Kasım ayı asker yarenleri buraya :)

Kızlar benim eşimin yemin töreni 23 Aralık.Sizinle döncem demişti sorduğumda.Acaba bi yanlışlık mı var o döneceğini sanıyor da acemiliği devam mı edecek?

Kızlar benim eşimin yemin töreni 23 Aralık.Sizinle döncem demişti sorduğumda.Acaba bi yanlışlık mı var o döneceğini sanıyor da acemiliği devam mı edecek?

ben dönücekler diye biliyorum cnm sonuçta yemin töreni devam etmesi için usta birliğine geçmesi lazım

canım ben yanlış blgi vermişim braz önce acemilği kısa olnlar yemn törennden hemen sonra dağtıma geliyolarmış canımm

kızlarr bu şarkıyıı tüm asker yarenlerinee armağan ediyorumm

Bak yüzüme
Dolmasın gözlerin sevdam
Kurban olurum
Gözünden akan bir damla yaşa
Bu gidişin elbet dönüşü de var canım
Sonuna kadar sabret
Bu gidişin elbet dönüşü de var canım
Sonuna kadar sabret

Dayan, yıkmasın seni bu hasret
Aman, uyma ellerin sözüne
Canım, bir gün bitecek bu hasret
Dağları delip geleceğim sana

Yapma, yapma bunu...
Ağlatma bizi bu saattee

Ay canım sorma çok sulu göz oldum.
Nasıl iyimiymiş diye sorduklarında bile gözlerim doluyo, ağlamamak için zor tutuyorum kendimi

Ay canım sorma çok sulu göz oldum.
Nasıl iyimiymiş diye sorduklarında bile gözlerim doluyo, ağlamamak için zor tutuyorum kendimi

canım bnde öyle askere gidiceğini öğrendiğim gnden beri aynıyım dün teslim oldu bide bizim binada kız evlenyo kına gecesi için kızı almaya geldiklernde davul falan çaldı oynayanlar oldu onları öyle gördükçebn daha kötüoldum daha çok ağladımm

evet kıbrısa düşme ihtimalide yüksek..

ooo maaşallah maşallah topic canLanmış yaRenLer :)) hepimizi Allah kavuştrsun.. Face kuLLanıcıLarını da
"91/4 Asker yaRenLeri" sayfama bekLerimm -Esra

Benim nişanlımda burdur'a gitti.Ayın 23'ünde yemin töreni varmış sonra hemen gönderiyorlarmış.Meslekçi yazdırmış kendini Ankaraya gitme şansı yüksekmiş meslekçilerin.Ayın 23ünü iple çekiyorum şimdiden çokkk özledim Aşkım benden de kötü oldu gidince çok zor geldi ona ayrı kalmak haftasonu gel diyor bilmiyorum nasıl biticek bu böyle.

slm eresbos galiba askerin izmir gaziemire gitti benimde yiğenim 25 kasımda teslim oldu.Nasılmış orası rahatmıymış hergün arayabiliyor mu? Birde acemilikten sonra kesin izne geliyorlar mı.Burdan yazışalım seninle aynı yerde ne de olsa askerlerimiz.

canımm kıyamam sanaa biz de gitmeden önceki günlerden birinde gün batımını izlemiştik benim için 2 anlamı vardı birincisi gitmesine 1 gün daha yaklaşmıştık.. bu içimi nasıl burktu anlatamam sana ikinci anlamı da gittiğinde her gün böyle güneş batacak ve sonunda sevdiğim yine bana gelecekti bu da bana mutluluk ve güç verdi. sabırla beklersek sonunda ödülümüzü alacağız buna inanalım canım inşallah bizler de o gelinle damat gibi oluruz bekarlar bize bakıp özenir

Benimkide Burdur'da =)

ayy inşş canım ne güzell söyledin öylee:123::123:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…