Kasim Ayına Hamişş girmek isteyenlerr

Merhaba canim. Rabbim bir daha yasatmasin o acıyı. Bu ay bebisin seninle olsun. O muhtemelen yumurta akintisidir canim. Iliskiyi ihmal etme. Adetinin kacinci gününde sin. Adetin 12 ile 16 si arası yumurtlaniyor.

Bencede en guzeli takvimim. Canim adet gününde yapmaya basla bence. Adetten 5 gun sonra deniyorda o kadarda beklemeye gerek yok.

Merhaba kizlar.
Yeni uye oldum hemen size katilmak istedim. Yazdiklarinizi okudum insallah rabbim hepimizin gonlune gore verir...

Benim de bat 27 gorunuyor, sizlerle beklemek guc vericek...
Merhaba canim hosgeldin. Ne kadardir deniyorsun. Topigimiz ugurlu gelsin ins.

kizlar herkesin adet dongusu farkli.mesela kiminin 28 gunde kiminin 30-35 gunde bir oluyor adeti.
bu yuzden yumurtlama gunu herkesin farkli. mesela 35 gunde bir adet goren birinin yumurtama gunu 35-14=21.gun

bu arada regl donemi belirtisi olmasina ragmen hamilelik belirtileri arasinda da goguslerde hassasiyet var hadi bakalim bekleyelim o zaman =)
Evet kesinlikle adet belirtileri ile gamilelik belirtileri birbirine çok benzer olduğu işin beklmekten başka çare yok . İnşallah güzel haberler alırız

Benim adetim 1 gün geçti şuanda ama yasmini yeni bıraktığım için adet döngümü bile bilmiyorum . Test yaptım negatif çıktı

Selam kızlar bizde korunmayı biraktiktan sonra 2ay denedik olmadi 3. Ay adetken birşey duydum onu uyguladık ve o ay yani ağustos ayında hamile kaldım adetten 4gun sonra yumurtlama boyunca sabahlari ilişkiye girdik sabah 6-9 arasi spermler daha hareketli oluyormus hamile kalma oranı çok daha yüksek denemekte fayda bence :) Allah isteyen herkese versin.

Kızlar adet olan var mı?
Canim hergun mu oldu iliski. Gun aşırı yapın diyorlar. Bu arada ilk defa duydum. Bu ay deneyebilirim :)

Kızlar adet olan var mı?

Canim hergun mu oldu iliski. Gun aşırı yapın diyorlar. Bu arada ilk defa duydum. Bu ay deneyebilirim :)

Benim yumurtlama surem 5 gun falan di 3kez yaptık hergün yapincada spermler kalitesiz oluyormus biraz birikmesi gerekiyormus ve eşim bol bol muz yemişti onuda aklıma gelmişken söyleyim kaliteyi arttiriyomus. Inş dileğiniz kabul olur kasımda hamis olursun:)

Tesekkur ederim niglibe Rabbim kimseye yasatmasin gerçekten çok zor adetim normalde 4 gün sürüyordu kurtajdan sonraki ay 10 gün surdu yanı ayın 16nda temizlendim yumurtlama olarak 13.ve 16. Günü arası degerlendirdim bakalım kısmet bat 6 kasım beklemedeyim

İnsalh senin dediğin gibidir canım çünkü kurtaj sonrası lekelenme akıntı devam ettiği için ne normal akıntıyı nede yumurtlama akıntısını ayırt edemiyorum

Merhaba tweety insalh hayırlı haberlerini alırız ben o mutluluğu çok kısa yaşadım tek öğrendiğim umudunu kestigin anda bekledigin geliyor benimde bat 6 kasım rabbim hayırlı haberler vermeyi nasip etsin anneligi isteyen herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…