- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
Merhaba hanımmlar öncelikle Rabbime el açıp evlat isteyen tüm anne adaylarına Rabbim bu duyguyu tadtirsin. Gelelim kendime eylül ayında 2 aylık bebeğimi kalbi durması üzerine kaybettim ve kurtaj oldum geçen ay olmadı umudum kasım ayına allahın izniyle tabi neyse dr. Korunmama gerek duymadı ve korunmuyorum adetim normal seyirde devam ediyor fakat kurtaj sonrası kahve rengi akintim yoğun olduğu için ne yumurtlama nede gebelik olma ihtimalini tahmin edemiyorum sorum şu benim 2 gundur yumurtaaakına benzer akintim geliyor fakat idrar la beraber bu yumurlamami yoksa spermlerin dışarı idrarla atilmasimi tabi iliskiden sonra aradan 16 saat geçiyor ben bir mantık yurutemedim fikir verirseniz sevinirim uzun oldu hakkınızı helal edin
Bencede en guzeli takvimim. Canim adet gününde yapmaya basla bence. Adetten 5 gun sonra deniyorda o kadarda beklemeye gerek yok.bende takvimim uygulamasini kullaniyorum.arkadasin bahsettigini yukledim gostergeler ayni o yuzden takvimim uygulamasiyla devam kaldigim yerden devam edicem.
kucuk bi yerde yasiyorum kan testine gittigimde tanidik cok kisiyle karsilasiyorum o yuzden once idrar testi yapmak istiyorum da ne zaman yapmaliyim ?
Merhaba canim hosgeldin. Ne kadardir deniyorsun. Topigimiz ugurlu gelsin ins.Merhaba kizlar.
Yeni uye oldum hemen size katilmak istedim. Yazdiklarinizi okudum insallah rabbim hepimizin gonlune gore verir...
Benim de bat 27 gorunuyor, sizlerle beklemek guc vericek...
Merhaba canim. Rabbim bir daha yasatmasin o acıyı. Bu ay bebisin seninle olsun. O muhtemelen yumurta akintisidir canim. Iliskiyi ihmal etme. Adetinin kacinci gününde sin. Adetin 12 ile 16 si arası yumurtlaniyor.
Merhaba canim. Rabbim bir daha yasatmasin o acıyı. Bu ay bebisin seninle olsun. O muhtemelen yumurta akintisidir canim. Iliskiyi ihmal etme. Adetinin kacinci gününde sin. Adetin 12 ile 16 si arası yumurtlaniyor.
Evet kesinlikle adet belirtileri ile gamilelik belirtileri birbirine çok benzer olduğu işin beklmekten başka çare yok . İnşallah güzel haberler alırızbu arada regl donemi belirtisi olmasina ragmen hamilelik belirtileri arasinda da goguslerde hassasiyet var hadi bakalim bekleyelim o zaman =)
Mrb canm bnimde bat 3 kasim mraktayim :)Çok kritik bir dönemdeyiz :) 21-22 ekim gibi yumurtlama günüm. Biz çalışmalara başladık bakalım tutacakmı? Bat 3 kasım. Heyecanla bekliyoruz.
Mrb canm bnimde bat 3 kasim mraktayim :)
Merhaba hanımlar. ..
Ekim ayında ilk defa korunmayi birakmistik. O kadar sabirsiz davrandimki en az 10 test ve bir kan tahlili yaptirdim hepside koca bir sifir :) Adetim 3 gun gecikti psikolojik olarak. Suan karnima adet sancim girdi bir saate adet olurum tanıyorum bu acıyı. Yani canlarim umutlar kasım ayina kaldı.
Simdi bu ay neler yapacağım onu sayayim sizlere.
1. Sogan kuru uygulayacagim adetimin üçüncü günü
2. Adetimin bittigi gün incir kuru uygulayacagim.
3. Esime keciboynuzu kuru icirecegim.
4. Iliskiden önce meryem suresini okuyacağım.
5. Zaten bir aydır folbiol iciyorum ona devam edeceğim.
Evet benim gibi umudu kasim ayina kalmış anne adayları buyurun topigime. Haydi bakalım o zaman gelsin bebişler dolsun göbisler
Canim hergun mu oldu iliski. Gun aşırı yapın diyorlar. Bu arada ilk defa duydum. Bu ay deneyebilirim :)Selam kızlar bizde korunmayı biraktiktan sonra 2ay denedik olmadi 3. Ay adetken birşey duydum onu uyguladık ve o ay yani ağustos ayında hamile kaldım adetten 4gun sonra yumurtlama boyunca sabahlari ilişkiye girdik sabah 6-9 arasi spermler daha hareketli oluyormus hamile kalma oranı çok daha yüksek denemekte fayda bence :) Allah isteyen herkese versin.
Kızlar adet olan var mı?
Canim hergun mu oldu iliski. Gun aşırı yapın diyorlar. Bu arada ilk defa duydum. Bu ay deneyebilirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?