Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

M
merhaba bende eskiden çok kilolu olarak yazıyorum size kiloların bir durma noktası oluyor orda önemli olan nokta pes etmemek ayrıca tartıda düşmemesi yağ oranı olarak düşmediği anlamına gelmez stres zaten etken ama önemli olan bence kızartma paketli gıdadan uzak durmak temiz beslenmek

Defalarca deneyenleri tebrik ediyorum. Ben bugün bu haberi aldım bütün umudum bütün pozitifliğim gitti ve 2. Yi denemeye cesaretim yok nasip ne diyelim ama bu kadar kötü olucağımı emeklerimin tek seferde böyle yerle bir olacağını düşünmemiştim çok umutluydum. Neye üzülüceğimi şaşırdım nasip ne diyim

Embriyonuz varsa vazgeçmeyin

Canim 5 kez deneyip pozitif gorenler var,umudunu kesme, varmi baska dondurulmus

O ladar haklısın ki seni çok iyi anlıyorum. Allahım tez elden normal şekilde sana süprizler sunsun inşAllah
Hepinize de pozitifleri göstersin inşallah belki de bizim için böylesi hayırlıdır diyorum ama bir yandan da Allahım bitek bizimmi çocuklarımız hayırsız çıkıcaktı da bize bunu yaşatıyosun diyorum bu kadar umut biriktirip yere çakılmak çok çok yorucu yıpratıcı

Allahin var bi bildigi, vakti var canim, Rabbim tasiyayamayacagimiz yuk vermezmis

Kızlar testim negatif çıktı 12. Günüm direk kan verdim daha önce idrar testi falanda yapmadım maalesef sonuç negatif çok üzgünüm
Bende aynı durumdayım sabahtan beri eşimle ikimizde durup durup ağlıyoruz sabah 6 da bizim için gün çok kötü başladı Allah kalplerimize ferahlık versin

Bende aynı durumdayım sabahtan beri eşimle ikimizde durup durup ağlıyoruz sabah 6 da bizim için gün çok kötü başladı Allah kalplerimize ferahlık versin
En çok da eşime üzülüyorum kan verdim oradan emin olamadı test aldırdı sonra başka yere kan verdirdi içimizde kalmasın diye herşeyi yaptı ve üstüne beni teselli ediyor ona keşke bu anı yaşatmasaydım diye kendime kızıyorum ama elimden geleni yaptım çok üzgünüm

Canım Umut hep var benim üçüncü denemem beş sene oldu ama imkanım olsa pes peşe denerdim hep şöyle düşündüm ben normal yollar ile bile insanlar bir sene deniyor tutturmiyor tüp Bebek de de öyle malesef deneyerek bulunuyor sağlıklı Embriyo

Senin kendini suçlaman eşini daha çok üzer çünkü bende en çok eşime üzülüyorum onun teseyle sperm bulundu kendini yiyip bitiriyor gözlerimin önünde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…