kızlar allah kucagınıza almayı nasıp etsın ınsallah banada pozıtıf sonuc almayı nasıp etsın ınsallah allhım o guzel heyecanı yasamak ıstıyorum bende kızlar bu arad belırtı olarak neler yasadınız benım bu gun 5 ıncı gunum dun kasıklarımda agrı vardı sızı seklınde bugun gectı bıraz belım agrıyo oda yatmaktan dıyorum ama bılmıyorum sız kac gun yattınız bu arada
canım sen nezaman öğreneceksin sonucu,inşallah pozitif sonucu sende görürsün
yengem transfer yapıldıüı günden beri yatıyor,bi wc ihtiyacı için kalkıyor,kasıklarında çok ağrı olduğunu söylüyor ilk günden beri
3-5 gün önce çok sevdiği kabak tatlısından tiksindiğini söyledi
belirtiler için daha erken gibi,genellikle 2 aydan sonra belirtiler ortaya çıkar gebelikte
benim 2 gebeliğimde farklı belirtiler olmuştu ,kızımda şiddetli bel ağrısı çekmiştim ,hiç uzun süre ayakta duramıyordum ,hemen oturma ihtiyacı hissediyordum,birde et ve et ürünlerinin hepsinden tiksinmiştim,bu belirtiler 2 ay sonra başlamıştı 4-5 aylıkken geçmişti
oğlumdada aşırı tatlı yeme isteği ve et ve et ürünlerine aşırı istek şeklindeydi ,2 gebelik arasında 5 yıl vardı,ilk aylarda iki gebeliğimdede ortak olan sabah mide kazıntısıydı.