- Konu Sahibi can_yoldas1
-
benim sevgilim sırf daha fazla zaman geçirebilelim diye ücretsiz izne çıktı sülüsünü alınca da işten tamamen çıkacak.. iyi ki böyle yapmışız insan doyamıyor zaten gideceğini bilince
kızlar erzincanla ilgili bilgisi olan yok mu ?? daha önce oraya asker gnderenlerr nasıl bi yerr??
benimki memleketine gitti büyüklerin yanına. bayramda da ben gideceğim ancak bayrmdan sonra 1-2 kere görüşrüsAllah kavuştursun 91/3 mü gitti? ne olarak görev yapıyo? bide abin ne olarak yapmıştı
Öğrendiniz mi canım nereye çıktıı ??
benim eşimde gidiyor aşşağı yukarı 20 günü kaldıbayramda belli olucakmış nerede yapacağı.
Depresyondayımmmm..
Selam kızlar
Bende 91/2'lerdenim kiminizin yeri belli olmuştur hayırlısı olsun şimdiden..
Benim manevi kardeşim de Burdur'a çıktı
benim eşimde gidiyor aşşağı yukarı 20 günü kaldıbayramda belli olucakmış nerede yapacağı.
Depresyondayımmmm..
evli olunca daha farklı oluyordur herhaldekısa dönem mi yapacak askerliğini?
canım senn nerde askerinn
yerler belli oldu canım e devletten öğrenebiliyosunuz bizim burdur a çıktı
t.c kimlik no yetiyor mu öğrenebilmek için yoksa mobil imza mı istiyor?
Hayırlısı olur inşallah sizin içinde.
kızlarrrr benm herşeyimde erzincana gidiyoo var mı başka sevdiğini erzincana gönderck olan
Öncelikle Allah kavuştursun kızlar, benim nişanlım 58 gün manisa kırkağaçta yaptı acemiliğini, komando olarak gitti. ama refize oldu komandoluktan. Şimdi Karsa düştü jandarma olarak.. Alışmak çok zor olacak ama ne olursa olsun zaman geçiyor.
Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bende şimdi dağıtım yerine nasıl göndericem diye düşünüyorum(((((((
Erzincan'a gelince...
Orası benim memleketim, dağına taşına havasına suyuna kurban olduğum Erzincan.
Gündüzleri nekadar sıcak olursa olsun, akşamı ve sabah erken saatleri mutlaka soğuktur memleketimin. Askerin belkide ilk defa gerçek kış görecektir eminim. (Benimkide Karsa gidiyo orası daha soğukmuş)
59. alaya Gidenler hep rahat, iyi derler. Usta birliğinde orada kalma, Kars'a Edirne'ye yada Kıbrıs'a düşme ihtimali yüksek. Erzincan doğuya çok yollamıyor diye biliyorum.
Acemilikte 75 gün diye biliyorum...
ayyyy canım benim çok sağoll yaa beni bilgilendirdiğin içinn . doğuya çok göndermiyor dedin içim ayrı bi rahatladııçok öptüm canım seni. dağıtım yeri de inş edirne olur inşş bende sık sık kaçarım yanına
Canımcım inşallah. Edirneye düşse daha ne isterki insan.. Keşke benimkide edirneye düşseydi.
Kısmet, hayırlısı neresi olacaksa orası olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?