Kasim Ayına Hamişş girmek isteyenlerr

Benim belirtilerim iyice arttı . Testte silik
Çizgi çıktı ama fazla kaasık ağrım var yürümeme engel . Kan testi yaptırdum sonuçları yarın alıcam ama doktor iltihap olabilir dedi . Merakla bekliyorum neden böyle ağrı var . şimdide özele alttan baktırıcam . Dualarınızı esirgemeyin

Bat ne zamn canm

Canim kesin hamissin bence yoksa niye silik ciksin. Topigimiz in ilk bebegi yolda

canim kan testi sonucun icin google'dan tahlil sonucu diye arattir bilgilerini gir hemen ogren en azindan hamiş misin degil misin ogrenmis olursun hemen suan =)

bu arada benimde adetime 1 gun kaldi.hic agrim.yok sadece karnim sisti ve gogus hassasiyetim var acaba hamile miyim

Kan testi gebelik var dedi ama çok karmaşığım şuan . Doktor alttan baktı keseyi göremedi . Ve kasık ağrılarından dolayı dış gebelikten şüphelendi . Çarşamba günü için iki kan testi istedi yükselme durumuna göre karar vercek ama sen hazırlıklı gel dedi . Çok tuhafım ya . Normaldir inşallah sağlıklı bir gebelik vardır umarım dua edin ama nasıl anlaşılır bu dış gebelik

bat 3 kasım 1 hafta kaldı ama bende hiçbir belirti yok ne hamilelikle alakalı ne de regl ile alakalı. Sadece dün biraz göğüs uçlarım hassaslaşmaya başladı. o da normal zaten reglden 1 hafta önce olan şey. Galiba ben bu ay kırmızıları göreceğim öyle hissediyorum

günaydınlarrr bol hamilelik haberli günlerimiz, haftalarımız olsun inşallah :) reglim bitti ve sanırım yumurtlama dönemimdeyim akıntım başladı çünkü bugünden itibaren başlıycaz çalışmalara inşallah hayırlı haberlerle karşılaşırız hepimiz :)

hadi bakalım iyi çalışmalar

Benimde bugun yumurta aki kivaminda akintim geliyor. Adetin 13. Gunundeyim. Ayyy cok heyecanliyim.

Kizlar ben suan yumurtluyorum akintimdan anladim ama gun aşırı iliski oluyoya bi gun ara veriyoruzya icim rahat etmiyor yaa ya yapmadigimiz gün en dogru gunse

Kizlar ben suan yumurtluyorum akintimdan anladim ama gun aşırı iliski oluyoya bi gun ara veriyoruzya icim rahat etmiyor yaa ya yapmadigimiz gün en dogru gunse
sperm kalitesi icin tum doktorlarin tavsiyesi gun asiri canim.cunku sperm 48 saat yasayabildigi icin atiyorum senin yumurtlaman yarinsa ve bugun birlikte olduysaniz o herhangi bi sikinti yoksa dollenir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…