Kasım ayı asker yarenleri buraya :)

sevindim senin adına :) bakalım ümit yok ama belli de olmaz :) sağol iyi dileklerin için

slm kızlar

siz askerlerinizi bizde sizin yollarınızı gözlüyoruz alt devrelerimiz olarak (91/2 yiz biz) benden başka tekirdağ yolcusu göremedim başka bakalım belki sizden gidenler olur tabi acemliği 75 gün yapanlar gidiyomuş oraya

Allah hepimize güç kuvvet SABIR versin bize sanmıyorum ama inşallah en azından size kadar çıkar şu tek tip askerlik

merhaba canım hoşgeldin topiğimize pek aktif değiliz malesef :) cümlemize sabır versin ben de bu topikte tekirdağ hatırlamıyorum ama belki bulursun bir yoldaş inşallah 1yıla düşer tüm istediğimiz bu

arıyo ama öle hasret gidericek kadar konuşamıyoruzki 1dk falan belki moreli çok bozuk onunda o öle yaptıkça ben kötü oluyorum burda

anladım canım çok zor tabii ki nerede askerlik yapıyor ne olarak ? eğer onun morali bozuksa senin destek olman lazım ben burdayım seni bekliyorum anlamına gelmeli sözlerin belki o zaman daha iyi hissedersiniz ikiniz de.. askerlikte malesef doya doya konuşmak pek mümkün olmuyor bu yüzden sesini duymakla yetinmemiz gerek.. lütfen üzülme kk'da bir sürü asker yareni var hepsi destek olur sana biraz dağılır düşüncelerin üzülme olur mu canım

saol cnm izmir gaziemirde erken gelebilmek için 5.bölüğe gitmiş arızalı bölüğüne yani arıo mesela diyoki herkes firar etmek istiyo hatta biri intar etmiş falan iyice psikolojisi bozulcak bende destek veriyorum tabii ama bazen arıyo ağlıo içim gidiyo resmen :2:

aa hatırladım canım ekle beni istersen :))

slm kızlar

1 dakika konuşabilmekde bir nimet emin olun biz acemilikde en az 40 dakika konuşurduk 75 gün öyle konuştuk usta birliğinde 5 dakika olduğunda seviniyoduk ama zaman geçtikçe alt devre geldikçe rahatladık. acemide telefon doluydu burda tek telefon var ve üst devreler rahaat rahaat konuşabilmesi için biz 5 dakka konuşuyoduk. Sonra çavuş oldu öyle rahatladık

firar edenler, intihar düşünenlerin yeri olduğunu söylemiş bi arkadaş sevgilim şu an 2. sürgün yeri olarak adlandırılan yerde. hapçısı da var manyağı da firar etmiş daha geçenlerde 3 kişi öyle şartlamasın kendini herkes bir değil ya. başındakilerden sorun olmaz umarım bol bol dua etmekden başka çaremiz yok şöyle düşünülebilir mesela bıksada , bunalsa da orda olmak zorunda ben gidiyorum deme şansı var mı? yok. ama böyle düşündükçe daha da dayanılmaz hale gelir herşey. ama orayı birbirinize kavuşmak için bi basamak olarak görürse daha çok dayanabilir herşeye seni dünüp sizi düşünüp sabretmeli.

canımm nerde askerinnn????

kızlar usta birlikleriniz belli oldu mu? acemi birliği burdurdu ordan şırnağa gönderiyorlar kafayı yicem yakında

kızlar usta birlikleriniz belli oldu mu? acemi birliği burdurdu ordan şırnağa gönderiyorlar kafayı yicem yakında

canımmbbenmm yaa üzülme sakınn allah yardım eder tatlım bnm askerimin acemilik süresi 75 gün o yüzden belli değil daha ocak ayında belli olcak sanırımm

canımmbbenmm yaa üzülme sakınn allah yardım eder tatlım bnm askerimin acemilik süresi 75 gün o yüzden belli değil daha ocak ayında belli olcak sanırımm
inş iyi bir yere düşer.Ben büyük şok yaşadım hiç beklemiyordum şırnak deyince başımdan kaynar sular döküldü.Allah yardımcımız olur inş

inş iyi bir yere düşer.ben büyük şok yaşadım hiç beklemiyordum şırnak deyince başımdan kaynar sular döküldü.allah yardımcımız olur inş

amin canımm benimm sende üzme kendini illa yapcak bu askerliği batı yada doğu bizlerde şans yok işte o yüzden doğuya gönderrler sevdiklerimizi bende öyle hssediyorum çnküü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…