- 6 Kasım 2025
- 58
- 59
- 3
- 29
Ayy ya bugüm ne kadar çok negatif haberi aldıkKızlar testim negatif çıktı 12. Günüm direk kan verdim daha önce idrar testi falanda yapmadım maalesef sonuç negatif çok üzgünüm
Hadi yaKızlar testim negatif çıktı 12. Günüm direk kan verdim daha önce idrar testi falanda yapmadım maalesef sonuç negatif çok üzgünüm
merhaba bende eskiden çok kilolu olarak yazıyorum size kiloların bir durma noktası oluyor orda önemli olan nokta pes etmemek ayrıca tartıda düşmemesi yağ oranı olarak düşmediği anlamına gelmez stres zaten etken ama önemli olan bence kızartma paketli gıdadan uzak durmak temiz beslenmekYa inanın o kadar takıyorum ve az yiyorum ki haftada 3 4 kezde 1 saat olacak şekilde yürüyüş yapıyorum zaten çocuk var diğer zamanlarda ister istemez aktif geçiyor bi 10 kilo verdim ama burda tıkandı eşim kızıyor artık kendini hasta edeceksin çok takıyorsun diye.
Allahim tez vakitte sana pozitif yasatsn canim ,Kızlar testim negatif çıktı 12. Günüm direk kan verdim daha önce idrar testi falanda yapmadım maalesef sonuç negatif çok üzgünüm
Rabbim kolaylık versin inşallah sana en kısa zamanda hayırla sağlıklı nasip etsinKızlar testim negatif çıktı 12. Günüm direk kan verdim daha önce idrar testi falanda yapmadım maalesef sonuç negatif çok üzgünüm
Embriyonuz varsa vazgeçmeyinDefalarca deneyenleri tebrik ediyorum. Ben bugün bu haberi aldım bütün umudum bütün pozitifliğim gitti ve 2. Yi denemeye cesaretim yok nasip ne diyelim ama bu kadar kötü olucağımı emeklerimin tek seferde böyle yerle bir olacağını düşünmemiştim çok umutluydum. Neye üzülüceğimi şaşırdım nasip ne diyim
Maalesef tek embriyomdu 6 aydır ilaçtı iğneydi ameliyat oldum sonra iyileşme süreci o kadar uzun sürdü ki tekrar tekrar cesaret edemiyorum bu kadar yıkılıcağımı düşünmüyordumEmbriyonuz varsa vazgeçmeyin
Canim 5 kez deneyip pozitif gorenler var,umudunu kesme, varmi baska dondurulmusDefalarca deneyenleri tebrik ediyorum. Ben bugün bu haberi aldım bütün umudum bütün pozitifliğim gitti ve 2. Yi denemeye cesaretim yok nasip ne diyelim ama bu kadar kötü olucağımı emeklerimin tek seferde böyle yerle bir olacağını düşünmemiştim çok umutluydum. Neye üzülüceğimi şaşırdım nasip ne diyim
Tekrar denersin umidini kesme AllahtanMaalesef tek embriyomdu 6 aydır ilaçtı iğneydi ameliyat oldum sonra iyileşme süreci o kadar uzun sürdü ki tekrar tekrar cesaret edemiyorum bu kadar yıkılıcağımı düşünmüyordum
Hepinize de pozitifleri göstersin inşallahO ladar haklısın ki seni çok iyi anlıyorum. Allahım tez elden normal şekilde sana süprizler sunsun inşAllah
Allahin var bi bildigi, vakti var canim, Rabbim tasiyayamayacagimiz yuk vermezmisHepinize de pozitifleri göstersin inşallahbelki de bizim için böylesi hayırlıdır diyorum ama bir yandan da Allahım bitek bizimmi çocuklarımız hayırsız çıkıcaktı da bize bunu yaşatıyosun diyorum bu kadar umut biriktirip yere çakılmak çok çok yorucu yıpratıcı
Bende aynı durumdayım sabahtan beri eşimle ikimizde durup durup ağlıyoruz sabah 6 da bizim için gün çok kötü başladı Allah kalplerimize ferahlık versinKızlar testim negatif çıktı 12. Günüm direk kan verdim daha önce idrar testi falanda yapmadım maalesef sonuç negatif çok üzgünüm
En çok da eşime üzülüyorum kan verdim oradan emin olamadı test aldırdı sonra başka yere kan verdirdi içimizde kalmasın diye herşeyi yaptı ve üstüne beni teselli ediyor ona keşke bu anı yaşatmasaydım diye kendime kızıyorum ama elimden geleni yaptım çok üzgünümBende aynı durumdayım sabahtan beri eşimle ikimizde durup durup ağlıyoruz sabah 6 da bizim için gün çok kötü başladı Allah kalplerimize ferahlık versin
Canım Umut hep var benim üçüncü denemem beş sene oldu ama imkanım olsa pes peşe denerdim hep şöyle düşündüm ben normal yollar ile bile insanlar bir sene deniyor tutturmiyor tüp Bebek de de öyle malesef deneyerek bulunuyor sağlıklı EmbriyoDefalarca deneyenleri tebrik ediyorum. Ben bugün bu haberi aldım bütün umudum bütün pozitifliğim gitti ve 2. Yi denemeye cesaretim yok nasip ne diyelim ama bu kadar kötü olucağımı emeklerimin tek seferde böyle yerle bir olacağını düşünmemiştim çok umutluydum. Neye üzülüceğimi şaşırdım nasip ne diyim
Senin kendini suçlaman eşini daha çok üzer çünkü bende en çok eşime üzülüyorum onun teseyle sperm bulundu kendini yiyip bitiriyor gözlerimin önündeEn çok da eşime üzülüyorum kan verdim oradan emin olamadı test aldırdı sonra başka yere kan verdirdi içimizde kalmasın diye herşeyi yaptı ve üstüne beni teselli ediyor ona keşke bu anı yaşatmasaydım diye kendime kızıyorum ama elimden geleni yaptım çok üzgünüm
5 aaKaliteleri neydi
Benim eşimde problem yok bendeydi problem ama onuda ameliyat ile hallettik o yüzden çok umutluydumSenin kendini suçlaman eşini daha çok üzer çünkü bende en çok eşime üzülüyorum onun teseyle sperm bulundu kendini yiyip bitiriyor gözlerimin önünde
Hallolduysa bakarsın normal yolla olur inşallah en kısa zamandaBenim eşimde problem yok bendeydi problem ama onuda ameliyat ile hallettik o yüzden çok umutluydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?