Bekleyelim bakalım ne olacak :))Mrb canm bnimde bat 3 kasim mraktayim :)
Hepimiz icin hayirlisi olsunBekleyelim bakalım ne olacak :))
Bat ne zamn canmBenim belirtilerim iyice arttı . Testte silik
Çizgi çıktı ama fazla kaasık ağrım var yürümeme engel . Kan testi yaptırdum sonuçları yarın alıcam ama doktor iltihap olabilir dedi . Merakla bekliyorum neden böyle ağrı var . şimdide özele alttan baktırıcam . Dualarınızı esirgemeyin
Canim kesin hamissin bence yoksa niye silik ciksin. Topigimiz in ilk bebegi yoldaBenim belirtilerim iyice arttı . Testte silik
Çizgi çıktı ama fazla kaasık ağrım var yürümeme engel . Kan testi yaptırdum sonuçları yarın alıcam ama doktor iltihap olabilir dedi . Merakla bekliyorum neden böyle ağrı var . şimdide özele alttan baktırıcam . Dualarınızı esirgemeyin
canim kan testi sonucun icin google'dan tahlil sonucu diye arattir bilgilerini gir hemen ogren en azindan hamiş misin degil misin ogrenmis olursun hemen suan =)Benim belirtilerim iyice arttı . Testte silik
adetimi 3 gün geçmişti . Hatta size yazdıktan sonra sağlık ocağımdaki doktor hcg nin 498 olduğunu gördü gebelik var dediBat ne zamn canm
İnşallah cnm inşallah sağlıklı bir hamileyimdir inşallah. Çarşambaya kadar sabretmek zorundayımCanim kesin hamissin bence yoksa niye silik ciksin. Topigimiz in ilk bebegi yolda
hadi bakalım iyi çalışmalargünaydınlarrr bol hamilelik haberli günlerimiz, haftalarımız olsun inşallah :) reglim bitti ve sanırım yumurtlama dönemimdeyim akıntım başladı çünkü bugünden itibaren başlıycaz çalışmalara inşallah hayırlı haberlerle karşılaşırız hepimiz :)
Canim ya yumurtluyorsun. Ya da yumurtan aşkına kavuşmuş dolleniyokizlar az once sol yumurtaligimda bir sanci olustu bi sure sonra gecti.sizce neden olmus olabilir ?
Benimde bugun yumurta aki kivaminda akintim geliyor. Adetin 13. Gunundeyim. Ayyy cok heyecanliyim.günaydınlarrr bol hamilelik haberli günlerimiz, haftalarımız olsun inşallah :) reglim bitti ve sanırım yumurtlama dönemimdeyim akıntım başladı çünkü bugünden itibaren başlıycaz çalışmalara inşallah hayırlı haberlerle karşılaşırız hepimiz :)
yaaaaaaa oyle mi dersiiiiiinnnnCanim ya yumurtluyorsun. Ya da yumurtan aşkına kavuşmuş dolleniyo
sperm kalitesi icin tum doktorlarin tavsiyesi gun asiri canim.cunku sperm 48 saat yasayabildigi icin atiyorum senin yumurtlaman yarinsa ve bugun birlikte olduysaniz o herhangi bi sikinti yoksa dollenirKizlar ben suan yumurtluyorum akintimdan anladim ama gun aşırı iliski oluyoya bi gun ara veriyoruzya icim rahat etmiyor yaa ya yapmadigimiz gün en dogru gunse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?