• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayı transferi yapılmış olanlar

arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım..benim transferim de 15 kasım'da yapıldı. ilk mikro denemem bu. sorunumuz sperm morfolojisi ve sayısı..allahım dileyen herkesi bebek sahibi yapar hayırlısıyla inşallah..kendim için ve evlat isteyen herkes için dua ediyorum.

hadi hayırlısı.........saglıkla al işallah bebegini yada bebişlerini hoşgeldın aramıza ...

teşekkür ederim Allah razı olsun,dileyen herkese tattırsın inşallah
dua tavsiyesi içinde teşekkürler

canım özelden duaları yazdım ama geldımı bılmıyorum bu sıteye yenı üye oldugum için pek kullanamıyorum özel msj kapalıymış benim eşim açtı ama sana geldımı bılmıyorum selametle

berrunurcum hayırlı olsun.üçüzlerin olacak tatlım allahın izniyle iyi bak onlara.bende dün sonucumu aldım bende HAMİLEYİMMM...Allah bütün isteyenn arkadaşlara nasip etsin.inşallah sağloklı bir şekilde kucağımıza alırız yavrularımızı..

canım özelden duaları yazdım ama geldımı bılmıyorum bu sıteye yenı üye oldugum için pek kullanamıyorum özel msj kapalıymış benim eşim açtı ama sana geldımı bılmıyorum selametle

hayır berrunur mesaj gelmedi senden bana .
bende mesaj atmanı bekliyordum
benim nicki tıkla ,mesaj gönder seçeneği var sol üstte ,ordan özel mesaj yollayı tıklayıp mesajını iletebilirsin,teşekkürler

berrunurcum hayırlı olsun.üçüzlerin olacak tatlım allahın izniyle iyi bak onlara.bende dün sonucumu aldım bende HAMıLEYıMMM...Allah bütün isteyenn arkadaşlara nasip etsin.inşallah sağloklı bir şekilde kucağımıza alırız yavrularımızı..

kızlar ikinizde tebrik ederim,hayırlı olsun,Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin a.s.

kızlar allah kucagınıza almayı nasıp etsın ınsallah banada pozıtıf sonuc almayı nasıp etsın ınsallah allhım o guzel heyecanı yasamak ıstıyorum bende kızlar bu arad belırtı olarak neler yasadınız benım bu gun 5 ıncı gunum dun kasıklarımda agrı vardı sızı seklınde bugun gectı bıraz belım agrıyo oda yatmaktan dıyorum ama bılmıyorum sız kac gun yattınız bu arada

kızlar allah kucagınıza almayı nasıp etsın ınsallah banada pozıtıf sonuc almayı nasıp etsın ınsallah allhım o guzel heyecanı yasamak ıstıyorum bende kızlar bu arad belırtı olarak neler yasadınız benım bu gun 5 ıncı gunum dun kasıklarımda agrı vardı sızı seklınde bugun gectı bıraz belım agrıyo oda yatmaktan dıyorum ama bılmıyorum sız kac gun yattınız bu arada

canım sen nezaman öğreneceksin sonucu,inşallah pozitif sonucu sende görürsün
yengem transfer yapıldıüı günden beri yatıyor,bi wc ihtiyacı için kalkıyor,kasıklarında çok ağrı olduğunu söylüyor ilk günden beri
3-5 gün önce çok sevdiği kabak tatlısından tiksindiğini söyledi
belirtiler için daha erken gibi,genellikle 2 aydan sonra belirtiler ortaya çıkar gebelikte
benim 2 gebeliğimde farklı belirtiler olmuştu ,kızımda şiddetli bel ağrısı çekmiştim ,hiç uzun süre ayakta duramıyordum ,hemen oturma ihtiyacı hissediyordum,birde et ve et ürünlerinin hepsinden tiksinmiştim,bu belirtiler 2 ay sonra başlamıştı 4-5 aylıkken geçmişti
oğlumdada aşırı tatlı yeme isteği ve et ve et ürünlerine aşırı istek şeklindeydi ,2 gebelik arasında 5 yıl vardı,ilk aylarda iki gebeliğimdede ortak olan sabah mide kazıntısıydı.

birde söylemeyi unuttum yengemde regl gününden 2 gün önce kahverengi ceviz büyüklüğünde lekelenme olmuştu,yerleşme kanamasıymış sanırım .

