Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

Amin canım inşallah hayırlı haberlerle dönerim buraya geldik bakalım hastaneye bekliyorum henüz 6 Kasımdı benim transfer günüm 5. Gün embriyosu
Net sonuc cikar canim, bakalim minnak annesiyle mi, Rabbim bugun senin yuzunu sonrada bizim guldursun insallah canim, bizim merakta Korea

Merhaba kızlar mesajlarınızı okurken hem heyecan hem tuhaf bir korku oluştu. Ben pcosum eşimde de sprem sorunları oldukça fazlaydı maalesef bir kez doğal yolla kimyasal gebelik geçirdim. Tüp bebek sürecindeyim muhtemelen 26 kasımda transferim olacak. Şu an estrofem koaspirin imom euthyrox 50mg ve folik asit kullanıyorum. Pazartesi tekrar kontrolüm olacak bir daha kan alacaklar mı değerlerim için yoksa adetken aldıkları kan yeterli mi oluyor? Benim durumumu yaşayıp pozitifi görem oldu mu? Umarım hepimiz bu sene bitmeden bebişlerimizin kalp atışını duymuş ve sağlıkşı gebeliğimizi yaşıyor oluruz.

Şimdi yorumları okuyordum 5.gunde silik görenler çok olmuş yarın ben de yaparım yine ama umudum yavaş yavaş düşüyor
İdrar testiyle kendinizi strese sokmayım bence. Ben 5.gün embriyomda t+7’de negatif sonuç aldım. 9.günde kan verdim pozitif, 11.günde de güzel artış oldu. Yaptığım idrar testi de predictordu çoğunluk memnun kalmış o markadan. Ya şu an piyasada hatalı testler mevcut ya da gerçekten geç tutunuyor bazılarımızın embriyosu. Kan verme gününüzü bekleyin boşuna üzüyoruz kendimizi bazen idrar testi yaparak. İnşallah pozitif sonuç alırsınız ve sağlıkla kucağınıza alırsınız evladınızı

Hayırlı olsun sağlıcakla kucağımıza alalım pozitif sonucunuza çok sevindim bende pozitif gördüm benim arada kasık krampı dışında bir belirtim yok sizin belirtiniz var mı ? Göğüs şişmesi, ağrısı, bulantı vs

Ben histereskopiden hemen sonraki adetimde transfer oldum hatta histereskopi de çizik de atıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…