- 13 Ekim 2011
- 2.994
- 3.598
- 448
- Konu Sahibi can_yoldas1
-
Umarım gidebilirsiniz askerlerinizin yemin törenine çok başka duygu o gittim yaşadım söylüyorum ...
Muhteşem birşey onları öyle görmek insan bir kez daha durur duruyor duygulanıyor ...
Hayatımın en güzel günlerinden biriydi
slm kızlar
siz askerlerinizi bizde sizin yollarınızı gözlüyoruz alt devrelerimiz olarak(91/2 yiz biz) benden başka tekirdağ yolcusu göremedim başka bakalım belki sizden gidenler olur tabi acemliği 75 gün yapanlar gidiyomuş oraya
Allah hepimize güç kuvvet SABIR versinbize sanmıyorum ama inşallah en azından size kadar çıkar şu tek tip askerlik
hiçmi kolay geçmez bu günlerr
arıyo ama öle hasret gidericek kadar konuşamıyoruzki 1dk falan belkicanım ne olduu neyin var haber alamıyor musun yoksa askerinden :26:
arıyo ama öle hasret gidericek kadar konuşamıyoruzki 1dk falan belkimoreli çok bozuk onunda o öle yaptıkça ben kötü oluyorum burda
saol cnm izmir gaziemirde erken gelebilmek için 5.bölüğe gitmiş arızalı bölüğüne yani arıo mesela diyoki herkes firar etmek istiyo hatta biri intar etmiş falan iyice psikolojisi bozulcak bende destek veriyorum tabii ama bazen arıyo ağlıo içim gidiyo resmen :2:anladım canım çok zor tabii ki nerede askerlik yapıyor ne olarak ? eğer onun morali bozuksa senin destek olman lazım ben burdayım seni bekliyorum anlamına gelmeli sözlerin belki o zaman daha iyi hissedersiniz ikiniz de.. askerlikte malesef doya doya konuşmak pek mümkün olmuyor bu yüzden sesini duymakla yetinmemiz gerek.. lütfen üzülme kk'da bir sürü asker yareni var hepsi destek olur sana biraz dağılır düşüncelerin üzülme olur mu canım
soyadım da adımın ilk harfiyle başlıyor canım burda söylemeyeyim de
ben istanbuldayım canım sevgilim samsunda ailesiyle birlikte gitme ihtimalim var ama benim ailem ne der bilemiyorum pek umudum da yok açıkçasıama yine de soracağım ailesi de netleştirsin kim kim gidilecek nasıl gidilecek ben de ona göre konuşurum bizimkilerle..
slm kızlar
1 dakika konuşabilmekde bir nimet emin olun biz acemilikde en az 40 dakika konuşurduk 75 gün öyle konuştuk usta birliğinde 5 dakika olduğunda seviniyodukama zaman geçtikçe alt devre geldikçe rahatladık. acemide telefon doluydu burda tek telefon var ve üst devreler rahaat rahaat konuşabilmesi için biz 5 dakka konuşuyoduk. Sonra çavuş oldu öyle rahatladık
firar edenler, intihar düşünenlerin yeri olduğunu söylemiş bi arkadaş sevgilim şu an 2. sürgün yeri olarak adlandırılan yerde. hapçısı da var manyağı da firar etmiş daha geçenlerde 3 kişiöyle şartlamasın kendini herkes bir değil ya. başındakilerden sorun olmaz umarım bol bol dua etmekden başka çaremiz yok şöyle düşünülebilir mesela bıksada , bunalsa da orda olmak zorunda ben gidiyorum deme şansı var mı? yok. ama böyle düşündükçe daha da dayanılmaz hale gelir herşey. ama orayı birbirinize kavuşmak için bi basamak olarak görürse daha çok dayanabilir herşeye seni dünüp sizi düşünüp sabretmeli.
kızlar usta birlikleriniz belli oldu mu? acemi birliği burdurdu ordan şırnağa gönderiyorlar kafayı yicem yakında
inş iyi bir yere düşer.Ben büyük şok yaşadım hiç beklemiyordum şırnak deyince başımdan kaynar sular döküldü.Allah yardımcımız olur inşcanımmbbenmm yaa üzülme sakınn allah yardım eder tatlım bnmaskerimin acemilik süresi 75 gün o yüzden belli değil daha ocak ayında belli olcak sanırımm
inş iyi bir yere düşer.ben büyük şok yaşadım hiç beklemiyordum şırnak deyince başımdan kaynar sular döküldü.allah yardımcımız olur inş
akçay 6. motorize piyade tugayı . Akçay dedikleri yerde küçük bir köy. gabar dağının eteklerinde kalıyormuşBenim erkek arkadaşıma da Şırnak çıktı4bucuk ay ama çıldırcam . size Şırnakın neresi çıktı
allah hayırlısını nasip etsin canım ya ne diyim yapıcak bişi yok malesefamin canımm benimm sende üzme kendini illa yapcak bu askerliği batı yada doğu bizlerde şans yok işte o yüzden doğuya gönderrler sevdiklerimizi bende öyle hssediyorum çnküü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?