hayır berrunur mesaj gelmedi senden bana .
bende mesaj atmanı bekliyordum
benim nicki tıkla ,mesaj gönder seçeneği var sol üstte ,ordan özel mesaj yollayı tıklayıp mesajını iletebilirsin,teşekkürler
selam canım gonderıyorum ama gıtmıyor özel yazabılmem ıcın 50 mesj gondermem gerekıyormus gıtmıyor.ya mübdi allahın 99 ısmınden bırısıdır.ya mübdi ya mübdi.......dıye okunur.benım hocalarım derlerkı hamıle bayan mutlaka yusuf,muhammed,meryem,ibrahim,alak.ınsırah,surelerını okumayı şiddetle tavsıye ederlerdı bunlar uydurmasyon degıl kurandan sureler sahabeler hep okurlaarmıs mutlaka sızlerde okuyun.ıbrahım peygammer 80sene sonra baba oldu bu surenın ıcınde oyle bır ayet varkı evalt ıstemek ıcın onunda turkce mealını yazıyım"rabbı hebli mines salihin "ey rabbım bana salıhlerden bır çoçuk hedıye et"amin kızlar mutlaka okuyun bu syrelerı fazıletlerını arastırın netten selametle

selam canım ben besgun yattım ilk dörtgun onemlı o agrılar jelden ve ıgneden kaynaklanıyor.benım 23 kasımda sonuç alınacak duada unutmayın benı

berrunurcum hayırlı olsun.üçüzlerin olacak tatlım allahın izniyle iyi bak onlara.bende dün sonucumu aldım bende HAMİLEYİMMM...Allah bütün isteyenn arkadaşlara nasip etsin.inşallah sağloklı bir şekilde kucağımıza alırız yavrularımızı..

ayyy allahmı söylettı ne benım pazartesı sonuç ayyyyy rabbım işallah sanada hayırlı olsun.ya mübdi allahın 99 isminden bırı ya mübdi ya mübdi ......seklınde okunur.ya fettahda cek anlamı her kapıyı acan demek selametle

teşekkürler berrunur,el mübdi diye aratıyorum ama bulamıyorum duayı
burda paylaşmak yasakmıdır bilemiyorum
"Ya Mübdi" ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını bu tehlikelerden saklar" yazıyor bi yerde.

benım bugun 5 ıncı gunum kızlar 12 ıncı gunu yaptırmayı dusunuyorum bana 2 aralık dedıler ama 12 gunden sonra cıkıyo zaten yanı 28 ınde yaptırcam 17 sınde transfer oldu 12 gunu yaptırcam

hadi hayırlısı.........saglıkla al işallah bebegini yada bebişlerini hoşgeldın aramıza ...

çok sağol hoşbulduk..ben ilk iki gün yatarak veya uzun oturuş şeklinde dinlenebildim ama ondan sonra işe başlamak zorunda kaldım maalesef..bağımsız denetim şirketinde çalıştığım için izin almam çok zor. ancak oturmaya gayret ettim..dün de transferimin 6. günüydü çok ağrım olmuştu. adet sancısına benzer şekilde, belimde ve kasıklarımda..bir de basınç hissediyorum karnımın içinde sürekli. oldukça endişelendim..çok dinlenemediğim için kendimi suçluyorum biraz ya tutunmazlarsa bana diye...perşembe günü test günüm..allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar..bu arada pozitif sonuç alanları da yürekten tebrik ederim. sağlıcakla kucaklarınıza alın yavrularınızı inşallah yarabbim..

merhabalar..izmirdesiniz anladığım kadarıyla..hangi merkezde tedavi gördünüz..nasıl geçti tedaviniz merak ettim...
umarım güzel haberlerle gelirsin buraya...
benimde bugün transferim oldu..bekleme sürecindeyim..

Canım benim doktorum Erol TAVMERGEN..Özeline gittim.En önmelisi doktoruma çok güvendim ..Ekibine de tabii ki..Bende elimden geldiğince kendime dikkat ettim.Bundan sonrası Allah'a kalmış :Saruboceq: 23 Kasım test günüm.Umarım herşey yolunda gider..Herkes için opuyorumnanaktan

Canım benim doktorum Erol TAVMERGEN..Özeline gittim.En önmelisi doktoruma çok güvendim ..Ekibine de tabii ki..Bende elimden geldiğince kendime dikkat ettim.Bundan sonrası Allah'a kalmış :Saruboceq: 23 Kasım test günüm.Umarım herşey yolunda gider..Herkes için opuyorumnanaktan

dr a güvenmek çok önemli ..bende güveniyorum bu yüzden tedavilerim de rahat geçiyor..
umarım güzel haberle dönersin canım...dediğin gibi biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi allaha kalmış..allah herkesin gönlündekini versin..emeklerimizi boşa çıkarmasın inş..

Hadi hayırlısı bakalım teleskop' cum..Çay kahve içme olmaz mı? Bol bol su iç..Kanın sulanması çok önemli bebeğin tutunabilmesi için..

Back
X