5canimkaç gün var canım bata
5canim
Cok cok cok tesekkur ederim canimm Rabbim isteyen herkeze nasip etsin insalahtebrik ederim canımm gözünüz aydın :) :)
Canım ya benim ara ara Karnım da ağrı ve sanci oluyo ama kısa süreli sende de varmı doktor yerlesme de olabilir dış gebelikte diyip moralim bozdu hafta ici gel kontrol edelim dedi ama aklıma takildicanım hayırlı olsun. .rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
canım doktorların söledıklerıne pek takılma benımde ılk gebelıgımde sölemıslerdı bıse cıkmamıstı onlar her ayrıntıyı göze alıp söyluyor.Takılma yanı bısey yoktur inşallahCanım ya benim ara ara Karnım da ağrı ve sanci oluyo ama kısa süreli sende de varmı doktor yerlesme de olabilir dış gebelikte diyip moralim bozdu hafta ici gel kontrol edelim dedi ama aklıma takildi
Inşallah canım ya hayırlısıyla yarın doktora gidip hayırlı guzel haberleri alsaydimcanım doktorların söledıklerıne pek takılma benımde ılk gebelıgımde sölemıslerdı bıse cıkmamıstı onlar her ayrıntıyı göze alıp söyluyor.Takılma yanı bısey yoktur inşallah
Hayirli olsun gebeliginiz adet gunun gecmismiydi .bat ne zamandiCok cok tes kur ederim canimm Rabbim isteyen herkeze nasip etsin insalah
Insallah hayirlisi olsun canim.. Goguslerimde cok agri var ilk defa oldun hayatimda boyle, adetten once bilmem ben gogus agrisi, bi de sol kasigimda gidio gelen kramplar var. belirtiler ksiiden ksiiye degisir biliyorum ama sende var miydi bu belirtilerama daha varmış sen yinede ümidini kesme cnm
Insallah hayirlisi olsun canim.. Goguslerimde cok agri var ilk defa oldun hayatimda boyle, adetten once bilmem ben gogus agrisi, bi de sol kasigimda gidio gelen kramplar var. belirtiler ksiiden ksiiye degisir biliyorum ama sende var miydi bu belirtiler
Canım ya benim ara ara Karnım da ağrı ve sanci oluyo ama kısa süreli sende de varmı doktor yerlesme de olabilir dış gebelikte diyip moralim bozdu hafta ici gel kontrol edelim dedi ama aklıma takildi
Canım ya benim ara ara Karnım da ağrı ve sanci oluyo ama kısa süreli sende de varmı doktor yerlesme de olabilir dış gebelikte diyip moralim bozdu hafta ici gel kontrol edelim dedi ama aklıma takildi
SONUCUN NOLDU CANIMKızlarr ikinci kez kan verdim. Sonucumu bekliyorum. Bakalım ikiye katlamışmı
hadı gözunaydın824 olmuş cnm
hadı gözunaydın
canım cok sılık cıkmıs ıkıncı cızgı.adet gunun gecmışmıydıKizlaaaar elim ayagim titriyor!! B bebegim seni bekliyorum
Gerceginde daha net canim, suan adetime 3 gun varcanım cok sılık cıkmıs ıkıncı cızgı.adet gunun gecmışmıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?