Kasim Ayına Hamişş girmek isteyenlerr

Canım ya benim ara ara Karnım da ağrı ve sanci oluyo ama kısa süreli sende de varmı doktor yerlesme de olabilir dış gebelikte diyip moralim bozdu hafta ici gel kontrol edelim dedi ama aklıma takildi
canım doktorların söledıklerıne pek takılma benımde ılk gebelıgımde sölemıslerdı bıse cıkmamıstı onlar her ayrıntıyı göze alıp söyluyor.Takılma yanı bısey yoktur inşallah

Inşallah canım ya hayırlısıyla yarın doktora gidip hayırlı guzel haberleri alsaydim

cnm bendeki belirtiler şöyleydi. Yumurtam çatladıktan iki gün sonra bi anda göğüslerim şişti çatlıycak zannettim bu iki gün sürdü geçti. üç dört sonra kasıklarım ağrıdı oda iki üç gün sürdü. bi mide ağrısı öyleki dışardaydım baygınlık geldi ağrıdan. Ve hala şu anda bile devam eden mide ağrım var. Ve hastayım burun tıkanıklığı ve de akuntı bi arada hapşırık gözlerimden yaşlar geliyor. Uyuyamıyorum. En komiğide aynı anda tatlı yiyorum ardından tuzlu yemek ardından başka bişey doymak bilmiyorum )

Canım ya benim ara ara Karnım da ağrı ve sanci oluyo ama kısa süreli sende de varmı doktor yerlesme de olabilir dış gebelikte diyip moralim bozdu hafta ici gel kontrol edelim dedi ama aklıma takildi

Canım sen doktorun her dediğine bakma. Benim ilk hsmileliğimde kaç ay adet olacakmışım gibi karnım ağrıyordu . Takna kafana cnm

kizlar 9 gun once adetim bitti. dun gece sol gogsumde hassasiyet hissetmeye basladim sizce neden olabilir dış ve alt tarafinda hassasiyet var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…