- Konu Sahibi can_yoldas1
-
slm eresbos galiba askerin izmir gaziemire gitti benimde yiğenim 25 kasımda teslim oldu.Nasılmış orası rahatmıymış hergün arayabiliyor mu? Birde acemilikten sonra kesin izne geliyorlar mı.Burdan yazışalım seninle aynı yerde ne de olsa askerlerimiz.
Gaziemir rahat bi yer arkadaslar benim askerimde orada ama usta birlik tabi ...
Güzel ve temiz yer
91/2 den sevgiler
evet cnm keşke bnmkide orda kalabilse ordan başka bi yerde yapamaz gibime geliyo
Sizde durumlar nasıl :) ben bu haftasonu kayınpederimle gidicem büyük ihtimal.Yemin töreninden sonra hemen gönderiyorlarmış sen gitmeyi düşünüyormusun:)
Bende istanbuldayım direk uçak yok oraya otobüs ilede 9 saat sürüyor bana da çok uzakben gidemeyeceğim ne yazıkkiçok uzak bana orası
tam konuşamadık diya yazdım sonra aşkım aradııı of ne çok özlemişim çok iyi geldi sesi yaaa :98:
sağol canımm sen facebook grubundaki ceydasın sanırım ben de sema :)gözün aydın canımm :)
benim sevgilimde gaziemirde kızlaar :) ben pazar günü gittim ziyarete çok güzel bir yer bence gerci ben ilk kez asker ziyaretine gittim ve sadece ziyaretcilerin beklediği yerleri gördüm.internetten arastırdığıma göre cok rahat bir yermiş.yarında gideceğim :) keske usta birliğinde de burda olsaa
sağol canımm sen facebook grubundaki ceydasın sanırım ben de sema :)
ooo ne güzel keşke ben de gidebilsem ziyaretine ama yemin törenine gidebilecek miyim o bile belli değilinşallah yine yakın olursunuz :)
sağol canımm sen facebook grubundaki ceydasın sanırım ben de sema :)
ooo ne güzel keşke ben de gidebilsem ziyaretine ama yemin törenine gidebilecek miyim o bile belli değilinşallah yine yakın olursunuz :)
soyadım da adımın ilk harfiyle başlıyor canım burda söylemeyeyim demuhtemelen oyumdur canımm senin soyadın ne :))
ben gidicem canım yemin törenine de :) belki sende gelirsin cok mu uzaksın ? inşallah yakın oluruz sağ salim bitsinde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?