- 9 Ocak 2018
- 238
- 195
- 103
- 38
- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #1.941
Crino jel ben daha önce de kullandım hiç ıslak bi sekılde akıntı yapmamıştıBen her sabah uyandığımda ic camasirim ıslak bir şekilde. Belli akıntı olmuş yani. Ama ilactan diye düşünüyorum
Canım ben progestan fitil kullanıyorum acaba ondan mı? Her sabah ıslak maalesefCrino jel ben daha önce de kullandım hiç ıslak bi sekılde akıntı yapmamıştı
Benim de öyle oluyor canım ama aşırı derecede değilAfedersin akıntın su gibi altına kaçırmışın gibi ıslak oluyor muydu
Gün içinde de oluyor mu sadece. Sabah mı çünkü bende gün içinde de oluyor fitildeb yada jel den kaynaklı oldugunu düşünmüyorumCanım ben progestan fitil kullanıyorum acaba ondan mı? Her sabah ıslak maalesef
Benim ki aynı altıma kaçırmışım gibiBenim de öyle oluyor canım ama aşırı derecede değil
İnşallah güzel bir sebeptendir canımBenim ki aynı altıma kaçırmışım gibi
Gün içinde de az az oluyorGün içinde de oluyor mu sadece. Sabah mı çünkü bende gün içinde de oluyor fitildeb yada jel den kaynaklı oldugunu düşünmüyorum
Evet ama şuan progestan kullandığımız için sarımsı yoğun bi akıntı zaten geliyoAfedersin akıntın su gibi altına kaçırmışın gibi ıslak oluyor muydu
Ben zaten başlamıştım yaa aşılamayıda tüp bebek raporu için yapıyorum açıkçasıBende tüp bebek arastirmalarina basladim
Kızlar benim de olmadı galiba sivilcelendim
İnşallahhh canım inşallahhhOlumsuz düsünme canim. carsamba test yaparsin belki. Hadi bakalim ilk iyi haber senden gelsin
Ben her sabah üst değiştiriyorumBenim de öyle oluyor canım ama aşırı derecede değil
Yok benim iki gün sarı akıntım geldi 4.-5.gün şimdi şeffaf su gibi geliyorEvet ama şuan progestan kullandığımız için sarımsı yoğun bi akıntı zaten geliyo
Olabilir kuzum inşallah hamilesindirYok benim iki gün sarı akıntım geldi 4.-5.gün şimdi şeffaf su gibi geliyor
Neden yerleşmemi bugün kaçıncı gününKahverengi leke gelmeye başladı kızlar
Ben de değiştiriyorum ama sivilcelendim canım ben 9. Günüm ama hayırlısı bakalımBen her sabah üst değiştiriyorum
Amin canım inşallahOlabilir kuzum inşallah hamilesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?