- 6 Kasım 2025
- 58
- 59
- 3
- 29
Maalesef o daha çok üzüyor beni normal yolla hamile kalamam çünkü 2 tüpümde alındıHallolduysa bakarsın normal yolla olur inşallah en kısa zamanda
Ne diyosunMaalesef o daha çok üzüyor beni normal yolla hamile kalamam çünkü 2 tüpümde alındı
Allah yardımcımız olsun çok zor bir süreçmiş sadece ağlıyorum elimden gelen bir şey yok maalesefNe diyosunne diceğimi bilmiyorum ya Allah bizlere sabır versin gücün varsa sonuna kadar dene canım benim gücüm kalmadı.
Benimde..Allah yardımcımız olsun çok zor bir süreçmiş sadece ağlıyorum elimden gelen bir şey yok maalesef
Kan verdim dayanamadım değer 99 çıktı galiba benim oldu inşallah darısı sizeBöyle görünce çok seviniyorum gerçekten net belli gözün aydın sağlıkla gelsin
Bu arada yaşımız da ayni 35 demişsin bende öyle..benim ilk denemem 3 sene önce özelde oldu beşinci güne iki adet embriyom gitti ikisini de transfer ettiler olmadı ..ikincisinde bir adet 3. Gün embriyosu gidebildi o da olmadı ..bu sefer rapor hakkımin sonuncusunu başka bir devlet hastanesinde oldum ..hoca diğer basarızliklardan ötürü olacak ki 3. Günde 2 taneyi dondurdu zaten başka da elimizde kalan embriyom yok3. Gün 5. Gün diye bakma olaya..bir yerden duydum 3. Gün embriyosunun da iyi olduğunu sonuçta labaratuvar ortamında beklenen artı iki günü anne karnında ilerlemesi daha iyi diyordu .. sadece stres yapma önemlisi o
Hayirli Olsun canim masallah ❤Kan verdim dayanamadım değer 99 çıktı galiba benim oldu inşallah darısı size
Benim bu ilk denemem daha önce 3 kere aşılama yaptırdım olumsuz sonuclandı.Arada bi kere doğal gebeliğim oldu ama kalbi durdu kürtaj oldum.ilk defa tüp bebek yaptırıyorum cok heycanlıyım bugün t+3 oluyo galiba böyle hesaplanıyo.ve hic bisey hissetmiyorum sadece arada adet sancısı gibi sancılarım oluyo iğnelerden mi bilmiyorum sen nasıl hissediyosunBu arada yaşımız da ayni 35 demişsin bende öyle..benim ilk denemem 3 sene önce özelde oldu beşinci güne iki adet embriyom gitti ikisini de transfer ettiler olmadı ..ikincisinde bir adet 3. Gün embriyosu gidebildi o da olmadı ..bu sefer rapor hakkımin sonuncusunu başka bir devlet hastanesinde oldum ..hoca diğer basarızliklardan ötürü olacak ki 3. Günde 2 taneyi dondurdu zaten başka da elimizde kalan embriyom yok3. Gün 5. Gün diye bakma olaya..bir yerden duydum 3. Gün embriyosunun da iyi olduğunu sonuçta labaratuvar ortamında beklenen artı iki günü anne karnında ilerlemesi daha iyi diyordu .. sadece stres yapma önemlisi o
Kan verdim dayanamadım değer 99 çıktı galiba benim oldu inşallah darısı size
Hayırlı olsun canım kacinci gün emrio duydu kacinci gün kan verdin hiç idrar testi yaptın mı evdeKan verdim dayanamadım değer 99 çıktı galiba benim oldu inşallah darısı size
Çok güzel sevindim artık artış takibi kaçıncı günün bende çok erken vermiştim sağlıkla gelsinKan verdim dayanamadım değer 99 çıktı galiba benim oldu inşallah darısı size
Cok zor şeyler yasamissin üzüldüm senin adına.rabbimden her zaman hayırlısini diliyorum hepimiz için de .bana hiç aşılama gerek görmeden rapor vermislerdi zaten direk tüp Bebege geçmiştik bu son hakkım..bakalım benim de sadece biraz kasık agrim oluyor ara ara bir de göbekten vurdugum kan sulandırıci ve progestan dex artık göbek tarafımi mahvetti ama devam edecekmisim teste kadar ve sonrasında da .. başka olağan bir durum yok ilaçlar iğneler yan etkisi oluyor dediğin gibiBenim bu ilk denemem daha önce 3 kere aşılama yaptırdım olumsuz sonuclandı.Arada bi kere doğal gebeliğim oldu ama kalbi durdu kürtaj oldum.ilk defa tüp bebek yaptırıyorum cok heycanlıyım bugün t+3 oluyo galiba böyle hesaplanıyo.ve hic bisey hissetmiyorum sadece arada adet sancısı gibi sancılarım oluyo iğnelerden mi bilmiyorum sen nasıl hissediyosun
Valla bu ikilemde bende cok kalıyorum. Etrafımda o kadar cok hamile var kü bakıyorum niye ben diyorum bazen. Rabbim kümseye yaşatmasınHepinize de pozitifleri göstersin inşallahbelki de bizim için böylesi hayırlıdır diyorum ama bir yandan da Allahım bitek bizimmi çocuklarımız hayırsız çıkıcaktı da bize bunu yaşatıyosun diyorum bu kadar umut biriktirip yere çakılmak çok çok yorucu yıpratıcı
