme bugun bir forumda okudum sag tüpü komple kapali oldugu halde sagdan yumurtlayip gebe kalmis. Döllenmeden sonra sol tüpede yönelebiliyor demekki. Yeterki rabbim istesin. Bakardin ikiz üçüz gelirmis.

Evet çatlatma iğnesinden sonra olur bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…