Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

Kızlar benim 6. Günüm. Bu sabah ilk defa duş aldım. Hafiften sancı girdi duş sırasında bir saat oldu geçmedi hala. Böyle olan var mı?

Kızlar benim 6. Günüm. Bu sabah ilk defa duş aldım. Hafiften sancı girdi duş sırasında bir saat oldu geçmedi hala. Böyle olan var mı?
Benim gebe kaldığım transferim sonrası aynı durumu yaşamıştım hatta korkmuştum ama sonucum pozitifti senin de öyle olur inşaAllah

Benimde t + 4 canım yok maalesef bugğne kadar vardı bugün hepsi azaldı belirtilerin hiç akıntı falanda yok bende. İnşallah tutunmuştur bebişlerimiz bize

Benimde t + 4 canım yok maalesef bugğne kadar vardı bugün hepsi azaldı belirtilerin hiç akıntı falanda yok bende. İnşallah tutunmuştur bebişlerimiz bize
Evet benim de aynı gün ilerledikçe daha da belirtiler kayboluyor sanki .dua ediyorum bebeklerimiz bize belirtisiz sımsıkı tutunmuş olsun sonucumuz pozitif olsun sevinelim

Evet benim de aynı gün ilerledikçe daha da belirtiler kayboluyor sanki .dua ediyorum bebeklerimiz bize belirtisiz sımsıkı tutunmuş olsun sonucumuz pozitif olsun sevinelim
Evet çoğu kişi belirtisiz öğrenmiş sonucu çoğu kişide ben anladım kasık ağrımdan göğüs ağrımdan pozitif olduğumu diyor herkesin farklı işte Allah yardımcımız olsun sonucumuz pozitif olsun

Hayırrrr öyle bişey yok şartlandırm kendini bende hiç bi belirti yoktu pozitif geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…