Bende progestan dex yapiyorum günde 2 kere birde enox yapıyorum 1 kere.hapları saymiyorum bile.benimde göbegimde yapcak yer kalmadı artık iğne zor batıyo.Rabbim bu emeklerimizin karşılığını versin insallah hepimiz o mutlu haberi alalım alamazsakta devam etme gücü versin rabbimCok zor şeyler yasamissin üzüldüm senin adına.rabbimden her zaman hayırlısini diliyorum hepimiz için de .bana hiç aşılama gerek görmeden rapor vermislerdi zaten direk tüp Bebege geçmiştik bu son hakkım..bakalım benim de sadece biraz kasık agrim oluyor ara ara bir de göbekten vurdugum kan sulandırıci ve progestan dex artık göbek tarafımi mahvetti ama devam edecekmisim teste kadar ve sonrasında da .. başka olağan bir durum yok ilaçlar iğneler yan etkisi oluyor dediğin gibi
Öncelikle geçmiş olsun ...Ama Sakın umudunu kaybetme bunu 4 opu geçirip 3 . Transferini yeni olmuş biri olarak söylüyorum..İlkinde ben de çok ağladım çok üzüldüm Sonra bir müddet ikinciye girişmedim tam olarak 9 ay sonra raporlu ilk hakkimi denedim 8 adet yumurtam toplandı ki (amh 0.65 olarak doktorlar iyi dedi) şu kadari dollense şu kadarıni dondursak iki tanesini de transfer etseler diye hayaller kurarken bır arama geldi ve hiç birinin ileriye gitmediğini söylediler..o gün başıma Yıkıldı çalıştığım yerden eşimi aradım beni almasını duramayacigimi söyledim çıktım deniz kenarına hava aldim ağladım geçti bir şekilde ..bunun üzerine 5 ay sonra tekrar denedik tek embriyom oluştu transfer oldum o da başarısiz . Yılmadım son hakkımı tekrar 5 ay sonra başka bir hastanede geçirdim şu an ilk kez 3. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldumAllah yardımcımız olsun çok zor bir süreçmiş sadece ağlıyorum elimden gelen bir şey yok maalesef
İsyan etme kuzum Allah elbet ki vakti saatinde nasip edecektir sınav dünyası işte evet çok zorlu bir süreç ama tevekkül etmekten başka elden bisey gelmiyor belkide kanda çıkacak bizim az daha sabret kuzumValla bu ikilemde bende cok kalıyorum. Etrafımda o kadar cok hamile var kü bakıyorum niye ben diyorum bazen. Rabbim kümseye yaşatmasın
Pes etme geride emriolarindan yokmu tekrar dene kuzum hem daha erken belki kanda çıkacakKızlar 2 kere ard arda denedim ikiside olumsuz benden buraya kadar artık canım da yanıyor manevi olarak da cöktüm maddi olarakta. Benim tedaviyle bebek sürecim bitmiştir. İnşAllah doğal yolla rabbim bir gün nasip ederhepinize çok teşekkür ediyorum pozitif olanları da canı gönülden tebrik ediyorum inşAllah sağlıcakla kucağınıza alırsınız.
Maalesef bunu zor elde etmiştik bizde embriyo gelişmiyordu. İlk defa gelişti ve cok umutluyduk dini yönden yapmadığınız kalmamıltır rabbimden o kadar cok istedim ki bir ben değil tüm memleket seferber oldu belki de hatimler dualar hurmalar sular neler neler bu yüDen umudm yüksekti rabbim bu sefer duamızı gördü demiştimPes etme geride emriolarindan yokmu tekrar dene kuzum hem daha erken belki kanda çıkacak
Maalesef bunu zor elde etmiştik bizde embriyo gelişmiyordu. İlk defa gelişti ve cok umutluyduk dini yönden yapmadığınız kalmamıltır rabbimden o kadar cok istedim ki bir ben değil tüm memleket seferber oldu belki de hatimler dualar hurmalar sular neler neler bu yüDen umudm yüksekti rabbim bu sefer duamızı gördü demiştim
Oy canim ya kurban olurum rabbim ol desin uzuntunu sevince döndürsün o kadar isterim ki bende çok üzgünüm sabahtan beri hem işteyim çalışıyorum hem kafam neeen diye soruyor ama en çokta sana üzüldüm yanımda olsaydın birbirimize sarilip aglasaydik o kadar iyi anlıyorum ki seni benimde geride emrıomu var ama yaşım 45 olacak iki ay sonra benide zorladı buradan turkıyeye git yaptır maddi manevi zor ama rabbim sana şansım etsin bunu tüm kalbimle istiyorum insallah kanında çıkar üzülme ne olurMaalesef bunu zor elde etmiştik bizde embriyo gelişmiyordu. İlk defa gelişti ve cok umutluyduk dini yönden yapmadığınız kalmamıltır rabbimden o kadar cok istedim ki bir ben değil tüm memleket seferber oldu belki de hatimler dualar hurmalar sular neler neler bu yüDen umudm yüksekti rabbim bu sefer duamızı gördü demiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?