Kasım ayı transfer sonuç bekleyenler

Kızlar ben transfer olduğum günden beri inanılmaz bir gazım var sizde de oldu mu. Ne yesem gaz yapıyor ve bütün gün bu şekilde geçiyor bir zararı var mı rahim kasılır mı bilmiyorum
Bende inanılmaz bu konuda muzdaribim , karnım.cok kasılıyor

Kasım pozitifleri günaydın inşallah bir grup kuralım diyorum paylaşım yaparız birbirimize faydalı bilgiler veririz

Kızlar ben transfer olduğum günden beri inanılmaz bir gazım var sizde de oldu mu. Ne yesem gaz yapıyor ve bütün gün bu şekilde geçiyor bir zararı var mı rahim kasılır mı bilmiyorum
Bendede var sıcak tut kendini
Hem hanilelik hormoni hem ilaclar hemxe bi anda yasam tarzimis degisti
Sal gitsin bacım

Kasım pozitifleri günaydın inşallah bir grup kuralım diyorum paylaşım yaparız birbirimize faydalı bilgiler veririz
Nasıl yapalım özelden sana numara atalim ekle sen nasıl olur
Sana dedimde ugrasmak istemezsen bende yaparim

Ay kizlar bende bi uyku basladi sahane
Aksam 11de uyumusum
Okula giferken uyuyodum en son

Merhabalar benimde 23 ekimde oldu transfer oldugum gunden beri kasik agrilarim var ilk transferimde olmamisti ayni durumlari yasayan varmi?
Merhabalar bende 1 kasımda oldum transfer. Bende de adet olacakmisim gibi ağrı var ve beni korkutuyor. Baska da hiç bir belirti yok çok stresliyim , dusunmemeye çalışıyorum ama olmuyor, sizler neler yapıyorsunuz anlatin bana lutfen

Merhaba bende 1 kasım oldum taze transfer adet ağrım var ve dayanamayıp sabah test yaptım çift çizgi silik çıktı inşallah turmuştur ve bizimledir bebeklerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…