- 4 Nisan 2019
- 5.912
- 6.337
- 198
- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #2.001
Benimde 12. Gün bugün yarın sabah idrarda test yapsam mı acaba bi yandanda ara ara adet sancısı gibi ağrı girip çıkıyor korkuyorum yapmayada
Kızlar çatlatma iğnesinden itibaren mi aşılama gününden itibaren mi sayıcaz
Bu degisik bir agri gaz sancisi gibi. Bugün elim ayagim sudan cikmadi o yüzden de olabilir. Ama yinede mutlu oldum. Insan agrisi sancisi olunca sevinirmi seviniyoruz vallahi. Mazoşist mi diyorlar ne o oldum iyice.
Benim ilk aşılama da yumurta çok fazla hızlı gelişti 9.günde catlatma iğnesi oldum 41 saat sonra da aşılama oldum. Catlatma iğnesini vurduktan tam 14 gun sonraadet olmuş oldum. Normalde dongum 26 28 gunKızlar aşılama sonrası adetiniz aşılamadan sonra 14 günde mi geldi yoksa önceki adet düzeniniz göre mi geldi?
Yok kendine öyle deme şuan ben de öyleyiminşallahhh güzel seyler oluyordur
İnşallahhh görürüm o çift çizgiyiCarsamba günu senden cift cizgili bir test fotosu istiyoruz
Sağolasın canımCatlama ignesinin 14.asilamanin 12.günu erken gebelikte cikar diyorlar. Benim daha once catlatma ignesinin 12.13.günde pozitif cikmisti
Sağolasın canım
Ben de olmadım hala bir belirti de yok. Benim normalde 28-29 günde oluyor. Ama aşılama 12 kasımda çatlatma iğnesi 10 kasımda oldum. Benim de gecikebiliyor adetim heyecandan fln. Merak ettim ben de. Senin doktorların dediği gibi tam 14 günde gelmiş. Bakalım benim ne olacakBenim ilk aşılama da yumurta çok fazla hızlı gelişti 9.günde catlatma iğnesi oldum 41 saat sonra da aşılama oldum. Catlatma iğnesini vurduktan tam 14 gun sonraadet olmuş oldum. Normalde dongum 26 28 gun
sag tupten soltupe baglantimi var ayri noktalarda degilmi nasil yonleniyor hic analamafim canim. ins. olsunda 2tanede olsa basgoz ustune severim cocuklariCanim öyle düsünme bugun bir forumda okudum sag tüpü komple kapali oldugu halde sagdan yumurtlayip gebe kalmis. Döllenmeden sonra sol tüpede yönelebiliyor demekki. Yeterki rabbim istesin. Bakardin ikiz üçüz gelirmis.
Kesinlikle katılıyorum ben de çok okudum o şekilde hamile kalanlarısag tupten soltupe baglantimi var ayri noktalarda degilmi nasil yonleniyor hic analamafim canim. ins. olsunda 2tanede olsa basgoz ustune severim cocuklari
Yaaa senin adına çok sevindim canım hayırlı olsun senin içindeCanim ben 12.gun idrar testi yaptim negatif cikti daha sonra 16.gun gittigimde 2 haftalik hamile oldugumu ogrendim bendede agri vardi senin gibi bende adet olacam saniyordum hayirlisi olsun insallah bebisin seninledir
Bende 2 tane var test geçen aydan ama hiç yapasım gelmiyor korkumdan tbnim de ayni..12sinde yaptirmistim test aldm erken gebelik testlerindenyarin yapcam walla catladm
yarın 13. Gün olacak aşılama gününüde sayıyorumCanim ignenin 12.günü degilmi.yarin yapabilirsin erken gebelik
Benimde özelde 3. Aşılama canım o farketmiyor raporu doktor yazıyor Çorum’da canım çevremdeki iki kişide biri 40 bin diğeri 60 bin harcadı iki tüp bebek başarısızlığı oldu bide amaaan burayı deneyelim ne kaybetcez derken tuttu hemen ilkinde rapor olduğundan 1.50 milyar felan ama raporsuz 10 -15 milyar arasıymış yani raporumuz olacağından uygun fiyat benceHangi sehir canim. Benimde 3.asilamam ama ozelde oldugundan kabul görmuyor sanirim
Ben iki aşılamada da 14 günde adet oldumKızlar aşılama sonrası adetiniz aşılamadan sonra 14 günde mi geldi yoksa önceki adet düzeniniz göre mi geldi?
Sizin üçüncü aşılamanız mı yoksa tüp bebeğe mi geçiyorsunuz? Benim ilk aşılamam. Sanırım iki aşılama istiyorlar en az tüp bebek öncesi değil miBen iki aşılamada da 14 günde adet oldum
Yok üçüncü aşılamamın 4. Günündeyim yani tutmazsa diye düşünerek yazdımSizin üçüncü aşılamanız mı yoksa tüp bebeğe mi geçiyorsunuz? Benim ilk aşılamam. Sanırım iki aşılama istiyorlar en az tüp bebek öncesi değil mi
3 başarısız aşılama olduktan sonra aşılamanı yapan doktorun rapor yazıyor tüp bebeğe geçebiliyorsunSizin üçüncü aşılamanız mı yoksa tüp bebeğe mi geçiyorsunuz? Benim ilk aşılamam. Sanırım iki aşılama istiyorlar en az tüp bebek öncesi değil mi
İnşallah bu tutunsun sıkı sıkıYok üçüncü aşılamamın 4. Günündeyim yani tutmazsa diye düşünerek yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?